Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 zare?enega kruha se najve? poje in to 2kratno, ampak mislim, da mi nebo ?al Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 To pomen da bo? k?nga audija nabavu? Al raj vinto? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 To pomen da bo? k?nga audija nabavu? Al raj vinto? hahaha, ne da bom, sm ?e nabavu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Vinto? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Vinto? raj?i grem na vislice, kot da vinto kupim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Pa lih prej si neki o zare?enem kruhu govoru, upajmo da se vsaj to ne uresni? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Pa lih prej si neki o zare?enem kruhu govoru, upajmo da se vsaj to ne uresni? to pa ?e vedno dr?i ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
ivann Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Prodal passata, zdej mam ?e sam rde?o lepotico .. Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
pob Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 V?eraj sem prvi? tankal svojo mazdurino (naredu hkrati tudi reset potovalnega ra?unalnika na nulo) in sem naredil nekaj ve? od 200 km do prejle, ko sem jo dal po?ivat do jutri. Kaj naj re?em, vo?nja po omejitvah in 4,5 litre povpre?ne porabe na 100 km na zaslonu. Oh, I love this car a lot! <3 1 Citiraj
Alex Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 Danes (po opravljenem delovnem dnevu) ?e 30. opravil Krvodajalsko akcijo. Bravo,bravo.A ?e vedno te vodim za 15. Citiraj
Deeyan Napisano 15. september, 2016 Prijavi Napisano 15. september, 2016 zare?enega kruha se najve? poje in to 2kratno, ampak mislim, da mi nebo ?al Prvi obcutki so fenomenalni! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 16. september, 2016 Prijavi Napisano 16. september, 2016 Prvi obcutki so fenomenalni! Ja no da ga vidimo!! 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 18. september, 2016 Prijavi Napisano 18. september, 2016 U?eri smo se imel super na tuning piknik-u, pred tem pa sem imel strelske vaje z Beretto in to ne po slu?beni dol?nosti ali na kak?en gangsterski obra?un. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 18. september, 2016 Prijavi Napisano 18. september, 2016 Pravkar pri?el iz "sladke istre". Najedel sem se raznoraznih sla??ic za en teden vnaprej. Citiraj
Katjaa Napisano 20. september, 2016 Prijavi Napisano 20. september, 2016 ?e 14 dni pridno ?portam 4 Citiraj
Z M A J Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Dans sm brez razloga zelo dobre vole, a glede na to kar se mi je zgodil, bi moral bit zamorjen k swina in v depresiji, pa nism! Zelim zelo fajn dan tudi vam! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car! 2 Citiraj
Deeyan Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car! tut js sm na 6-ih litrih pa nism lih neki ne?en na gasu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car!ce se lucka prizge pri 990km potem sigurno nimas med 4.5 in 4.6 porabe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
pob Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Verjetno zarad tega, ker ?tevca nisem takoj resetiral takoj. Prvi dan sem avto zgonu do fula po AC, kjer je bla poraba dost ve?ja. ?ele potem sem resetiral. Citiraj
Katjaa Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 Za?enja se peka peciva za ohcet:) 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 A si dobila nevesto za sina? Citiraj
Katjaa Napisano 21. september, 2016 Prijavi Napisano 21. september, 2016 A si dobila nevesto za sina?Kolegica se poro?i:) 1 Citiraj
Shrek Napisano 22. september, 2016 Prijavi Napisano 22. september, 2016 ?e ?al ji bo... ... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.