LabiGT Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Kaj sele, ce das krofe pa joske skupaj...uffff Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Kaj sele, ce das krofe pa joske skupaj...uffff OK,ti mej krofe,jaz jo?ke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 OK,ti mej krofe,jaz jo?ke! Ne ne nisi razumel, oboje bom jaz...kompromisi ne pridejo v postev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Mah....grebator...... Kr mej vse,krofi itaq redijo,jo?ke pa tudi mam za ?pilat se! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 jz se lahka pa pohvalim da sem mojih 280W kon?no malo do knca navil sem s prstom probal bass zvo?nika kok delata pa sta tak nihala da mam pokjen noht aja pa zama?ene u?ese tut Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Mah....grebator...... Kr mej vse,krofi itaq redijo,jo?ke pa tudi mam za ?pilat se! sej ves da ce zenske hujsajo se jim najprej na joskah pozna poj zihr obratno tud deluje :ne vem: Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 sej ves da ce zenske hujsajo se jim najprej na joskah pozna poj zihr obratno tud deluje :ne vem: Ni nujno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 faj bi pa blo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 Po tej logiki ma? raj?i ful debelo ?ensko,samo da bo mela orenk jo?ke al kaj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 ammmmm vem da vsi moski pravmo da zunanjost ni pomembna tuki se ne strinjam (cist) za moje pojme je bolj da ima mesilinke kot pa da ima pamet kot kura brez glave to ne velja za one night stand Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 za moje pojme je bolj da ima mesilinke kot pa da ima pamet kot kura brez glave To se pa strinjam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wildcat Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 No, naj se pohvalim, da sem kon?no spet prlezla na forum I'm so sorry Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
nisde Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Jst bi pa pohvalu Ano da se je vrnila na n? forum :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
daSKAn Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Sem si pridelal now PC, sam se novo grafiko rabim pa bo. Stari PC bo pa server ratu, i guess. Citiraj
zemir Napisano 7. februar, 2008 Prijavi Napisano 7. februar, 2008 Jst bi pa pohvalu Ano da se je vrnila na n? forum :mi pijemoo: Ja kok doug pa bo ? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 Grem zdele s tremi deklinami smu?at! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ice Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 ReDevil jest bi tut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdele se pa hitr vsi za gumb primte ker sem biv dons dimnikar, sm doma dimnik spucov Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 ReDevil jest bi tut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdele se pa hitr vsi za gumb primte ker sem biv dons dimnikar, sm doma dimnik spucov Jaz nujno rabim mal sre?e, ker mi gre ta teden vse narobe tako, da se ?e dr?im za gumb... ...aaaa gumb sem odtrgal - CURSES Citiraj
Allyssa Napisano 8. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2008 pridna js Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 ally ti ima? pa zadnje dni neki preve? ?asa Citiraj
Allyssa Napisano 8. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2008 preve? folka ma rojstn dan februarja tole je bla tortica za best frendico,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 Ally, pa ti si prava umetnica Kaj, ko bi ti pustila slu?bo in kako cukrpekarijo odprla. Citiraj
ice Napisano 8. februar, 2008 Prijavi Napisano 8. februar, 2008 ce bo kej ustal se priporocam Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
RebroRX8 Napisano 9. februar, 2008 Prijavi Napisano 9. februar, 2008 Jst sm se pa koncno spravu posodobit nekaj vuln paketku na mojem preljubem FreeBSD serverju. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.