Z M A J Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij Zdajle pa v teku zadnje priprave za današnji piknik v Bistrici, juhu 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 6. julij Prijavi Napisano 6. julij pred 51 minutami je Z M A J napisal: Zdajle pa v teku zadnje priprave za današnji piknik v Bistrici, juhu Uživajte vsaj tako kot mi.... 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Bilo je odlično, vreme pa tudi ni izostalo, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Dočakal; ponovno zmagal Hamilton, juhu 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij zanimive številke km, sem ravno videl preden sem odpeljal :), še malo pa bo 200k km... null 3 Citiraj
FuManchu Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij 15let star Ford opravil tehnični BP Podaljšal še registracijo. Za eno leto mir. 6 Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Danes s prijateljico na lepem kraju na kopanju. Podvolovljek; reka Lučnica. 7 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Sam še prijateljico bi moral slikati pa bi bilo super 5 4 Citiraj
x-layer Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij pred 13 urami je sportman333 napisal: Sam še prijateljico bi moral slikati pa bi bilo super Verjetno je mislil Mazdo ali kaj podobnega 🙃 5 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Z M A J Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij Geckota lastnoročno opraw po več mesecih in me je navdušila ta siva lepota. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Škofljica; nekdanji kamnolom 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Znova z naskokom najboljši; PogiCAR!!! 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Družinico odpeljal na hlajenje na sotočje Idrijce in Bače... Niti ni bilo gneče, dokler nismo prišli mi... 1 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Spanje v novi koči na Golteh. 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 2 urama je Z M A J napisal: Spanje v novi koči na Golteh. Je fina ponudba a ne.... 👌 1 Citiraj
Bini Napisano 18. julij Prijavi Napisano 18. julij Smo si dali malo na žar, vikend pa še pride..... 3 2 Citiraj
Z M A J Napisano 18. julij Prijavi Napisano 18. julij Sem bil danes z dr. Pelkom na pivu, to se zgodi največ 2x letno. Predtem mi je pregledal in pohvalil Hyundajca. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Nisem se še uspel pohvalit, da sem nabavil nov avto - Mazda 6 karavan (2018). Avto kot iz škatlice, moj mehanik ni imel nobenih pripomb, jaz, ki ga vozim zadnjih 14 dni oz. okoli 2000 km, pa tudi ne.😊 9 3 Citiraj
Z M A J Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij PogiCAR, najboljši kolesar našega planeta je dodal dodatni 2 minuti na svoj kolesarski konto; TdF!!!! 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij pred 2 urama je pob napisal: Dizel. Oprosti za jokeca...mal heca mora biti😉 1 Citiraj
godlike Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij Najnižja poraba, ki sem jo dosedaj imel na celoten tank. Slikano direktno po tankanju. Noter je še bilo za ca. 110km bencina. Za 182 konjev in 1.5 kafe mlinček je super. Sploh ker je bil vožen večino časa na Sport, z robe do stropa v prtljažniku in na 33-42°C. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.