Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Prvo mal na moči Popoldan pa Totalno brez energije, umes me lakota prime, brez denarnice, niti ene frutabele nisem imel s seboj...aja pa še zeblo me je k prasca
-
Pri višji nosilnosti ne vidim problema. Če bi šel na manjšo potem ja. Pa še to je koliko kilogramov lahko nosi ena guma. Kaj pa maš v homologaciji? Nalepka nima veze z uradnim dokumentom. Mazda3 ne bi smela iti preko 240km/h oziroma ne zmore. Torej je teoretično V zadosti. Če pa je homologacija višja (W = do 270), pa bi mogoče rabil nov štemplček, ki bi ti ga morsti dati, saj avto ne dosega teh hitrosti.
-
Pozdrav, vozi morda kdo s celoletnimi gumami? Sem razmišljal o nakupu "Continental AllSeasonContact 2", ki jih določeni recenzisti kujejo v zvezde, vsaj kar se tiče celoletne scene. Celoletni "tech" se naj bi relativno hitro bližal sezonskemu, tako da bi bilo morda smiselno razmisliti o tem. Kakorkoli, da preidem k bistvu tega sporočila, tovarniške (poletne) Bridgestonke na Mazdi 3 (2023) so dimenzij 215/45 R18 89W, nalepka "kriči", da jih je treba menjati z gumami identičnih dimenzij in lastnosti, a zgoraj omenjene Continentalke imajo npr. nižjo max hitrost (V) in višjo max nosilnost (93), dimenzije pa so identične. Morda kdo ve kako je glede homologacije pri takih spremembah? Nekje sem prebral, da so ljudje dobivali kazni za neujemanje takih malenkosti. Ali pa je to le mit in so pomembne izključno dimenzije? Prav tako sklepam, da bi tovarniške felne pasale na omenjene gume identičnih dimenzij? Sem precej zelen na sceni, priznam.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.