Bini Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Tole sta pa naša dva mačkona v varstvu, ko gre hčera na dopust itd.. 😊 5 Citiraj
LabiGT Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Ta na dveh nogah je boljsa🙃 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Kaj imas to za ene dva netopirja 5 Citiraj
FuManchu Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Jaz sem našo mačko en mesec nazaj v kanto dal. Ni mela sreče pri prehodu ceste 2 Citiraj
Bini Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 pred 4 urami je LabiGT napisal: Ta na dveh nogah je boljsa🙃 To tako ali tako..... pred 2 urama je Scr3am napisal: Kaj imas to za ene dva netopirja Ti netopirji so ; Devon Rex brez kril......😊😂🤣 1 Citiraj
curko Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Da se mal pohvalim z podvojenimi stevilkami 334455 Da bi še naprej moja stara dama delala tako kot je delala do zdaj BREZ TEZAVKljub temu da sem jo 1x prodal pa po parih mescih iskal in nazaj odkupilZa moje pojme najlepsa generacija sesticeKo zakljuci zgodbo grem definitivno po isto samo v nemcijo po MPS Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 6 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Janez007 Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 pred 43 minutami je curko napisal: Da se mal pohvalim z podvojenimi stevilkami 334455 Da bi še naprej moja stara dama delala tako kot je delala do zdaj BREZ TEZAV Kljub temu da sem jo 1x prodal pa po parih mescih iskal in nazaj odkupil Za moje pojme najlepsa generacija sestice Ko zakljuci zgodbo grem definitivno po isto samo v nemcijo po MPS Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Pol nisem edini, ki sem nekoč isti avto kupil 2x ...😂 1 2 Citiraj
curko Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 Pol nisem edini, ki sem nekoč isti avto kupil 2x ...Ocitno nas je vec takih hahaPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Nejc1986 Napisano 2. april, 2022 Prijavi Napisano 2. april, 2022 pred 12 urami je Bini napisal: Tole sta pa naša dva mačkona v varstvu, ko gre hčera na dopust itd.. 😊 Jackie je dobil novo igračko in podedoval posteljico od prijateljicenega psa. Kot kaže ga ne moti vonj . On je v svojem svetu 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 To je pa naša bodoča pečenka... 3 1 1 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 (urejeno) Kdor pozna Moravče, ve, da pri nas bodoče pečenke zgledajo tako kot kaže ena slika nad Slivkino😎 Nejc, če greš kdaj na daljši dopust, pa slučajno ne veš kam bi z mačkom... Popravljeno 3. april, 2022 od Mraušk Mčk 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
curko Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Vrgel na avto gume. Drug teden pa se na belo mazdo ce jo mogoce ze dobim po 1 mesecu z servisa Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Mraušk Mčk Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 U, tako blazino za dvigovat bi pa jaz rabil takrat, ko sem imel še šestico. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
dvorjan Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Opa, kje se pa kupi to blazino (kako se klice)? Citiraj
curko Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Opa, kje se pa kupi to blazino (kako se klice)?Airjack Jaz sem jo dobil od tasta ko so v delavnici robo menjalZadeva za taksnale zadeve kr superPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Z M A J Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 Uspešno še 1 krvodajalska, bližam se cifro 50, ne toliko po starosti kot udeležbi na krvodajalskih, hehe 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 pred 3 urami je Bini napisal: Voda je zakon.... 😁 Voda še za v čevelj ni dobra 1 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 dne 3. 4. 2022 ob 12:01 je Mraušk Mčk napisal: Kdor pozna Moravče, ve, da pri nas bodoče pečenke zgledajo tako kot kaže ena slika nad Slivkino😎 Nejc, če greš kdaj na daljši dopust, pa slučajno ne veš kam bi z mačkom... Smejem se in imam hkrati slabo vest 1 Citiraj
Deeyan Napisano 5. april, 2022 Prijavi Napisano 5. april, 2022 pred 3 urami je FuManchu napisal: Voda še za v čevelj ni dobra Kaj sele v kolenu 😂 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 pred 18 urami je Bini napisal: Voda je zakon.... 😁 Za trenutek sm pomislu da si pri meni, še ograjo mam skor identično… 1 Citiraj
Bini Napisano 6. april, 2022 Prijavi Napisano 6. april, 2022 pred 15 urami je FuManchu napisal: Voda še za v čevelj ni dobra Sem pozabil napisat, da je pijača v barvi 'vode'...... 😉🍸🍸 1 1 Citiraj
Bini Napisano 8. april, 2022 Prijavi Napisano 8. april, 2022 Lepa cifra na službenem..... Še enkrat toliko pa bom zadovoljen😀 3 Citiraj
Bini Napisano 11. april, 2022 Prijavi Napisano 11. april, 2022 (urejeno) dne 16. 3. 2022 ob 16:30 je Bini napisal: Se je vse podrlo kot hišica iz kart. Danes so mi sporočili,da par,ki potuje z nama po ZDA ne more iti na potovanje,ker je soproga hudo zbolela za kovidom in je v bolnici !!!😓 Prejšnji teden sta prispela iz Maldivov in sta se kot pravita verjetno tam okužila,njemu pa nič ni čeprav je tudi on okužen 🥴 Bova že našla kako drugo varianto za to destinacijo,a verjetno manj ugodno.....😵 Tudi denar od avio.kart sva že dobila nazaj..... Nič,bom kar rekel; več sreče prihodnjič......😊😉😂 Evo situacija rešena 😄 Nov termin letenja v Los Angeles je 21.4..... Nova ruta je podobna a krajša za dva dni👌 Če koga zanima🤔potujem na relaciji z letalom do LA, dalje pa; San Louis, San Simeon, Carmel, Monterey. San Francisco. NP Yosemite. NP Sekvoja, Bakersfield. Dolina smrti, Las Vegas. Jez Hoover. NP Zion, NP Bryce Canyon. Antelope Canyon, Monument Valley. Grand Canyon, Flagstaff. Montezuma, Phoenix, San Diego. Na koncu še prispemo v Los Angeles in si ga ogledamo ter drugi dan poletimo domov...... Popravljeno 11. april, 2022 od Bini 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.