Z M A J Napisano 21. avgust, 2023 Prijavi Napisano 21. avgust, 2023 Podmladek moje Pošasti (Monstera Deliciosa) sveže posajen v Planico, ki gre kmalu v dar. Lepota :)) 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 22. avgust, 2023 Prijavi Napisano 22. avgust, 2023 Ju3 bom frei in na krvodajalstvo. 3 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. avgust, 2023 Prijavi Napisano 23. avgust, 2023 Uspešno in tule dokaz. 6 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Tehnični narejen, brisalci zrihtani in registracija podaljšana. 12 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 Slovenija greee naprej; košarkarji ravnokar končali in zdaj še odbojkarji! 7 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 Čestitkeeee našim Tako naprej...😉😁👍👍👍😉 2 3 Citiraj
FuManchu Napisano 2. september, 2023 Prijavi Napisano 2. september, 2023 Lep dan za šraufat 4 Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2023 Prijavi Napisano 2. september, 2023 Rogla - Primož Roglič danes ponovno najboljši na Vuelti. Tooo! 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 2. september, 2023 Prijavi Napisano 2. september, 2023 Hmmm, 8.let in pol......res ne vem kaj je alternativa, bom kar obdržal da bo imel sin čez 5.let prvi "ornk"wagen...heh....pol pa ne vem, upam da bo kaj pametnega na voljo.... 7 Citiraj
Bini Napisano 2. september, 2023 Prijavi Napisano 2. september, 2023 Novi vw Pasat karavan prihaja... 🫣 Citiraj
Boss Napisano 2. september, 2023 Prijavi Napisano 2. september, 2023 pred 6 urami je Z M A J napisal: Rogla - Primož Roglič danes ponovno najboljši na Vuelti. Tooo! Odličen res, pa še odbojkarji so povozil Špance kot, da igrajo z nekimi amaterji. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2023 Prijavi Napisano 3. september, 2023 Dr. Pelka peljal na planinski izlet; Češka koča nad Jezerskim in je navdušen. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dvorjan Napisano 3. september, 2023 Prijavi Napisano 3. september, 2023 pred 22 urami je sportman333 napisal: Hmmm, 8.let in pol......res ne vem kaj je alternativa, bom kar obdržal da bo imel sin čez 5.let prvi "ornk"wagen...heh....pol pa ne vem, upam da bo kaj pametnega na voljo.... Čez pet bo hitro jasno, da bo od današnjih ICE racionalen nakup le še kakšna bencinska Mazda, prav na račun odsotnosti turba in downsizinga. Te današnje igračke 1.2 turbo 200 konjev in podobne bodo pa jama brez dna. Elektrika, prihajamo ... 1 Citiraj
NevLado Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 dne 2. 9. 2023 ob 19:57 je sportman333 napisal: Hmmm, 8.let in pol......res ne vem kaj je alternativa, bom kar obdržal da bo imel sin čez 5.let prvi "ornk"wagen...heh....pol pa ne vem, upam da bo kaj pametnega na voljo.... dne 2. 9. 2023 ob 22:40 je Bini napisal: Novi vw Pasat karavan prihaja... 🫣 Passat-a ne bo več v limuzinski izvedbi, samo še karavan - jim dam pa plus za vse 4 tipe motorizacije! Vsi ostali ponujajo samo še suv-e. Če bo šlo tako naprej, in Toyota ne bo dala ven GR Corolle v EU z samo bencinarjem; bo res treba na Nemca. Volvota se bom izognil zaradi piškavih motorjev. Mogoče res A6 karavan, z dizelskim motorjem, druge izbire praktično ni. Pa še tam bo zavarovanja za 2k na leto. Saj sem pisal zadnjič da sem naklikal A4 karavana s primerljivo opremo z M6, pa dizelski 190 motor. 56 tisoč 3 Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 Danes začeli z rekreacijo; odbojko v dvorani in moram reči, da sem zelo zadovoljen s prikazanim, predvsem na mreži in v zabijanjih, navkljub še vedno piškavemu kolenu, ki ni vidu dohtarja. :))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 pred 53 minutami je Z M A J napisal: Danes začeli z rekreacijo; odbojko v dvorani in moram reči, da sem zelo zadovoljen s prikazanim, predvsem na mreži in v zabijanjih, navkljub še vedno piškavemu kolenu, ki ni vidu dohtarja. :))) Jaz začnem s košarko v sredo pa da vidimo kolk je košarkaška kondicija padla. Kolesarska je namreč na vrhuncu mojih zmožnosti, ampak neki je bicikel neki druzga pa basket. 3 Citiraj
Slivka Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Sami telovadci tule. Jaz pa v četrtek začnem z žaganjem in cepljenjem polen. Bomo videli, koliko je kondicija padla v tem deževnem poletju... 1 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 9 hours ago, Boss said: Jaz začnem s košarko v sredo pa da vidimo kolk je košarkaška kondicija padla. Kolesarska je namreč na vrhuncu mojih zmožnosti, ampak neki je bicikel neki druzga pa basket. Jaz pa še čakam kaj bo, ker nam je dvorano zalilo, pa ne vem če bo za silo še za kako rekreacijo 😑 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Jaz imam VR odbojko in nimam teh težav 🤪 2 Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 pred 12 urami je Slivka napisal: Sami telovadci tule. Jaz pa v četrtek začnem z žaganjem in cepljenjem polen. Bomo videli, koliko je kondicija padla v tem deževnem poletju... Začet je težko, po ene treh ali štirih treningih si pa nazaj v igri. Bo vsaj motivacija bolj usmerjena na sekiro kot na lopato. Citiraj
Slivka Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Napaka! Z vsakim precepljencem bom bolj mislil, kako bi nekoga z lopato... 2 Citiraj
Boss Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Le koga to imaš v mislih? 🤔 Citiraj
Z M A J Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Pravkar je Boss napisal: Le koga to imaš v mislih? 🤔 Tistega, ki sneg pričara, za trenirati lopatne športe. :)))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 5. september, 2023 Prijavi Napisano 5. september, 2023 Jaz bom raje tiho, ker Slivka ve kje parkiram avto 😊 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.