Boss Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 Hallooooo???? Pa je ?e ja mladoletn. Aja, ?e si pa mladoleten pa ne sme? sexat, hehe - - - Poky puritanec. Citiraj
BOJČ Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 Hallooooo???? Pa je ?e ja mladoletn. Qwerty ne poslu?aj ga. Ko sem bil jaz v tvojih letih... Spet smo OT... A ne sej nismo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 Aja, ?e si pa mladoleten pa ne sme? sexat, hehe - - - Poky puritanec. Ma ne.....govorim za dana?njo mladino,mi smo izvzeti-ker smo bli pridni. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 Ma ne.....govorim za dana?njo mladino,mi smo izvzeti-ker smo bli pridni. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 Kaj se smeji??? ?iva istina................NOT! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 jaz se bom pohvalil da sem vceraj, danes in jutri v LJ jutri zvecer pa z mazdo nazaj (in kitaro v njej) in prijatelji potem pa v nedeljo beda, ker grejo prijatelji nazaj z mazdo vred....kitara pa ostane z mano Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 Sam res... zakaj pa nima? avta pri sebi v Nem?iji? :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 Sem tud sam razmisljal, sam ga sploh ne rabim tam...do sluzbe al po mestu mam kolo. Vlake majo cist hude Avto je od firme Z mojim bi mel samo stroske s parkingom in bi stal brezveze. Tko da za zdaj bo mazda tukaj ostala pri starsih...moram pa povedat, da so bli kar pridni in naredili nekaj kilometrov odkar me ni bilo (zdaj jih je 160.000) Ker ti imas isti sluzbeni avto: sem se navadil na uno ropotanje tdi-ja (ki pa za svojih 105KM gre tudi 200km/h -kar preseneca) in potem vceri vzgem mazdo pa se mi je zdela tiha kot se nikol prej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 Sem tud sam razmisljal, sam ga sploh ne rabim tam...do sluzbe al po mestu mam kolo.Vlake majo cist hudeAvto je od firmeZ mojim bi mel samo stroske s parkingom in bi stal brezveze.Tko da za zdaj bo mazda tukaj ostala pri starsih...moram pa povedat, da so bli kar pridni in naredili nekaj kilometrov odkar me ni bilo (zdaj jih je 160.000) Ker ti imas isti sluzbeni avto: sem se navadil na uno ropotanje tdi-ja (ki pa za svojih 105KM gre tudi 200km/h -kar preseneca) in potem vceri vzgem mazdo pa se mi je zdela tiha kot se nikol prej Ja res je bolj traktor, ?e posebej ?e ga od zunaj poslu?a?. Men se zdi ?e posebej glasen tam nekje pri 150-160km/h. Po GPS-ju na ravnem sem 1x sprobal in gre celo 199km/h. Je pa recimo bolj?i za po mestu, kot Mazda saj ima manj?o turbo luknjo in zelo lepo vle?e tudi pri obratih, ki so mal nad 1000-1100. Glede tvoje Mazde - sem jo zadnji? videl, ko je peljala iz obvoznice na ?martinko pa sem te ?e skor klical, da bi te vpra?al kaj po?ne? v Slo. Citiraj
Catya Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 naredila izpit! yeeey ?e....3, pa mam fraj poletje do sredine avgusta! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
LiPi Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 Cestitke za opravljen izpit...pa nazdravmo He he ..mene ja pa faks "nategnu"....se lepo ucim ta tedn...in to kar 9 dni pred izpitom.... potem pa dobim mail..da je izpit prestavljen za skoraj cel mesec Zdej se bom tud jz hvalu da se ucim ze en mesec prej Citiraj
Catya Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 Cestitke za opravljen izpit...pa nazdravmo He he ..mene ja pa faks "nategnu"....se lepo ucim ta tedn...in to kar 9 dni pred izpitom.... potem pa dobim mail..da je izpit prestavljen za skoraj cel mesec Zdej se bom tud jz hvalu da se ucim ze en mesec prej hvala opala,si pa privo??ijo ah, raj?i to kot pa mail, da ma? izpit 5 dni prej ane? fajn se u?i, ko se bo? KAt Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOBI Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 naredila izpit! yeeey ?e....3, pa mam fraj poletje do sredine avgusta! cestitam in skoda da zaj nimas cas za piknik ko bom jaz tam da bi se videla in kako rekla Citiraj MAZDA POWER
Catya Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 cestitam in skoda da zaj nimas cas za piknik ko bom jaz tam da bi se videla in kako rekla hvala hmm, lahko pa re?em kolegici naj prestavi poroko za 1 teden ?al, ne gre, moja vloga je zelo pomembna in sicer popanje ro? na avtomobile, kra?enje gostov in seveda nato ?uranje... kaj pa v nedeljo? sej pride kdo aneda? sem ti ?e eno plastiko dol?na ane.... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Marko_mx-3 Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 ja to nedeljo je ?e sre?anje v ljubljani Citiraj
zemir Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 ja to nedeljo je ?e sre?anje v ljubljani Jaz vas pridem v nedeljo malo obiskat ker potem ob 22.00 delam Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOJČ Napisano 30. maj, 2008 Prijavi Napisano 30. maj, 2008 V?eraj smo s Klopkotom in na?im ta malim odprli offroad kolesarsko sezono v Medolandiji Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 30. maj, 2008 Prijavi Napisano 30. maj, 2008 V?eraj smo s Klopkotom in na?im ta malim odprli offroad kolesarsko sezono v Medolandiji ..kaj to pomen...od kafane do kafane turistićko? Citiraj
BOJČ Napisano 30. maj, 2008 Prijavi Napisano 30. maj, 2008 ..kaj to pomen...od kafane do kafane turistićko? To pomen gozd, stezica, graben, blato, ?oder... Kafana je pa pol pr men doma Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 5. junij, 2008 Prijavi Napisano 5. junij, 2008 V LJ se je mal prej hotu mal sonce pokazat, zdej pa spet nula, no mam pa novo marelo, tko da s tem se loh pohvalim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 No, da se pohvalim: moja M6 je bila prej?nji vikend ta prvi avto na poroki. in ?e na prizori??u ?ura: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 Hja, naj se ve kaj je nobel avto, a ne... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 N? nevesta ali ?enin ne pi?e gor Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.