dvorjan Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Včeraj sem se peljal 212 km/h. x x x x V Nemčiji ... x x x x x Z vlakom. 😃 null 5 Citiraj
Slivka Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 2 urama je Tilen5 napisal: x x x po autoban ? Dvomim, da po autoban, ker niso nič poročali o zastojih... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Uspešno premierno pokosil okrog rezidence. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 39 minutami je Z M A J napisal: Uspešno premierno pokosil okrog rezidence. Ja kje pa ti žviš. Na moravškem smo 50let za cajtom tako da pri nas še ni globalnega warminga, pa smo moral že 3x kosit. 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Prvi letošnji zunanji čevapčiči. 6 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april prav vabljivo dišijo 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FuManchu Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Vse kaže, da bo pri hiši še en Ford 😁 2 2 Citiraj
godlike Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april (urejeno) Kateri? @Slivka bo ti probal to idejo z lopato iz glave izbit. Popravljeno 13. april od godlike 1 Citiraj
sportman333 Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 5 urami je FuManchu napisal: Vse kaže, da bo pri hiši še en Ford 😁 A dej no..... 🤣 2 Citiraj
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 7 urami je FuManchu napisal: Vse kaže, da bo pri hiši še en Ford 😁 Si še sploh naš.... 😁😉 1 1 Citiraj
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Takole, en ar vrta sfrezan... Sedaj so pa punce na vrsti za solatko, korenček pa take pa to... 😊😉 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april "Kondicioniram" mašinerijo... Smo šli na obisk h prijateljem na Stražo pri Krškem. Ko smo že tu smo šli še v Terme Čatež, da se otroci malo zdivjajo... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Menina, moja najljubša vzpetina. Znova. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 8 urami je mazdaman napisal: Sent from my iPhone using Tapatalk Upgrade CX-5? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 11 urami je Shrek napisal: Levo od Dunaja? Ja. Tisto, ko se zjutraj zbudiš pa odpreš vrata in pogledaš ven: 2 Citiraj
mazdaman Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Pred eno uro je Jest napisal: Upgrade CX-5? Tako je 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 50 minutami je mazdaman napisal: Tako je Inline6 ali PHEV? Malo jo predstavi... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april pred 21 urami je Z M A J napisal: Menina, moja najljubša vzpetina. Znova. Raj na Menini, nobene gužve.... 👍😉 1 Citiraj
mazdaman Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april Inline6 ali PHEV? Malo jo predstavi... Sem dopolnil svojo temoSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jaka32 Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april dne 26. 3. 2024 ob 13:55 je Jaka32 napisal: Ni za hvalo, ampak za grajo. So mi vgradili Fayou steklo, sem takoj opazil ko sem se vsedel v avto. Po pregovarjanju da se Mazda original stekla ne dobi pri nas, ampak samo na Japonskem, da dobim certifikat o vgradnji pri tem Fayou steklu, da Mazda stekla vgrajuje samo Mazda, itd...sem dosegel da se da narociti original tudi pri nas in mi ga bodo cez 3 tedne spet vgradili. Tudi na videz je povsem zgreseno okoli notranjega ogledala, nesimetricne pikice... Skratka nikoli vec na Carglass (Celje). Zdajle grem počasi na vgradnjo oziroma zamenjavo Fayou stekla za original steklo, ki bi moral biti že pred tremi tedni vgrajeno - izrecno sem gospe rekel po telefonu da želim original steklo, prav tako imam na mailu črno na belem napisano - pa so me imeli za norca na Carglasu, da kao nisem rekel izrecno za original. Toliko, da se pohvalim, da spet grem tja... 🤣 Upam da ne bom potem spet grajal oziroma jamral v drugi temi, in da so si zapomnili da želim original... Me zanima kam roma to steklo, ki sem ga sedaj imel 3 tedne na avtu. Na odpad ali na drug avto, glede na to da je praktično novo? 2 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.