petrac Napisano 12. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2004 Zanima me ?e se kje da dobit katalog z ?iframi originalnih rezervnih delov Mazda. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 13. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. oktober, 2004 Servis ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
petrac Napisano 17. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 17. oktober, 2004 BRAVO! Ima? koga na servisu,ki bi ti to priskrbel,da bi si lahko zapekli na CD?Da ne bi servis gnjavil za vsako malenkost! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 17. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 17. oktober, 2004 In zakaj bi naj potreboval katalog? ?e naro?i? in ?e potrebuje? originalni del mora? itak poklicat mazda servis!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 17. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 17. oktober, 2004 ima kdo kake haynes repair manual ali kaj podobnega za mazde? na sharing clientih najde? vse mo?no samo za mazde ni?. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Ne wem kje ti i??e?, samo za skoraj vse mazde se dobi podatkov da boli glava, tudi kataloge delov in menjavo z celotnimi postopki demonta?e in monta?e. Ravno sem dol potgnu service manual za MX3-V6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Od kje pa si to potegnil;jaz i??em kaj za Premacy-ja. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Ne wem kje ti i??e?, samo za skoraj vse mazde se dobi podatkov da boli glava, tudi kataloge delov in menjavo z celotnimi postopki demonta?e in monta?e. Ravno sem dol potgnu service manual za MX3-V6. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMEEEEEEEEEEJL ! al pa povej kje si najdu !!! dans dobim ADSL, pa takoj vle?em ! mislim... kaj ti ni? name ne misli? ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 En predlog, ker js nimam te mo?nosti, dejmo nekje na?timat ftp, kamor bi lahko uploadali te knjige in podatke in ostale stvari, ki se ti?ejo izklju?no mazda vozil. Tako da ima potem vsak uporabnik foruma dostop do le tega in da ne vle?e vsak zase dol tega ampak se enostavno pove?e na ftp in si vzame dol kar rabi ali pa da gor tisto kar ima pa na ftp-ju ?e ni. ZA ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Jaz sem za sam kolk so to velike datoteke, ker je moj internet 56k? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Samo bi lahko vseeno povedal od kje to dol vle?e? YavarYe? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 dewn?ar...sej ves koga moras kontaktirat....al virage-a al pa noname....oba RULATA drugace pa ta fora s ftpjem ni niti tako slaba ampak, v pripravi je nekaj novega glede mazda foruma tko da mogoce bi se dalo se kaj takega gor ruknit navodila za mx3 pa sem tudi sam imel, pa so pol neki uno stran spremenili in nimam vec linkov.. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 to bi bilo dobro dat na FTP.Meni je vseeno koliko je veliko,pustim pa makar se downloada par dni.Nekaj sem na?el na edonkey omre?ju, samo mi je do polovice downlodalo,zdaj pa ?e mam na ?akanju 4dni pa no?e dalje,onega ni ve? gor. ima kdo kaj za 323 za 1.5 motor? Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2004 Js nimam pojma s kje se to dol vle?e, js samo v muli ali pa c++ vtipkam kar i??em, malo presortiram, poklikam in ?akam da se zloada. Za mazdo mx3-v6 je file velik 39 Mb, od mx5 pa 38 Mb. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 19. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2004 pa saj se lahko zmenimo, jaz bi itak mel tele fajle, pa ko bo kdo kaj rabil, kontaktira na mejl, mu dam na temp FTP z doma?ega kompa, pa si lepo dol potegne... yavar... a ne ? samo prej si moram jaz od tebe k sebi spravit Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 19. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2004 ma jaz imam tudi server, ki je 24/7 online...sam je buljse imet vse na enem mestu.... moje skromno mnenje Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 22. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 22. oktober, 2004 sem potegnil dol en pdf za popravilo 323,pa je vse v japon??ini.Ima kdo kak program da bi prevedel v ang,... Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.