Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tukaj sem sam napačno zapisal sosledje dogodkov: - Najprej se je zabil filter oljne črpalke - Potem se je napaka še enkrat pojavila (nizek tlak olja) - Takrat se je potem menjalo vse (podložke, filter in čiščenje kolektorja) EGRja in DPF se je odklopilo, ker je podoben primer in je to odrešilo težave. Meahniku zaupam, saj mi "dvojnega" dela niti ni računal, prav tako tisti, ki je programiral. Obrnil pa sem se na forum, ker mu/nama je zmanjkalo idej Kar je bilo je bilo, potrebujem rešitve. Zaenkrat torej: - Injektorji fuč - Kliči Pelkota - Piši "miha20" Če ima kdo potrpljenje in/ali znanje in bi mi na enostaven način razložil, zakaj pride do kajenja samo če spustim sklopko, ko sem v prostem teku? V povezavi s čim ima to smisel?
-
Vseh primerov ne moreš rešit. Edina rešitev je potem obdavčitev 100% vseh nepremičnin in 100% nobenih olajšav. Pri trenutno 170 mrd vrednih stanovanjskih nepremičninah bi recimo pri olajšavi 50.000 na stanovalca ostalo 70 mrd za obdavčitev ... to je pri stopnji 1,45 % cca 1 mrd davčnega izplena.
-
Ukinitev novega načina obračunavanja omrežnine, vlada zahteva odstop sveta Agencije za energijo MARIBOR24.SI "Ljudje so besni, gospodarstvo je obupano in mislim, da si danes ne moremo zatiskati oči, da je... Kakšen "papak"😂🤣...še Šarec ni bil tak🧐
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.