Tadej7ad Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Pancarje imam, ?e ti do Medvod ni predale?... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
robertos664 Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 hm, ravno blizu mi ni. Imam pa ?e mesec dni ?asa, tako, da se sli?iva.. Citiraj
Alex Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 uspel prepri?at familijo, da gremo za par dni smu?at zdaj i??em opremo za 13 let staro. Proda kdo tukaj smu?ke (cca 150cm), ?tevilka 38 pancarje?Kje si bil en mesec nazaj, ravno tak?no opremo sem poceni prodal na sejmu. 1 Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Rezerviral Ateco............. ..................za en dan testa 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 22. januar, 2017 Prijavi Napisano 22. januar, 2017 Pohvale jeseni?ki urgenci. Hitri in prijazni, kjub temu, da je blo kar nekaj polomljenih smu?arjev smo bli hitro na vrsti. Tamali kuhal na 40 ?e 3 dan. Citiraj
mazdaman Napisano 23. januar, 2017 Prijavi Napisano 23. januar, 2017 hm, ravno blizu mi ni. Imam pa ?e mesec dni ?asa, tako, da se sli?iva..Kdaj greste? Mi imamo doma nekaj mogo?e za posodit, ?e ni ravno med po?itnicami. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Ker sem se ?e ravno peljal mimo Ajdov??ine in ker sem slu?ajno imel prazen keson in ker so doma zaloge ?e malo po?le, sem se ustavil tam in malo nakupoval. Mislim, da se lahko kar krepko pohvalim. Kupil sem:- 25 kg bele moke- 5 kg makaronov- 3 kg ajdove moke- 1 kg pirine moke- 1 kg r?ene moke- 1 kg polbele moke- 133 litrov soka- 80 frutabel- 6 frutkov- 700 g marmelade- 60 kg drobljenca za koko?i nesnice Za vse skupaj sem pla?al 171,76?. Glede na koli?ino se mi res ne zdi veliko... Citiraj
Jest Napisano 25. januar, 2017 Prijavi Napisano 25. januar, 2017 Po tem, ko sem prejsnji teden imel za par urc na voljo Toyoto Prius, sem sinoci imel priliko za par urc vozit novo Toyoto C-HR ... Vozil sem hibrida z 1.8 bencinskim motorjem (enak motor, kot je v Priusu) ... Drugace se vozi odlicno... edino kar mi ni vsec, je samodejni brezstopenjski menjalnik, ki nekako cudno povisa obrate motorja na max, ko recimo pospesujes na AC. Pa niti ni vazno ali sam pritiskam na pedal ali pa to prepustim aktivnemu tempomatu. Ko se je recimo umaknil avto, ki je bil prej pred mano, je motor zarohnel na max stevilo obratov ... in to je kar konkretno slisno v kabini. Slisi se tako, kot da bi vozil en salabajzer, ki pojma nima o voznji in ki stalno z eno nogo drzi pedal sklopke na polovici ... Precej motece. Drugace mi je bil bolj vsec Prius, ki sem ga imel prejsnji teden... Predvsem mi je pri Priusu bolj vsec "delovni prostor" voznika ... mi je pa pri C-HR bolj vsec aktivni tempomat, ki se zna tudi ustaviti in sam spelje. Pri Priusu se izklopi, ko je hitrost nizja od okoli 40 km/h (pri moji sestici se izklopi pri cca. 20 km/h). ... Pa ogrevan volan je tudi fajn ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Mene ni navdu?ilo ni? drugega kot oblika zunaj, vse ostalo je krneki, sploh CVT menjalnik-fuck off.Kot bi se s skuterjem okoli vozil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
canyon Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 danes sm dal aro za avto ... karavan, disel, ... ni japonc ... sm mislu da si tazga avta nebom nikol kupu ... ampak ha .... nemor? vrjet kako se ?ivljenje obra?a ... za mx5 bo pa treba ?e mal po?akat pa spet ?parat 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
robertos664 Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 danes sm dal aro za avto ... karavan, disel, ... ni japonc ... sm mislu da si tazga avta nebom nikol kupu ... ampak ha .... nemor? vrjet kako se ?ivljenje obra?a ... za mx5 bo pa treba ?e mal po?akat pa spet ?parat sigurno passat? Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Jaz se v?asih tudi z novim passatom spogledujem. SPloh ker je cenovno zelo podoben mazdi Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Jaz sem vceraj v superbu sportline sedel. Kapo dol 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Jaz se v?asih tudi z novim passatom spogledujem. SPloh ker je cenovno zelo podoben mazdi Passat tudi mene pogleduje...ma je grd pa ?e vsak popoldanski fu?ar ga ima za delovno vozilo in ne bo nikoli stal na mojem parkirnem mestu 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Jaz sem vceraj v superbu sportline sedel. Kapo dolTudi to je varianta, ?eprav mam obutek da je v vo?nji bolj tako tako...Pa? je velika ladja, ?e bi bil veliko na autobahnu..potem ja. Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Tudi to je varianta, ?eprav mam obutek da je v vo?nji bolj tako tako...Pa? je velika ladja, ?e bi bil veliko na autobahnu..potem ja.Pojdinprobat bos presenecen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Jaz sem vozil naj naj superba (tak k ma televizijo pa vse mozno), v voznji pa ni to to...tipicno vag, mal komforten mal sporten in kompromis nikoli ni dober 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 28. januar, 2017 Prijavi Napisano 28. januar, 2017 Bronastaaaa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 29. januar, 2017 Prijavi Napisano 29. januar, 2017 sigurno passat? sigurn da ne ... wag family pa ?e tko nemaram ker mi niso udobni in me po vsaki vo?nji boli hrbet za popizditavto pride v torek k hi?i tako da po pol padla kk?na fotka 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
canyon Napisano 29. januar, 2017 Prijavi Napisano 29. januar, 2017 ta tedn smo mel ogrevanje ... drug tedn se za?ne zares ?e bi kdo rad migu z nami je zmeraj dobrodo?el 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jest Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 sigurn da ne ... wag family pa ?e tko nemaram ker mi niso udobni in me po vsaki vo?nji boli hrbet za popizditavto pride v torek k hi?i tako da po pol padla kk?na fotka Bavaria Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
canyon Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Bavaria Jp ... 320d karavan ... pa sam to bom reku ... zarecenga kruha se najvec poje ... 2 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Zdaj pa hitro v te?aj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 20170130_123723.jpgJp ... 320d karavan... pa sam to bom reku ... zarecenga kruha se najvec poje ... Ali ima uni paket opreme, ki ima rocko ob volanu, kjer se vkljapljajo smerniki? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Ali ima uni paket opreme, ki ima rocko ob volanu, kjer se vkljapljajo smerniki? Ke si pa ti videl ta paket? Bavarci imajo obvolanska ro?ico samo za blendanje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.