Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ez 7 minut se zame ?e za?ne odli?en wikend. :wub::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V?eraj opravil nadaljevalni te?aj na Vranskem. Res fajn zadeva.

Poslano z mojega ONEPLUS A6013 z uporabo Tapatalk

Napisano

Tisti ob?utek, ko deset let star avto s 283.000 prevo?... Se pravi pregonjenimi kilometri po teh na?ih hribih pelje? na tehni?ni pregled, potem se pa zatakne zato, ker so jim z bagerjem pretrgali kabel pa ne dela POS terminal...

Napisano

Zamenjal zadnje zavore na saabu (en teden ?akal dele iz Nem?ije).

N7rRRL1.jpg

Napisano

Zjutraj se mi res ni dalo...

Ampak sprejel povabilo ekipe treh kolesarjev in smo ?li preko Turjaka v Grosuplje in na Pance...

In je padel leto?nji tiso?i kilometer. Precej manj kot lani tak ?as (in tocno 8dni kasneje presegel tisocico , kot lani), ampak tak je tudi plan.

Fajn vikend.

Napisano

V?eraj, ko je bilo belo pri nas, sodra, sem se spomnil, da preizkusim na?o famozno elektri?no ro?no zavoro. Je bilo prav zabavno in je prijela, kot navadna.Vsaj na spolzkem terenu deluje. :)

Napisano

Prepo?asi si ?el, nad dolo?eno hitrostjo k sre?i ne deluje ve?, saj pozna samo on/off pozicijo. Tako se niti ne bi bilo mo?no zabavati enako kot s klasi?no, kjer lepo dozira? u?inek.

Napisano

Ja, ppl licenca (privatna licenca) zdaj pa pocasi dalje :-)

Potem pa ?estitam. Jaz tega ne bi nikoli mogel.?e, ko se samo vozim z letalom, mi je neprijetno.

Napisano

S kilometri neobremenjen izlet po na?em primorju.

Iz Socerba preko Tinjana , Ankarana , Kopra, Strunjana, Pirana, Portoro?a in nazaj v Socerb.

Knji?ica ima 4nove ?ige..

In,jebemu.... Pizza v Kozini je bila fenomenalna.

post-9068-0-13000900-1583780260_thumb.jpg

post-9068-0-07945600-1583780286_thumb.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• - "Madona Janez včeraj si se ga pa dobro nalil." - "Ah ni bilo sile, zakaj tako misliš." - "Taxi si klical, da te pelje domov." - "Seveda sem, zato, da me policija ne dobi." - "Janez, ampak pili smo pri tebi doma..."
    • Jože vpraša Zalo: - “Zakaj si likaš lase?” - ”Da so moji lasje daljši.” Drugi dan lekarnar vpraša Jožeta: - "A pravte, da ste si penis opekli z likalnikom?”
    • Tudi ostali bi radi videli, da se tole sploh začelo ne bi.   Ampak...   Če se zdaj Putinu popusti in pustijo Krim Rusiji - a nismo nekaj podobnega v zgodovini človeštva že doživeli? Davnega 1938 je ena Evropska država "pridružila" Porenje, še istega leta celo Avstrijo in del takratne Čehoslovaške (Sudete) in šele naslednjega leta, ko si je ta država "pridružila" še Poljsko, se je ostali svet zganil. Vemo, kako je šla zgodba dalje.   Torej, kakorkoli obrneš, ne bodo samo tuji kurci v koprivah ampak tudi tvoj. Pa jajca in rit tudi. In za to ne bodo krivi Ukrajinci, ker oni nikogar ne želijo priključiti k sebi...
    • Nas je bilo veliko takih in bi vsi jamrali, da imamo zjebane nosove.... 😉
    • No pa začnimo... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.