Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nezdrav je ko se pretirava.... Tako kot ?isto vsaka stvar.... Dokler je pa to na rekreativni ravni pa ne vidim problema...

Napisano

?e bi ljudje vedeli kako zelo nezdrav je..

Sej tudi pivo je nezdravo... ?e ga spije? gajbo. Ena piva na dan pa je kao zdrava.

Napisano

Ce jih pa mesas, npr en heineken, en paulaner en guiness a se to steje kot eno al kako? :-):-):-)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ce jih pa mesas, npr en heineken, en paulaner en guiness a se to steje kot eno al kako? :-):-):-)

Jap... kot eno vedro.Mal ve?ji kozarec.To je ok.

Napisano

Pivo, pravzaprav snov v njem po imenu Xantohumol v svetu vsesplo?no dokazano zdravi raka. Problem je v nizki  koncentraciji snovi, tako da, Alex, gajba piva je bolj zdrava kot eno samo. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Sem vedel, da delam napako ker je edin alkohol, ki ga spijem tisti 1l piva na leto... shame on me.

Napisano

Sej tudi pivo je nezdravo... ?e ga spije? gajbo. Ena piva na dan pa je kao zdrava.

Pivo (obi?ajno z alkoholom) ni zdravo.

Noben alkohol ni zdrav, tako kot tudi nikotin ni.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Jebes alko. Jota na Jan?ah, kot samonagrada za par kilometrov nazaj prepeljan 7000i km v leto?njem letu... To je to.

Ni nevem kaj,ni pa tudi tako malo, z obzirom na slu?bo,tekasko zimo in zgodnjo jesen ter dejstvo da so to klancarski kilometri...

Pivo (obi?ajno z alkoholom) ni zdravo.

Noben alkohol ni zdrav, tako kot tudi nikotin ni.

To?no tako. Pitje v mejah normalnega ni nevem kako ?kodljivo,dokler to dela odrasla , odgovorna oseba na odgovoren na?in in dokler s tem nikomur ne ?kodi. Tako kot je to z vsemi navadami/razvadami.

Da pa bomo rekli , da je alko zdrav.... Lepo vas prosim No...

To me spominja na eno mojo nekdanjo sodelavko ko sem ji rekel ,da pac ne pijem in ne kadim... In mi je strogo resno nazaj rekla "a ti sploh zna? uzivati v ?ivljenju?". Ce je u?itek v ?ivljenju zreti cvrtje, piti alko in kaditi.... Hja,potem pa res ne znam u?ivati....

post-9068-0-02485200-1536496781_thumb.jpg

Napisano

Nov hi?ni ljubljen?ek ravnokar prispel v doma?o klet, hohoho

Je pa te?ko ?e v osnovi in poloviti vse kote skozi vrata, pa sam, ker ima slab?a polovica te?ave s hrbtenico. :)

post-185-0-00500600-1536503212_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Bil je odli?en dan, sledi pa ?e ve?er in bo ju3 te?ko it direkt v slu?bo.  :wub:

Napisano

Bil na triglavu za vikend.

A si ?el gledat, ?e so res stolp odpeljali in da to ni bil "fake news"

33112_1.png

Napisano

Ma ne smo bli ?e zmenjeni s klapo vnaprej,..pa? tko je naneslo, da ni blo stolpa. Ampak se ni dost za sekirat je blo ?e vseeno lepo. Je pa gor blo klape kot da talajo kej zastojn.

image.jpeg

Napisano

Par dni prosto in grem aktivno izkoristit ?e prihajajo?o no?, vam pa lahko no?!  :wub:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.