Gelipter Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 42 minutami je Bini napisal: Hvala enako,tudi pri meni je podobno pri 12kkm.....🥴😭 Enako pri meni 😁😆bomo itak dali kmalu zimske gor 😉😉🙂 2 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 Peca po zahtevni poti, pred nekaj urami; 2126m. 7 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 20 minutami je Z M A J napisal: Peca po zahtevni poti, pred nekaj urami; 2126m. Bravoooo...👍👍👐👐 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 5. november, 2022 Prijavi Napisano 5. november, 2022 pred 3 urami je Z M A J napisal: Peca po zahtevni poti, pred nekaj urami; 2126m. Matjažek pa še vedno spi....😊😉 2 1 Citiraj
Deeyan Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 5 urami je Z M A J napisal: Peca po zahtevni poti, pred nekaj urami; 2126m. Z beciklom? 😋 2 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 9 urami je Deeyan napisal: Z beciklom? 😋 To pa nebi šlo,tudi na ele.ne...🥴 Citiraj
Gelipter Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 14 urami je Z M A J napisal: Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave. Ej...moremo enkrat po talahki poti gor pogledat na PECO...tam nismo še bli ..😉😉😉 tvoja pomoč bo prav prišla 😁😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 Z veseljem ti bom svetoval; izhodišče je kraj JAKOBE, do tja prek Črne oz. Mežice, potem od parkirišča 45 minut do koče, kasneje še 1,5h do vrha 2126m, lepa družinska varianta, podrobnejši opis pa najboljš na www.hribi.net Danes pa na lahko nedeljsko pedaliranje. Kasneje upam na čudež in Yamaho prvaka, v sedlu pa Fabio Quartararo. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 20 minutami je Z M A J napisal: Z veseljem ti bom svetoval; izhodišče je kraj JAKOBE, do tja prek Črne oz. Mežice, potem od parkirišča 45 minut do koče, kasneje še 1,5h do vrha 2126m, lepa družinska varianta, podrobnejši opis pa najboljš na www.hribi.net Danes pa na lahko nedeljsko pedaliranje. Kasneje upam na čudež in Yamaho prvaka, v sedlu pa Fabio Quartararo. Mislim, da oz te moke od quartija ne bo nič. 😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 Dukati ma skor ziher to,.....ali pač? 1 Citiraj
Alex Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 4 urami je Alex napisal: Mislim, da oz te moke od quartija ne bo nič. 😉 No, to smo zadeli. 😊 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 Jst sm pa zadel da se bo Marquez valjal, prelahko je postalo tole 🤣 Citiraj
TBA Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 17 urami je Deeyan napisal: Z beciklom? 😋 Bi kr blo ja. Sam Avstrijci so že zaprti. Zimska sezona se začne 3. decembra. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: No, to smo zadeli. 😊 Na-povej še številke za Loto, grem takoj vplačat. 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 6. november, 2022 Prijavi Napisano 6. november, 2022 Pred eno uro je Z M A J napisal: Na-povej še številke za Loto, grem takoj vplačat. Sem že sam vplačal. Ker je treba srečo deliti z drugimi, sem te razveselili, da ne bo tvoj favorit prvak. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Če bo čas bo mogoče šlo čez 2x okoli našega planetka, včasih se mi zdi prav majhen.... 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Zdej vemo, zakaj se led tali na Antarktiki 2 1 1 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Zdej vemo, zakaj se led tali na Antarktiki Še bolj bi se,če nebi bilo tistih 733km.....😊😂👍 2 Citiraj
Boss Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Antiekolog pa še vse nas boš pobil s svojim egoističnim obnašanjem predvsem starejše in bolj rizične. Mater, kako znano to zveni, hehe 🤣 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 5 urami je g.Wankel napisal: Zdej vemo, zakaj se led tali na Antarktiki Za taljenje ledu na Antarktiki pa res ne moreš kriviti @Bini! On ni vozil preko polov ampak po ekvatorju (glej sliko pri njegovi objavi kilometrov). Lahko ga kriviš kvečjemu, da imaš zaradi njega umazan avto - ker je dirkal po puščavi pa dvignil puščavski pesek... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Ju3 in prihodnja 2 dni grem ponovno v volilni odbor, obenem še vse 3 dni tudi v mojo TAPRAVO službo. Sem kar priden, se moram pohvaliti, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 31 minutami je Z M A J napisal: Ju3 in prihodnja 2 dni grem ponovno v volilni odbor, obenem še vse 3 dni tudi v mojo TAPRAVO službo. Sem kar priden, se moram pohvaliti, hehe Tako priden sem bil tudi jaz od leta 91 do pred zadnjih volitev.....😉👍 Citiraj
Bossek Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 V nedeljo osvojil prvi 2 tisocak. Ljubelj -> Zelenica -> Vrtaca 5 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 21 minutami je Bossek napisal: V nedeljo osvojil prvi 2 tisocak. Ljubelj -> Zelenica -> Vrtaca Kak razgled a 👍 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.