Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Nisem nek hribolazec, toda danes mi je uspelo prilezt na veliko planino. Je sel cel office (4je) smo sli tam na kranjski rak pa potem tam pri kamnolomu parkirali.

 

Vreme ok 👍 Pihalo, ko pri norcih 💨 .... voznja s CX30 po tistih ovinkih ... cisti uzitek 💪

 

planina.thumb.jpeg.29d5099e3f898648933a7e9a3b83f695.jpeg

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Ko boš poročen 35let bo tudi tebi šlo na smeh..... 😊

Danes pa na eno dobro večerjo h Krpan-u..... 😉

Obljuba dela dog.....😊

Večerja v teku.......:bravo:

IMG_20211020_193404~2.jpg

IMG_20211020_193342.jpg

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Matick napisal:

a majo dobre burgerje?

 

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 13 urami je Bini napisal:

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

Napisano
pred 8 minutami je sportman333 napisal:

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

:bravo:

Napisano

Nedeljo preživel v odlični družbi in smo splezali 5 "ferrat"; Glinščico 3 različne in potem še nad Vipavo; Furlanova ter Otmarjeva plezalna pot. ADRENALINSKO :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
dne 10. 10. 2021 ob 15:53 je TiEn napisal:

Po dveh dneh testo za napolitanske pice hmalu pripravljeno..manjka mu samo še kako urco na sobni temperaturi

 

20211009_154413.thumb.jpg.b907b9a9b8aab073295178c9df646f56.jpg20211010_111440.thumb.jpg.4b5a9bd19705a66a227657f7df30a882.jpg20211010_155140.thumb.jpg.cb7287e8aece39caec66db408432e466.jpg

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Mi delate kar gušte s temi pizzami. 🤪 Jaz grem ponavadi v Šared nad Izolo, kjer imajo tak stil pizz. 

 

 

Napisano

Če nebi imeli pice "podplat" skoraj vsepovsod okoli nas bi človek še kam šel. Raje pico naredim doma. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa

 

image.jpeg

 

Napisano

Takole je bila videt pred 10 minutami......😊😆😉

IMG_20211025_204711~2.jpg

pred 4 minutami je TiEn napisal:

Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa

Točno toliko imajo. Iz ene kile moke je 6 kroglic.😊

 

Napisano
pred 38 minutami je TiEn napisal:

Zgleda odlično. Kaka je bila?

 

Še par mojih

20210904_142319.thumb.jpg.ffb6b5f18f47bd608778b71e0e0f1424.jpg20211010_175350.thumb.jpg.640e0d5a1aeea00fea1c58258ca5d570.jpg20210904_145728.thumb.jpg.7afa938f0e0182688b202b77c24381df.jpg

Odlične 👌😊

Tudi tvoje so videt,da so dobre....👌

 

Napisano

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Napisano
pred 23 minutami je Bossek napisal:

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

Napisano

Domača pečica + šamotna plošča pečem na zgornji tretini na žar+ventilacija da dobiš malo zapečeno skorjo in prej pečeno pico

 

image.jpeg

 

Napisano

frej day .... austrija ma praznik :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

 

Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. :)

Napisano
pred 3 urami je pob napisal:

 

Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. :)

👍😊

Napisano

To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano

 

image.jpeg

 

Napisano
To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano
Tako ja, jaz sem modificiral ferrarija da dobim ene 450,in je tudi top.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 
    • Se pravi, da imaš ti tu gor največ pre oženih kilometrov... In to brez težav z motorjem. A imaš tudi ti X 186 motor? 
    • Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.