Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Porabil celih 24minut za nakup malenkosti za dedka mraza... Kar je meni, kot velikemu "ljubitelju" gne?e , hrupa ?tantov in velikokrat zlaganih dobrih ?elja iz vseh koncev in krajev, pisano na ko?o.

Zdaj pa laufat.

Napisano

Za take primere imamo tudi rubriko DIY (Do It Yourself), kjer se prilepi nekaj fotografij in malo podrobnej?i opis, ker mogo?e ?e komu pride prav. Na primer meni, ker me to ?e ?aka...

Napisano

?e gre? v ?i?arijo pazi na prebe?nike... Ta je vedno polno policije in vojske pa varde :-)

... pa na Uskoke. Baje, da jih je vse polno tam okoli. :)

Napisano

?e gre? v ?i?arijo pazi na prebe?nike... Ta je vedno polno policije in vojske pa varde :-)

Pred ?im to?no pa be?ijo, a pred delom? (hecen mi je izraz prebe?niki)

Se moram pohvalit, da danes res po?ivam oz. delam kurckej, zve?er mogo?e le do slab?e polovice, ali pa raje niti to.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sem bil spomladi na Hrva?kem delu ?i?arije in je res tako kot si rekel.

Po vzponu iz Kozine preko Hrpelj na Slavnik , sem ob pomo?i doma?ega kolesarja na?el lep spust do Podgorja....

Nato se (solo) usmeril proti Kopru ter sko?il na grad Socerb ter spust v Trst ter potem nazaj do Kozine.

Na Socerbu spet sre?al istega doma?ina a mtbju in v roku dveh minut sva na?la skupno temo : bajk v Dolomitih....

Za zaklju?ek dneva pa ?e dru?inska ve?erja, po prwdolgem ?asu.

post-9068-0-72499400-1577390716_thumb.jpg

post-9068-0-60227000-1577390733_thumb.jpg

post-9068-0-56407900-1577390755_thumb.jpg

Napisano

Tisti zvok slu?benih gara?nih vrat, ki se zapro po no?ni in so pred teboj 4je dnevi dopusta.... :)

Napisano

Prednovoletna zabava nam je vceraj noro dobro uspela. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Decemberska dru?inska ve?erja uspela. Ko ?e n-tic poslu?a? ene in iste, vice, ?torije in ena in ista vpra?anja....

In ko potem pride? domov...

Napisano

Potem ko so zaprla dva meni zelo ljuba kafica v centru (guiness in bikafe), pred kratkim kon?no na?el kafic v katerem mi vse odgovarja in kamor se vedno rad vra?am.

In zjutraj spil silvestrsko kavo... Prehitel gne?o in hrup.

post-9068-0-04133100-1577775121_thumb.jpg

Napisano

... in seveda ne bo? povedal kateri je to, ker no?e?, da bi zvedeli in bi pol mel gne?o notri, a ne?  :jezicek:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.