Z M A J Napisano torek ob 13:23 Prijavi Napisano torek ob 13:23 Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano torek ob 13:42 Prijavi Napisano torek ob 13:42 pred 19 minutami je Z M A J napisal: Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe Svinjrija je ja, ni pa novodobna Citiraj
MazdaBoy Napisano torek ob 15:14 Prijavi Napisano torek ob 15:14 @Z M A J kr tko naprej 😉 💪 2 1 Citiraj
Alex Napisano torek ob 15:27 Prijavi Napisano torek ob 15:27 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Svinjrija je ja, ni pa novodobna Res je. Mi smo se prvič srečali z red bull na koncertu škotskih rokerjev Nazareth 20. maja 1995, kjer smo igrali kot pred skupina. Namreč, proizvajalci so ga delili zastonj. Nam so v zakulisje prinesli tri platoje. Ker nismo vedeli kaj to je smo ga pili kot vodo, vedno bolj smo bili poskočni. 😊 Ko smo šli zjutraj domov, ni mogel nihče zaspati, tako smo kar nadaljevali z žuranjem v bližnjem snack baru, kjer smo pričakali nov špil. Brez spanja smoi bili dva dni. 😄😄Od takrat ga nisem več nikoli pil, ne tega, ne nobenega drugega. Super časi. 🤘 2 2 Citiraj
jstdoma Napisano torek ob 19:28 Prijavi Napisano torek ob 19:28 Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast 7 2 Citiraj
skritikrt Napisano torek ob 19:39 Prijavi Napisano torek ob 19:39 pred 9 minutami je jstdoma napisal: Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast Ne znaš betonirati-armatura ti ven gleda😂😉 Drugače pa👌 1 2 Citiraj
Shrek Napisano torek ob 19:43 Prijavi Napisano torek ob 19:43 pred 14 minutami je jstdoma napisal: Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast Ka pa volvo? Citiraj
jstdoma Napisano sreda ob 04:51 Prijavi Napisano sreda ob 04:51 pred 9 urami je Shrek napisal: Ka pa volvo? Kaj je z njim? Še dela za enkrat. Nisem še menjal, ker sem preveč izbirčen (ali pa imam premalo € da bi vzel kar hočem ) 1 1 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 06:51 Prijavi Napisano sreda ob 06:51 pred 11 urami je skritikrt napisal: Ne znaš betonirati-armatura ti ven gleda😂😉 Drugače pa👌 Eh ti ne veš, tisto je za kolesa parkirat.... 😂🤣 Zgleda pa super, zanimiv dizajn..... Citiraj
jstdoma Napisano sreda ob 07:31 Prijavi Napisano sreda ob 07:31 Ideja je iz interneta. Sam cena pa ni Pa ta na sliki je samo 110x63, moja je 185x80 6 Citiraj
samSimon Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Dans sem resetiral povprečno porabo na mojem dinozavru. To mogoče nardim 2x na leto. Šel Ljubljana-Velenje, tam mal naokol in prišel nazaj s povprečjem 6.8 😎 In ne, ne vozim 90 za kamioni. Očitno moram samo večkrat vozit izven končnic. Dino power!! 🦖💨 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.