Alex Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Ni sitno je prav zoprno, ker moram ?e toliko porihtat predno se .... ...poro?im??... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 ...poro?im??... To pa 100% ne ?e, bom ta ?as "pametneje" porabil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Maybe new job.... :ne vem: Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 vuk, pri tebi je neki z motorjem 100% a ne ? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Ok je v zvezi z motorji, z veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko motorji,.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 vuk, pri tebi je neki z motorjem 100% a ne ? 100% ni v zvezi z motorjem...na ?alost oz. na sre?o Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Ok je v zvezi z motorji, z veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko motorji,.... neki motoristi?ni zbor mogo?e ? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 neki motoristi?ni zbor mogo?e ? :ne vem: hoooooot, hoooot,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Jaz vem, jaz vem sam ne povem Citiraj
LabiGT Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 jaz tud jaz tud.... se en namig: je treba zdruzit bossov post pa ajvarjev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ice Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 goreci motorji? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
YavarYe X6V6 Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 goreci motorji? Mogo?e tudi, kak?en ki bo on fajer, ?e pa to ne pa vasje veliko pomankljivo oble?enih ?ensk(upam da naujo use debele kot sloni , kar je mogo?e).Aja ?e 5 dni, pol pa .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 26. februar, 2008 Prijavi Napisano 26. februar, 2008 Mogo?e tudi, kak?en ki bo on fajer, ?e pa to ne pa vasje veliko pomankljivo oble?enih ?ensk(upam da naujo use debele kot sloni , kar je mogo?e).Aja ?e 5 dni, pol pa .... pot pod noge ane ane aneee Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 ?e 4 dneve po?akam, pol pa po?asi proti severu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 proti jugu kaksen sever Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Najprej sever potem pa na .... in ju?no. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 Kaj pa bo? ju?nal na severu? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 (upam da naujo use debele kot sloni , kar je mogo?e). na svetu ni debelih zensk samo pira ni dost Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
zemir Napisano 27. februar, 2008 Prijavi Napisano 27. februar, 2008 na svetu ni debelih zensksamo pira ni dost Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Catya Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 jao fantje sam ?e ni la?ko, potem sploh ni pir no, da se pohvalim..mam naprintane zapiske, razpored izpitov (kon?no) in zdaj se lahko za?nem pridno u?it! hoooraaay Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 jao fantje sam ?e ni la?ko, potem sploh ni pir no, da se pohvalim..mam naprintane zapiske, razpored izpitov (kon?no) in zdaj se lahkoza?nem pridno u?it! hoooraaay Kje pa je tukaj pir????????????? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Catya Napisano 28. februar, 2008 Prijavi Napisano 28. februar, 2008 na svetu ni debelih zensksamo pira ni dost tukaj Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 ?e 2 dni, pa ?e tolk mam za podelat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 ?e 2 dni, pa ?e tolk mam za podelat. ?e ma? kako vi?ka jo lahk mal ukol po?le? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 29. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2008 wiiiiiii,..uspela moja prva nadstropna torta Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.