Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No jaz sem danes na motorju imel podobno zgodbo. Zavijam desno, smernik pa to in se vkljucujem na cesto za črni kal. V kontra smeri avto zavija levo na isto cesto. Prednost ima on, ker je tako urejeno z znaki, ceprav grem desno jaz. Jaz se ustavim, on se ustavi in me čaka....jaz cakam, midva cakava...v smislu pejd ker ste skupina (4je smo bili, jaz prvi) Po cca 10 sek speljem, on spelje....dobr da motor skoči, ker z bremzo bi se zvrnu na desno nagnjen... Ampak kriv bi bil jaz, sem mel znak
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Samo povem kako sodnik za prekrške določi krivdo. Nisem si jaz tega spomnil. -
Da ne bo kdo rekel,da samo Metabo kupujem...tudi jaz kupil novo igračko😁 Gre za legendarni stroj Makita-9032. V bistvu le malce mlajši brat modela 9030/9031 (izvira iz srede 70'ih let), Ima ožji tip brusnega traku širine 9mm,in ga je možno opremiti z kompletom za 6mm in 13mm širok brusni trak. Narejen kot tank,brez "gasa" na stikalu,a z regulacijo hitrosti in blokado vklopa za stalno obratovanje. Presenetljivo je priložen tudi "sesalni adapter" 19/22mm...bi ga skoraj pomotoma vrgel z škatlo vred v smeti😄. En redkih steojev,ki je še "stara šola" Makitinih strojev...seveda Made in Japan😃 Na Shoppsteru za noooro ceno 139,90€
-
Poraba je kot je. Zame je pri Mazdi 3 G120 dobrih 6 popolnoma realna, dejanska poraba. To kar pa ti navajaš je način vožnje, ki vpliva na porabo. Za moj način vožnje je realna poraba dobrih 6l. Za nekoga s težko nogo, klanci, kratkimi razdaljami, itd pa je realna poraba 8l. Obakrat gre za realno porabo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.