FuManchu Napisano 18. avgust, 2021 Prijavi Napisano 18. avgust, 2021 pred 16 urami je Alex napisal: Nečak me je danes poklical, da je včeraj kupil mazdo cx 5, 175 - dizel, avtomatik, 4X4, Letnik 2017, revolution, 60Kkm. Kar nisem mogel verjeti, da je končno prodal svojega bmw x5 in se po samih švabih( audi a4, audi a 5, audi TT, bmw x5), nazadnje je menjal avtomatski menjalnik na x5, odločil za mazdo. Verjetno je pripomoglo tudi to, da sem mu enkrat posodil mojo mazdo in tudi to, da so mu bile že od nekdaj vizuelno všeč. Ko je šel probat to CX-5 se je v trenutku odločil, in jo kupil. Poklical me je, ker ga je zanimalo samo to, ali so tej avtomatski menjalniki zdržljivi. Upam,da so. Končno prišel do avta 2 1 Citiraj
Bini Napisano 18. avgust, 2021 Prijavi Napisano 18. avgust, 2021 Spremenil sem profilno sliko.... Mal se bo treba navadit.... 3 Citiraj
Bini Napisano 19. avgust, 2021 Prijavi Napisano 19. avgust, 2021 Iz domačega vrta.... 😀 A poznate 🤔 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2021 Prijavi Napisano 19. avgust, 2021 Noro aktivni dopust uspešno zaključen. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 19. avgust, 2021 Prijavi Napisano 19. avgust, 2021 pred 2 urama je TiEn napisal: Nashi? Jp,od prve 😆 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. avgust, 2021 Prijavi Napisano 19. avgust, 2021 Nism zastojn diplomiral iz sadjarstva 🤣🤣 1 Citiraj
FuManchu Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Klima v hiši namontirana 4 Citiraj
FuManchu Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Pred eno uro je Shrek napisal: Saj ne bo več vroče 😂🤣 Saj z klimo se že res dolg časa veš samo ne hladiš. Moja ima ene pet stvari še zraven 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Točno tko! Čestitke za montažo 1 Citiraj
FuManchu Napisano 4. september, 2021 Prijavi Napisano 4. september, 2021 V delavnici se spet končuje projekt 3 Citiraj
Z M A J Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 Odlično izkoristil carsko vreme in je uspel lep izlet brez cerade. 4 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 U la la 2 3 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 (urejeno) Danes sem imel tri ure časa in sem se prvič lotil poliranja avta z novo polirko. Moram reči, da je vse enostavno in delo z polirko je pravi užitek. Tudi rezultat je na koncu vrhunski. Predvsem pa roke ne bolijo. 🤗 Popravljeno 9. september, 2021 od Alex 6 1 Citiraj
Bini Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 pred 25 minutami je Alex napisal: Danes sem imel tri ure časa in sem se prvič lotil poliranja avta z novo polirko. Moram reči, da je vse enostavno in delo z polirko je pravi užitek. Tudi rezultat je na koncu vrhunski. Predvsem pa roke ne bolijo. 🤗 Preveč se sveti.....😁 Odlično ti gre,mogoče bi ti celo svojo 30tko zaupal čez kako leto,ko bo potrebna tretmana... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Danes sem imel tri ure časa in sem se prvič lotil poliranja avta z novo polirko. Moram reči, da je vse enostavno in delo z polirko je pravi užitek. Tudi rezultat je na koncu vrhunski. Predvsem pa roke ne bolijo. 🤗 To je pa vrhunsko, pa obdelaš vse , tudi spoje (odstranis t.i.prah rjo ob vratih oz.npr.notranjih /spodnjih straneh vrat), kamor z polirko ne prides (torej samo rocno). Citiraj
Alex Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 pred 8 minutami je sportman333 napisal: To je pa vrhunsko, pa obdelaš vse , tudi spoje (odstranis t.i.prah rjo ob vratih oz.npr.notranjih /spodnjih straneh vrat), kamor z polirko ne prides (torej samo rocno). Ja, še vedno je nekaj ročnega dela. Predvsem krivine, kjer ni dobro preveč s polirko šariti, ker je tanjši sloj barve in laka. Nisem pa še vsega dokončal. Prav te stvari, ki jih omenjaš, še pridejo na vrsto. 1 Citiraj
Boss Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 dne 9. 9. 2021 ob 8:39 je jures napisal: U la la Ko dosežeš to stopnjo ti @Jest pošlje po pošti še predpasnik, rokavice in očala za varno delo s tipkovnico. Čestitke.🤪 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 Velenjc včeraj, noro lepo, kopanje pa itak 5 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 pred 2 urama je Z M A J napisal: Velenjc včeraj, noro lepo, kopanje pa itak Lepo zgleda 😀Parkiranje se še pobira? 🤔 Citiraj
FuManchu Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 Nazadnje sem bil tukaj na Summer brick break-u (volvo, saab srečanje). Lepo ja 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 Parkiranje bo še do konca septembra plačljivo, ampak je simbolično, ker se obračuna le polne ure, torej bila sva tam slabi 2 urci in plačala zgolj 1 eur. Zdajle pa še 2 urci oddelat, potem pa se prične wikend, ko greva ju3 Parenzana kolesarit, ter seveda kopanje na različnih lokacijah. Komaj čakam, ta prelepi september nas je pozitivno presenetil. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 pred 2 urama je Z M A J napisal: Parkiranje bo še do konca septembra plačljivo, ampak je simbolično, ker se obračuna le polne ure, torej bila sva tam slabi 2 urci in plačala zgolj 1 eur. Zdajle pa še 2 urci oddelat, potem pa se prične wikend, ko greva ju3 Parenzana kolesarit, ter seveda kopanje na različnih lokacijah. Komaj čakam, ta prelepi september nas je pozitivno presenetil. Celo paranzano ali samo naš del? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.