Mraušk Mčk Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 V?eraj sprobal 4wd na makadamu proti Kranjskemu Raku. ?e senzor nagiba ?altne DSG v 1. (scout ima kraj?i menjalnik) pomeni da je klanec res konkreten, na u? bi rekel da je na kraj?em delu med 15 in 20%. in glej ga ravno tam na tisti strmini ?ez in ?ez 5cm steklenega ledu. Sem bil prepri?an da bo te?ava, pa se je vse neproblemati?no iz?lo. Nazaj sem ?el naokoli, je bila ?e tema pa mal sem bil pusi. Aja, pripeljal sem se pa do parkiri??a Za U?ivcem, saj se nisem hotel, ampak ?e od kamnoloma se ni dal nikjer prej obrnit. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Ke si pa ti videl ta paket? Bavarci imajo obvolanska ro?ico samo za blendanje. Eni izgleda imajo... ker sem in tja (resda zelo zelo redko) vidim, kaksnega bavarca, ki mu celo utripne kaksna oranzna lucka na levi ali desni strani avtomobila Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
canyon Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 Ali ima uni paket opreme, ki ima rocko ob volanu, kjer se vkljapljajo smerniki? IMA ... sm jo iz mazde vgradu pa tud mislm da bom spet special k nimam istih navad k standard BMWjasi ampak na njihov tecaj vseen nm su zmigavci so zato da se uporablajo pa pika ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jest Napisano 30. januar, 2017 Prijavi Napisano 30. januar, 2017 IMA ... sm jo iz mazde vgradu pa tud mislm da bom spet special k nimam istih navad k standard BMWjasi ampak na njihov tecaj vseen nm su zmigavci so zato da se uporablajo pa pika ... Pazi le, da ne bo obveljala tista o zarecenem kruhu pa to ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 31. januar, 2017 Prijavi Napisano 31. januar, 2017 ... pa sam to bom reku ... zarecenga kruha se najvec poje ... haha, I feel u 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 31. januar, 2017 Prijavi Napisano 31. januar, 2017 Po parih letih kupu letno vinjeto =D 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Boss Napisano 31. januar, 2017 Prijavi Napisano 31. januar, 2017 Po parih letih kupu letno vinjeto =D... in kak?ni so ob?utki? Citiraj
canyon Napisano 31. januar, 2017 Prijavi Napisano 31. januar, 2017 ... in kak?ni so ob?utki?orgazmi?ni k se mi ni ve? treba trest kje me bojo darsovci dobil da nebi slu?ajno kazni pla?u =) Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 orgazmi?ni k se mi ni ve? treba trest kje me bojo darsovci dobil da nebi slu?ajno kazni pla?u =) a ni blo to bolj adrenalinsko? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 a ni blo to bolj adrenalinsko?Nism vec tolk gorak za take adrenaline Sam brez mazdaklub obeska pa ostalih stvari kar se mazde tice se zmer negre 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 A je ta legendarna nokia bila v paketu???!!!???!!!Samo zaradi tega fona je avto vec vreden 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Podalj?ana pogodba:) Plus za?ela sem hoditi v pasjo ?olo 1 Citiraj
Boss Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Podalj?ana pogodba:) Plus za?ela sem hoditi v pasjo ?olo eeeee...what? Citiraj
Katjaa Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 eeeee...what? Slu?bo imam ?e naprej. Dodala pa sem ?e moje veselje - ukvarjanje s psom. Citiraj
canyon Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 A je ta legendarna nokia bila v paketu???!!!???!!!Samo zaradi tega fona je avto vec vredenEvo sm lih mislu prasat za prostorocno telefonijo, uglavn prejsni lastnik je tole kupu xx let nazaj prek simobila in so mu vgradil jest bom pa to vn vrgu in bi notd dou bluetooth modul da se poveze z mojim telefonom sam sm ze mal gledu pa ni nc pametnega oz nism najdu tistga kar iscem ... mikrofon je ze montiran na stropu jest bi pa sam rad da mam modul skrit v armaturi notr pa da ga povezem na zvocnike oz na obstojeco instalacijo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Evo sm lih mislu prasat za prostorocno telefonijo, uglavn prejsni lastnik je tole kupu xx let nazaj prek simobila in so mu vgradil jest bom pa to vn vrgu in bi notd dou bluetooth modul da se poveze z mojim telefonom sam sm ze mal gledu pa ni nc pametnega oz nism najdu tistga kar iscem ... mikrofon je ze montiran na stropu jest bi pa sam rad da mam modul skrit v armaturi notr pa da ga povezem na zvocnike oz na obstojeco instalacijoparrot ali podobno. Nokia dela? me zanima.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Parrot ali Bury Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
robertos664 Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Evo sm lih mislu prasat za prostorocno telefonijo, uglavn prejsni lastnik je tole kupu xx let nazaj prek simobila in so mu vgradil jest bom pa to vn vrgu in bi notd dou bluetooth modul da se poveze z mojim telefonom sam sm ze mal gledu pa ni nc pametnega oz nism najdu tistga kar iscem ... mikrofon je ze montiran na stropu jest bi pa sam rad da mam modul skrit v armaturi notr pa da ga povezem na zvocnike oz na obstojeco instalacijo To so ?e vidne posledice BMW lastni?tva? Slovnica pa to Citiraj
Scr3am Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Imas usb vmesnik kjer lahko prostorocno telefoniras, predvajas glasbo preko BT ali pa preko usbja. Skatlca se lahko skrije prakticno kamor koli in tudi mikrofon je prilozen. Ce imas pa ze mikrofon in ce ima aux prikljucek ga pa enostavno samo prikljucis. Zadeva se samo za autoradio priklopi in je to to. Vse komande na volanu delujejo s katerimi prav tako lahko sprejemas in prekines klice. Kvaliteta zvoka v avtu ostane enaka. Pride pa okoli 110e- firma dension. Simpl kot pasulj 1 Citiraj
canyon Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 To so ?e vidne posledice BMW lastni?tva? Slovnica pa to Hahaha nebi lih tega reku ... se pa pozna da je petk pa se zjutri znam bit mal bl smotan okol pisanja pa se na telefonu ... se prej kej narobe napism ... dele po malci je ze bos parrot ali podobno. Nokia dela? me zanima....Nokia dela sam simko bi mogu notr dat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Hahaha nebi lih tega reku ... se pa pozna da je petk pa se zjutri znam bit mal bl smotan okol pisanja pa se na telefonu ... se prej kej narobe napism ... dele po malci je ze bos Nokia dela sam simko bi mogu notr datmake me an offer i cant refuse Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Na ebaju sem jih vidu za 200 dolarjev. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Od teh starih bi pa mel ericssona t28 :-) 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.