Marko_mx-3 Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Jest sem jo ?e ve?krat. Sem rekla, da ?e zgubim izpit slu?ajno, grem definitivno delat na M2 Pa kaj dela? na tem, da ga izgubi? Citiraj
RebroRX8 Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Naredu sm stojo na trepalnicah. Citiraj
ReDevil Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 Pohvalt moram Bbilderja, k mi je zrihtu dele za vouka, pa jih pomagu upenat oz. je biu kr glavni delovodja, pa tut Nisde je biu taprav dec pri o?ivlanju ranjene zveri! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 2. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2008 kok sm js pridna zadne cajte Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 La?en Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ice Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 ohmy.gif La?en sad.gif jest pa ne ker sm jih tud lih speku Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
zemir Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 jest pa ne ker sm jih tud lih speku Se vidi da nisi probal nobenih dobrot od ally ?e bi jih bi bil ti tudi zdaj la?en Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Ice, ?e bo? meu kej vi?ka robe, loh prnese? ?e na miting jutr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Ice, ?e bo? meu kej vi?ka robe, loh prnese? ?e na miting jutr! Ja res mi smo bl ornk deci tko da se nebomo branl Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
YavarYe X6V6 Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 Ice, ?e bo? meu kej vi?ka robe, loh prnese? ?e na miting jutr! :hohoho: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ice Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 ucer sm jih 40 naredu pol sm jih pa ene 15 okrog nesu( babice, tete.....) pol sm ga su pa zurat pridem ob pol 7ih domov so bli samo se 4je. tko da jih bom mogu seenkrat delat HEJJJ da niste bli vi ucer tle pa mi ze use krofe pojedl Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Allyssa Napisano 3. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2008 ucer sm jih 40 naredu pol sm jih pa ene 15 okrog nesu( babice, tete.....) pol sm ga su pa zurat pridem ob pol 7ih domov so bli samo se 4je. tko da jih bom mogu seenkrat delat HEJJJ da niste bli vi ucer tle pa mi ze use krofe pojedl erm,..kok ma? pa veliko posodo? js jih v nejve?jo kar jih premoremo stla?m komi 4 tko da sm se zadn? zajebavala cel popoldne, do pol desetih zve?er, da sm jih nardila 26 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ice Napisano 3. februar, 2008 Prijavi Napisano 3. februar, 2008 7 jih spravm v namizno pec za pice Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 men se pa zdi prenizka :ne vem: ker js nardim iz 500g moke 12 velikih....no zadn? sm se neki igrala in sm jih nardila iz ene mase 15 pa so mi bli kr mal mejhni no ja,..bom ?e pre?vela,..?e dons jih delam,..pol pa konc za en let Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ice Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 sm dobu mal bl globoko pecko okrog 5cm ja no sej jest sm jih mogu iz 2kg delat Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 js mam recept za v kruhomat, da mi tm vzhaja,..in ne spravm ve? notr kukr 500g moke,..?e tko se mi ponavad kr zalima na pokrov masa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 No,morem re?t,da je bla beyba z zgornje slike zlo okusna! Sploh pod pasom. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 No,morem re?t,da je bla beyba z zgornje slike zlo okusna! Sploh pod pasom. od kje ti pa te informacije? glede na to da si probu del nad pasom? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 tm je sploh ni? ni a ni bil bolj? zgornji del Citiraj
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 od kje ti pa te informacije? glede na to da si probu del nad pasom? Kaj ve?,kam sn jaz pono?i hodo..... Marko-ja jo?ke so sploh so?ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Kaj ve?,kam sn jaz pono?i hodo..... Marko-ja jo?ke so sploh so?ne! sm zjutri preverla in ni n? mankal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 sm zjutri preverla in ni n? mankal A pa si ?e vedno ziher,da pa zdaj ni? ne manjka? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 manka,...vse tist kar je mami v slu?bo nesla ?e si pa ti tud jedu pa hvala bogu,..zato sm jo nardila Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 He he,ma se je nisem niti dotakno,ker ne ?latam drugih beyb! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Ally za danes ?e velja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.