Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Smo se dobili s kolegi na obali, ko sem bil ravno na obali in zapili @Alex-sovo CX30 v krasni restavraciji kjer imajo odlično in okusno hrano z vrhunsko postrežbo:bravo:

@Alex še enkrat ti želim srečno vožnjo z novo "RDEČKO,  X186.. :prstgor:

• Všeč 7
  • Ljubim 1
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Smo se dobili s kolegi na obali, ko sem bil ravno na obali in zapili @Alex-sovo CX30 v krasni restavraciji kjer imajo odlično in okusno hrano z vrhunsko postrežbo:bravo:

@Alex še enkrat ti želim srečno vožnjo z novo "RDEČKO,  X186.. :prstgor:

Res je bilo super👍Bomo to še kdaj ponovili, ko bo zraven tudi Gelipter. 😊

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Res je bilo super👍Bomo to še kdaj ponovili, ko bo zraven tudi Gelipter. 😊

Ja res je ...bomo se dobili 😁😁😄

Napisano
Pred eno uro je Gelipter napisal:

Ja res je ...bomo se dobili 😁😁😄

Dve najlepši barvi so bile na prizorišču, samo šampanjec barva je še manjkala..... :bravo:

Napisano
pred 47 minutami je Bini napisal:

Dve najlepši barvi so bile na prizorišču, samo šampanjec barva je še manjkala..... :bravo:

Ja ...res je tudi to pride 😁😁😄

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Deeyan-a moram pohvalit, ki mi je danes becikel pripravil za ju3šnji kar dolg kolesarski izlet, ko načrtujem do Velenjca in potem preko prelaza Lipa nazaj v Kamnik oz. Sotesko. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Deeyan-a moram pohvalit, ki mi je danes becikel pripravil za ju3šnji kar dolg kolesarski izlet, ko načrtujem do Velenjca in potem preko prelaza Lipa nazaj v Kamnik oz. Sotesko. :)

Dobra tura,pa v Četari se okrepčaj,da boš zmogel Lipo.....:prstgor:

Napisano

Navdušen nad kolesarskim podvigom in odlično izkoristil 1. dan letnega dopusta. :)

Napisano
Tole bo pa današnja večerja..... :bravo:
IMG_20220805_195319.thumb.jpg.957dd28113054429ad9ccb7a6a6a37f9.jpg
IMG_20220805_195322.thumb.jpg.44ec6546e26b643c3cdb786d6c76f7a0.jpg

Nice nice Dober tek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano

Jedel sem jo že v solati pa mi je bila vrhunska. Tole izpod peke je pa najbrž spet drug svet:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Jedel sem jo že v solati pa mi je bila vrhunska. Tole izpod peke je pa najbrž spet drug svet:bravo:

Boljši svet... 😊😂🤣

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Od morskih dobrot je najboljši Štajerski brancin 😜

N7rRRL1.jpg

Napisano

Aktivno preživljanje LD s podmladkom; domače lokacije z obilo športnih aktivnosti, kopanja in otroškega druženja.

Koliko hitro mine dan, bi pa sodilo v Jamralnik, hehe

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 6 urami je Z M A J napisal:

Aktivno preživljanje LD s podmladkom; domače lokacije z obilo športnih aktivnosti, kopanja in otroškega druženja.

Koliko hitro mine dan, bi pa sodilo v Jamralnik, hehe

ne govor... drug tedn morm nazaj na šiht. 

sem pa dons pizzo doma speku :) 

Napisano
pred 2 urama je TBA napisal:

ne govor... drug tedn morm nazaj na šiht. 

sem pa dons pizzo doma speku :) 

Ni slike, ni se zgodilo:D

N7rRRL1.jpg

Napisano

Vse razumem skor na tem svet... Ampak jajc na pici pa ne:blink:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 21 minutami je FuManchu napisal:

Vse razumem skor na tem svet... Ampak jajc na pici pa ne:blink:

tko k js ananasa na pic :) . 

probi :D. Sicer j bla jajca želja nekoga druzga. Če je prou narejen in lepo zapačena zraven je prou fajn, še škorjo lahk v rumenjak umakaš :D 

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je TBA napisal:

tko k js ananasa na pic :) . 

probi :D. Sicer j bla jajca želja nekoga druzga. Če je prou narejen in lepo zapačena zraven je prou fajn, še škorjo lahk v rumenjak umakaš :D 

Ne hvala:D

Ananas na pici? Ta svet gre res v maloro.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 urami je FuManchu napisal:

Ne hvala:D

Ananas na pici? Ta svet gre res v maloro.

Ja vem.... sej to ze kr neki let obstaja

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po Volkswagnu v odpuščanje še pri Fordu: ogroženih 4000 delovnih mest | 24ur.com WWW.24UR.COM Avtomobilski proizvajalec Ford namerava število delovnih mest po Evropi do konca leta 2027 zmanjšati...  
    • https://www.plusportal.si/2024/11/19/1001-noc-putinove-vojne-ki-divja-tudi-na-slovenskem-spletu/  
    • Ja, kakorkoli obrneš, ZDA so si z zmago v 2. svetovni vojni zagotovile status šerifa sveta, ki so ga s tem odvzeli od Britancev. Tako pač je, ne moreš pomagati, ne podpiram popolnoma, samo takšna so dejstva kot praviš. Načeloma se je pa tukajšnja takratna oblast obrnila malo proti SZ, ker ni bilo tako močnega vpliva prisotnosti njihove vojske, ker se je okupatorja nekako lastnoročno nagnalo iz teh krajev. Potem so prišle s strani SZ sankcije in strogo kaznovanje kakršnega koli simpatiziranja z režimom SZ. Oz. če si to nakazal, si šel na Goli otok, ki je bil s tem prvotnim namenom zgrajen, preišel je pa prav še za kaj drugega. Zaradi sankcij se je pa obrnilo v smer ZDA in od tam je prišlo ogromno kreditov za normalno funkcioniranje države. Stari je pa tako vedel, da bo prej fliknil, pred jih bo moral odplačati.   Mogoče se lahko še drugače vprašaš - koliko vojaških pilotov je z letali v preteklosti pobegnilo v SZ? Ven jih je kar nekaj, vsaj tistih za katere povedo. Dejstvo je tudi, da kot je Hitlerja zapuščal pametni del ljudi v 30ih, se zdaj podobno dogaja Putinu, samo ve še ne.
    • Ne reče se tak. Pravilno je tako: Takrat je bil mlad pa nor, zdaj pa je še samo nor.   Če bi bil Slivka, bi že reko, da me je lopate strah.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.