Nejc1986 Napisano 19. marec, 2019 Prijavi Napisano 19. marec, 2019 Hvala mojemu ?ihtu,da me v?asih popelje tudi na manj obljudene , a zato meni toliko ljub?e kraje in jih seveda potem tudi v privat casu obi??em.... Edini gost, poleg zelo,zelo,zelo prijazne oskrbnice.... Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2019 Prijavi Napisano 19. marec, 2019 Rogla mojster! https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo/drama-roglic-za-0-31-sekunde-premagal-adama-yatesa/483059 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 22. marec, 2019 Prijavi Napisano 22. marec, 2019 Jee,nedelja je padla ornk tura,sreda tudi, v?eraj in torek malo kraj?a. Jp, je pasalo biti na kolesu... danes bo pa pasalo 1dan po?itka... Zdrav zajtrk,kava,gledanje dobro jutro Slovenija, obiskati dobrega frenda s katerim se premalokrat vidiva, branje knjige v vise?i mre?i.... Popoldne Pizza meseca marca, zve?er pa akusti?en koncert moje najljub?e skupine,ki jo spremljam ?e 18let.... Tudi to pa?e... Citiraj
Alex Napisano 22. marec, 2019 Prijavi Napisano 22. marec, 2019 Tudi jaz bom danes malo po?ival.Podoben vrstni red, tudi pizza za kosilo, edino vmes moram ?e spojler?ka pobarvati drugo roko.Me veseli, da poleg ?porta skrbi? tudi za kulturno udejstvovanje(obisk koncerta).Vedno je dobro oboje za dobro po?utje. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. marec, 2019 Prijavi Napisano 22. marec, 2019 Tudi jaz bom danes malo po?ival.Podoben vrstni red, tudi pizza za kosilo, edino vmes moram ?e spojler?ka pobarvati drugo roko.Me veseli, da poleg ?porta skrbi? tudi za kulturno udejstvovanje(obisk koncerta).Vedno je dobro oboje za dobro po?utje.Seveda, v zivljenju je potrebno biti dejaven na vecih podrocjih... samo pac razmerje stvari s katerimi se ukvarjamo , je razlicno od osebe do osebe... ko me je nekoc nekdo malo podjebal, da bi lahko oziroma MORAL po 12h sihta iti na 3pire namesto se dati na off na caj s kolesom , sem mu mirno rekel nazaj, da imam obcutek, da grem jaz veckrat na pivo kot on ?portat in da ne vem kdo je zdaj zaplankan v svoj svet.. pa smo bili zmenjeni Citiraj
Z M A J Napisano 22. marec, 2019 Prijavi Napisano 22. marec, 2019 Obeta se mi odli?en wikend! U?ivajte ga tudi vi in pa ne more ?kodvat malo odpo?it. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 Ko ima? ob polno?i dilemo iti ali ne iti zgodaj na pot in dobi? sms prave osebe s pravo vzpodbudo.... In si ob 5h dela? makarone in mimogrede natan?no vse pripravis... Koncert je bil pa super,pizza pa ?e bolj 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 ?el mal smu?at mal do italije..perfekcija Citiraj
Alex Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 ?el mal smu?at mal do italije..perfekcija?el malo pohajat ob morju... temperatura 23 stopinj...prelepo. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 Zanimivo da niste imeli sploh toliko toplo. Jaz morm kak dan tudi dol do Kopra malo se napohajat. Citiraj
Alex Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 Zanimivo da niste imeli sploh toliko toplo. Jaz morm kak dan tudi dol do Kopra malo se napohajat.Pri nas dr?i morje temperaturo dol... to bo trajalo, dokler se mprje ne ogreje tam do 17 stopinj.Zato se mi po?asneje prilagajamo na vro?ino. Citiraj
Tilen5 Napisano 23. marec, 2019 Prijavi Napisano 23. marec, 2019 Sej mi se ne prilagajamo ni? bolj?e sem se peljal danes za nazaj proti udinam 27stopinj,.. sm kar po klimi stegoval haha Citiraj
Slivka Napisano 24. marec, 2019 Prijavi Napisano 24. marec, 2019 Opravili prva leto?nja testiranja. 2 Citiraj
AmpeR Napisano 24. marec, 2019 Prijavi Napisano 24. marec, 2019 Odli?en, idealen in son?en dan sem pre?ivel v dru?bi z virozo Citiraj
Slivka Napisano 25. marec, 2019 Prijavi Napisano 25. marec, 2019 Odli?en, idealen in son?en dan sem pre?ivel v dru?bi z virozo Zanimiva izbira. In kako je bilo? Si jo "polo?il"? Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2019 Prijavi Napisano 25. marec, 2019 Fajn izkoristil 8dni dopusta. 1dan cel prespal , 1obisk koncerta, malo dru?inskega sre?anja, 7dni kolesa (jebemu je pasalo), v?eraj na kolesarski kavici spoznal 2Belgijca srednjih let,ki s kolesoma odkrivata na?e kraje . Tudi zaradi mojih lanskoletnih izletov sem jima znal povedati kaj pametnega o na?i dr?avi. Fajn smo se pogovarjali... Ta teden moja najljub?a izmena (11h-19h), ki se je sicer vsi otepajo.... Tezko je iti nazaj med... Sodelavce. No,?e 6tednov do naslednjega dopusta.... Citiraj
Alex Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Frei vikend.........Lepo... jaz sem vsak fraj,na sre?o. Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Lepo... jaz sem vsak fraj,na sre?o. Jaz sem sicer bolj ljubitelj frei dni med tednom, ampak ce je teden naporen, je tud to ok ? Citiraj
Z M A J Napisano 31. marec, 2019 Prijavi Napisano 31. marec, 2019 Vcerajsnji pohod po poti Valentina Stanica je bil fantasticen in v idealnem vremenu prehodili 30km visoko nad Soco. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 31. marec, 2019 Prijavi Napisano 31. marec, 2019 Ej, Zmaj, pa kar brez prijave lokalnim oblastem? In sprehodili ste se kve?jemu 700 metrov nad So?o (Korada ima okoli 800 m.n.v., Kanal pa okoli 100...), ker 30 kilometrov visoko nad So?o letajo sateliti... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. april, 2019 Prijavi Napisano 2. april, 2019 Sem veseli uporabnik stresnega okna v teh dneh, ki se mi zdijo idealni za njegovo uporabo. Obenem ze komaj cakam zalaufati voz se z vec prepiha in tudi zmogljivosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. april, 2019 Prijavi Napisano 4. april, 2019 Uceri sm si pa uzel ?as, da sm oba o?istu, kar se pri MTB redkokdaj zgodi, naj se vidi ?emu je namenjen 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 4. april, 2019 Prijavi Napisano 4. april, 2019 Uceri sm si pa uzel ?as, da sm oba o?istu, kar se pri MTB redkokdaj zgodi, naj se vidi ?emu je namenjen 56120023_10213008208935527_4954331456965967872_n.jpg"Oba o?istil"... Tukaj je ve? bajkov kot "le" dva . Beri: sem ti fous za tako zbirko Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2019 Prijavi Napisano 4. april, 2019 "Oba o?istil"... Tukaj je ve? bajkov kot "le" dva . Beri: sem ti fous za tako zbirko haha, od tega sta sam 2 moja Beli Red Bullov in pa Cube ostala 2 specialaizeda sta pa od starsev 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.