Bini Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Čestitke!!! 1 Citiraj
Deeyan Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 (urejeno) dne 5. 7. 2021 ob 19:08 je FuManchu napisal: Prvič v saaba natočil STP čistilec za injektorje js tut dal to že not, pa Complete diesel cleaner, pa zdej sm dal še dpf cleaner not Popravljeno 10. julij, 2021 od Deeyan 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 pred 21 minutami je Deeyan napisal: js tut dal to že not, pa Complete diesel cleaner, pa zdej sm dal še dpf cleaner not Si opazil kako razliko? Citiraj
Deeyan Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 pred 3 urami je FuManchu napisal: Si opazil kako razliko? Se mi zdi, da avto mal boljse potegne, zdej po dpf cleanerju bom pa vidu, ko tank spraznem 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 11. julij, 2021 Prijavi Napisano 11. julij, 2021 (urejeno) pred 6 urami je Deeyan napisal: Se mi zdi, da avto mal boljse potegne, zdej po dpf cleanerju bom pa vidu, ko tank spraznem 🙂 Sem hotel isto napisati. Opazil sem, da avto prej reagira na plin in nekako z manj gasa gre isto hitro kot prej. Pri meni je tudi poraba kar konkretno manjša. Verjetno pripomore k temu tudi novo, sveže olje brez primesi nafte. 😉 Jaz sem tudi prejšnji tank uporabil dpf cleaner od liqui moly. Interval med regeneracijami se je kmalu podaljšal za 20-30 km. Popravljeno 11. julij, 2021 od Alex 4 Citiraj
FuManchu Napisano 11. julij, 2021 Prijavi Napisano 11. julij, 2021 Jaz prvič to dajem v gorivo. V bavarca sem dajal fortron nekaj časa. Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 VODNI referendum uspešno za nami in se moram pohvalit, da sem bil kar aktiven pri spremljevalnih aktivnostih in promociji. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 pred 7 minutami je Z M A J napisal: VODNI referendum uspešno za nami in se moram pohvalit, da sem bil kar aktiven pri spremljevalnih aktivnostih in promociji. Saj si moral bit, kako bi pa izgledale reke brez picnikov..... 1 Citiraj
Alex Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Danes imam mazdo barve "saharski pesek". Samo tam, kjer so brisalci, je čista. 🤣 Tako umazana moja mazda ni bila še nikoli. Nisem je niti pral, ker te dni napovedujejo nalive in nevihte pa upam, da bodo opravile svoje. 🤗 1 Citiraj
Deeyan Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 pred 25 minutami je Alex napisal: Danes imam mazdo barve "saharski pesek". Samo tam, kjer so brisalci, je čista. 🤣 Tako umazana moja mazda ni bila še nikoli. Nisem je niti pral, ker te dni napovedujejo nalive in nevihte pa upam, da bodo opravile svoje. 🤗 Hvala enako 😂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Še eno žavbo danes kupil za saaba. Vlijem, ko natočim nafte poln tank. 2 2 Citiraj
Boss Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Danes imam mazdo barve "saharski pesek". Samo tam, kjer so brisalci, je čista. 🤣 Tako umazana moja mazda ni bila še nikoli. Nisem je niti pral, ker te dni napovedujejo nalive in nevihte pa upam, da bodo opravile svoje. 🤗 Mislim, da nas je ogromno takih. Pri meni so bile stranske šipe tako umazane, da se skoraj ni ven videlo in sem vsaj to spucal, zdajle pa cel avto pa ne glede a bo ponoči dež al ne. Imam občutek, da tako umazanega avta še nisem imel. 1 Citiraj
ignacij Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Ne govor, s čistim avtom sem šel včerjaj na morje, na primorki me je ujela plohca za 5min, avto pa usran, da nisem mogel verjeti. Pa sem rekel da ga na morju ne bom pral, itak bo usran. No danes dopoldne nisem mogel več gledat, da je tko usran pa sem ga opral. Žena je rekla, sem vedela, da ne boš zdržal. 2 1 Citiraj
Bini Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Pred eno uro je ignacij napisal: Ne govor, s čistim avtom sem šel včerjaj na morje, na primorki me je ujela plohca za 5min, avto pa usran, da nisem mogel verjeti. Pa sem rekel da ga na morju ne bom pral, itak bo usran. No danes dopoldne nisem mogel več gledat, da je tko usran pa sem ga opral. Žena je rekla, sem vedela, da ne boš zdržal. Eni smo pač taki....😉 1 Citiraj
Boss Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Ampak res... sploh na temnejših barvah je katastrofa in zgleda kot, da bi avto ravnokar prpelal iz kakšnega skednja, kjer je "počival" in se prašil vsaj 20 let. Sem že marsikaj videl ampak tole je bil pa vrhunec in enostavno ne moreš, da ne bi očistil. So bile pa danes take vrste pred avtopralnicami, da tudi ne pomnim kdaj sem videl kej takega. Sreča, da se mi da in sam operem avto, ker čakat eno uro v vrsti pa tudi hvala ne bi. 2 Citiraj
AmpeR Napisano 14. julij, 2021 Prijavi Napisano 14. julij, 2021 Na fb sem videl (Aleš je delil), kako en z magnetom pobira ta pesek iz šipe🙄😬. Se je pesek v zraku namagnetil al je kaj drugega?! 1 Citiraj
Alex Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Sem mislil, da bo danes zjutraj že dež, a je nebo brez oblačka. 🤔Nič ne bo z naravnim, eko pranjem. Se bo treba vseeno lotit popoldne. 2 1 Citiraj
Gelipter Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 pred 23 minutami je Alex napisal: Sem mislil, da bo danes zjutraj že dež, a je nebo brez oblačka. 🤔Nič ne bo z naravnim, eko pranjem. Se bo treba vseeno lotit popoldne. Ja v senci...tudi jaz mojo CX5 moram oprati 😉...ja vsa umazano od tega umazanega dežja ...uffff....🤣🤣🤣🤣🤣lp 😁 1 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Pa hkrati poliranje,saj je zelo fini sah.pesek....😁 2 Citiraj
FuManchu Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Da vidim, če bo zakej. Pnevmatski se je poslovil. 2 Citiraj
AmpeR Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Evo, tudi jaz testiral in "saharski prah" se prime z magnetom. Kaj za boga je v zraku🤐? Naj še kdo proba.... 1 Citiraj
Bini Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 To bo spet neka zarota.....🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Mogoče pa ni pesek in ti samo avto rjavi? 2 Citiraj
AmpeR Napisano 15. julij, 2021 Prijavi Napisano 15. julij, 2021 Prah sem pobral iz okenskih kamnitih polic in bazena. Ni mi jasno, zakaj prime magnet. Neka fizikalna razlaga mora bit.... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.