Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 iz moje strani ?e vela,..ampak,..nej ti potrdi ?e moj najdra?ji,..da ne bom spet poslu?ala, da se use mim njega zmenm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Yavar-itaq da vela! Ally-ti vlka,pa tak ve?,da dobi? po riti. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 ahm, a zame tud kej velja Citiraj
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 ahm, a zame tud kej velja Ja,da se spozna? na Mazde! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Ally za danes ?e velja ? btw,..kdaj si mislu? mislm ob keri uri? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Zadnje ?ase zeeelo po omejitvah vozim, od tele nesre?e s psom, pa ?e bolj, ?rni vouk me pomirja! U planu je bil M3 (tprav, ne Mazda - z zadnjim pogonom) za moj naslednji avto, zgleda bi bil to pravi nesmisel, glede na omejitve! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Ja,da se spozna? na Mazde! Kaj pa zame? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Da rad drag-a?! Pa ?e bi se kaj najdlo,recimo to ! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 U planu je bil M3 (tprav, ne Mazda - z zadnjim pogonom) za moj naslednji avto, zgleda bi bil to pravi nesmisel, glede na omejitve! ?e se bo? pa na omejitve za?el ozirati pri nakupu avta pol pa sre?no polde, saj dandanes ?e vsaka kanta zmore 130+! Pa sej kdo pravi da bi ga moral pohodit vedno do konca :ne vem: Drga? pa kapo dol, ker za M3 vozit mora? bit pa ?e kr mal mudonja al pa neverjetno skuliran. Citiraj
ReDevil Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Ja Sa?o, hehe al pa blago re?eno tu ma? fuknen na pleh (prej to) pa si sammu seb lagat, d bom ?e krotiu to ?vauco, no sej upam da bo prevladu razum in ne ta obsedenost, u tem primeru se mi itak obeta pol u kratkem bankrot! Sam bi bla pa pol mal drga?na scena dreg rejs furat s 321 KM, pa ker zvok, no stro?ki tut vrjetn, sam itak bi ga meu samo za 2, 3 mesce! Sm pa mal ra?unu, moje use 3 mazde do zdej majo skupnih 330 KM! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Se moram prav zahvalt allly, za krofe in tist jo?k k sem ga u?eri pojedu. Jo?k je biu kr nasitn, sa za en krof se ?e zmeraj plac najde , Samo doma sem pa pojdu ?e en kro?nik goveje jeuhce, da je vse skupaj zabetoniralo. Nekdo je ?e zjutraj moral skoraj malo bruhat ker se je tako najedla. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Nekdo je ?e zjutraj moral skoraj malo bruhat ker se je tako najedla. A res al kaj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 A res al kaj? Jap, je jamrala da nekaj ne ?tima, ?e ve?eraj na poti domov. Pomoje bo spet rde?a mazda 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 5. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Jap, je jamrala da nekaj ne ?tima, ?e ve?eraj na poti domov. Pomoje bo spet rde?a mazda 6. al pa je kr neki cajta ne bo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 al pa je kr neki cajta ne bo Ni panike, kukrkol bo, men je vseen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Ni panike, kukrkol bo, men je vseen. oho... ata wannabe Citiraj
poky Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Ni panike, kukrkol bo, men je vseen. To je beseda! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Jo?ke...? A kdo o JO?KAH govori?????? Js bi tud jo?ke jedu!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Jo?ke...? A kdo o JO?KAH govori??????Js bi tud jo?ke jedu!!! Zamudu si . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Zamudu si . Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa to ni res... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa to ni res... Premalo si na forumu zadnje cajte. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Premalo si na forumu zadnje cajte. Vem ja, nisem ve? na teko?em s stvarmi,,, Sam jo?ke so mi v o?i padle... Ok, hecam se. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 6. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Jo?ke...? A kdo o JO?KAH govori??????Js bi tud jo?ke jedu!!! ma je ?e vedno ena cela Vam se ?e od krofov blede ne pa ne,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Vam se ?e od krofov blede Ve? kaj,krofi so krofi,jo?ke pa jo?ke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.