Slivka Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Pri vseh teh eko-kotlih za centralno: lahko je gor ?e taka avtomatika, ampak dimni plini in njihova ?istost (oz. umazanost) je precej odvisna od kvalitete kurjave. ?e so notri res zdrava in suha bukova drva (ali pa celo brezova), ne bo te?av z dimnimi plini. No, ja, na za?etku, preden se vse skupaj razgori, potem pa ne ve?. ?e pa se notri nalo?i preperela vrba ali pa iverka od starih omar, ga pa ni kotla, ki ne bi imel slabih dimnih plinov... Je pa tako, kot je ?e zapisano: vsi gledajo na ceno. In zdrava bukova polena so po 60?, lesni odpad se pa najve?krat dobi zastonj (samo pelji, da se po?isti)... Citiraj
Baby Viper Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Rezultat pa je vsem dobro poznan..dajmo ?imbol ?parat, pa magar na zdravju Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Rezerviral trajekt za Sicilijo quattro persone con autobus Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Super, kdaj pa greste? Mene s5 korzika mika Citiraj
jures Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Super, kdaj pa greste? Mene s5 korzika mika Februarske po?itnice, Genoa - Palermo, nazaj pa po?asi prek Kalabrije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Fino, jaz bi ?el poleti, samo s prikolico po korziki se vla?it ,je pomoje kar podvig :-) Mogo?e kdaj z AD Citiraj
Alex Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Pravkar kupil karte za gunse za celo familijo v Imoli drugo poletje. 3 Citiraj
jures Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Pravkar kupil karte za gunse za celo familijo v Imoli drugo poletje. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. december, 2016 Prijavi Napisano 9. december, 2016 Kolega mi je zamenjal polnoletne Nokia zvocnike, vrjetn fabriske v A3 in dal no3 Renegade, pa je kar razlika:) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slash13 Napisano 10. december, 2016 Prijavi Napisano 10. december, 2016 Pravkar kupil karte za gunse za celo familijo v Imoli drugo poletje. Js pa za punco in zase. 1 Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2016 Prijavi Napisano 10. december, 2016 Js pa za punco in zase. Lepo.Se pravi,da nas bo ve? mazda?ev dol. 1 Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2016 Prijavi Napisano 10. december, 2016 V?eraj sem bil z mojo heavy-metalsko dru?ino( sin in h?i obvezno "odeta" v bojne barve banda) na koncertu Alter Bridge v Bologni. Danes smo pa ?e iskoristili priliko in smo sko?ili na Motor show Bologna in si sproti ogledali ?e stari del Bologne. Lepo pre?ivet vikeng. Edina jeba je bila pot za tja in nazaj, ko je bila megla, da so pti?i pe? hodili ob cesti. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. december, 2016 Prijavi Napisano 10. december, 2016 V?eraj sem bil z mojo heavy-metalsko dru?ino( sin in h?i obvezno "odeta" v bojne barve banda) na koncertu Alter Bridge v Bologni. Danes smo pa ?e iskoristili priliko in smo sko?ili na Motor show Bologna in si sproti ogledali ?e stari del Bologne. Lepo pre?ivet vikeng. Edina jeba je bila pot za tja in nazaj, ko je bila megla, da so pti?i pe? hodili ob cesti. A je kej za videt na motorshowu? Se spomnim 5 in vec let nazaj je bila to super zadeva, ko pa sem bil l.2012 in predlani, je bilo pa kar razocaranje... Citiraj
Alex Napisano 11. december, 2016 Prijavi Napisano 11. december, 2016 A je kej za videt na motorshowu? Se spomnim 5 in vec let nazaj je bila to super zadeva, ko pa sem bil l.2012 in predlani, je bilo pa kar razocaranje...Bil sem prvi? in je bilo ?e kar zanimivo. Verjetno drugi? ni ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 Wikend je bil fantasticen; maw sem bil cez severno in kasneje se juzno mejo, internazionale Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 Wikend je bil fantasticen; maw sem bil cez severno in kasneje se juzno mejo, internazionale t.i. 'masa?ni welness' na tromeji ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 Jutri grem v slu?bo bravo 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 t.i. 'masa?ni welness' na tromeji ? Heh, kar misli si, tajuzna soseda je pa misljena Kroata, Kanegra Pa naflikal cca.600 km v dveh dneh, se sreca d mam LPG in cca.4 cekine na 100km Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 cel teden prost 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 cel teden prost ni slabo, a si bil tud tko hiter? Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 Hahani slabo, a si bil tud tko hiter? Hahaha, good one Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 Uspesno opravil se eno krvodajalstvo! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 16. december, 2016 Prijavi Napisano 16. december, 2016 Tivoli - Mamma Mia - odmor Priporo?am 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 18. december, 2016 Prijavi Napisano 18. december, 2016 ?mega moram pohvalit, ki mi je do hi?nega praga dostavil in pred tem tudi zalo?il cekine za nakup ALU plati??. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.