Ploki Napisano 20. maj, 2007 Prijavi Napisano 20. maj, 2007 predmaturitetni cas, ucit se morm, jaz pa na you tube gledam top gear video in podobno ?aro. in kaj ugotovim? da po xenonkah za?nem ?parat za RX8. mene bo razgnalo en me more enkrat peljat uh pa RX7 tut. jebemti sm si drag hobi zbral... nej en to zbrise tti nocni samogovori me strasijo Citiraj
sql Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 predmaturitetni cas, ucit se morm, jaz pa na you tube gledam top gear video in podobno ?aro.in kaj ugotovim? da po xenonkah za?nem ?parat za RX8. mene bo razgnalo en me more enkrat peljat uh pa RX7 tut. jebemti sm si drag hobi zbral... nej en to zbrise tti nocni samogovori me strasijo mislim da ti nocno zivljenje skodi Citiraj
Allyssa Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 predmaturitetni cas, ucit se morm, jaz pa na you tube gledam top gear video in podobno ?aro.in kaj ugotovim? da po xenonkah za?nem ?parat za RX8. mene bo razgnalo en me more enkrat peljat uh pa RX7 tut. jebemti sm si drag hobi zbral... nej en to zbrise tti nocni samogovori me strasijo hehe,..navad se,..k te mazda 1x zasvoji,..... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
vuk Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 hehe,..navad se,..k te mazda 1x zasvoji,..... Odvisno koga...ene zasvoji bolj,ene manj,ene pa sploh ne... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Odvisno koga...ene zasvoji bolj,ene manj,ene pa sploh ne... Kawavagen rules ... Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Kawavagen rules ... Ne zajebavaj se iz mojega Golfa... Kawamoto pa res rules...kdaj se greva pelat???Aja...jaz pa ho?em FZ1S... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Ne zajebavaj se iz mojega Golfa... Kawamoto pa res rules...kdaj se greva pelat???Aja...jaz pa ho?em FZ1S... Zajebavat se itak ne upam ... pelat se tudi ne upam (beri ne smem, me moja fenta) ... da ga ho?e? pa itak ?e vemo - gre?, pa kupi? - njet blema ... Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Zajebavat se itak ne upam ... pelat se tudi ne upam (beri ne smem, me moja fenta) ... Was sie nicht weiß, macht sie nicht heiß Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Zajebavat se itak ne upam ... pelat se tudi ne upam (beri ne smem, me moja fenta) ... da ga ho?e? pa itak ?e vemo - gre?, pa kupi? - njet blema ... Ej ko pride? do mene se lahko greva malo peljat,tvoja sploh nebo zvedla in bo ql. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Zajebavat se itak ne upam ... pelat se tudi ne upam (beri ne smem, me moja fenta) ... da ga ho?e? pa itak ?e vemo - gre?, pa kupi? - njet blema ... Saj ga bom kupil....konec te sezone leto?nji letnik ali pa naro?im 08 letnik....moram najprej videt,?e bo 08 letnik v ?rni barvi. 1000 ccm here I come Lahko pa ?e tvojo peljemo,pa bo takoj spremenila mnenje...NOT Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Ploki Napisano 22. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2007 uf kak bi bil motor z wanklom ? Citiraj
blindek Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 verjetno obrati na 21k ali ve? jaz si tudi ?elim marsikaj, ampak na?alost vse naenkrat ne gre...mora? postavit prioritete Citiraj
Ploki Napisano 22. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2007 jaz bi naredil motorno kosilnico na wankel,.. bi mela vsaj vredu zvok. pa pri isti prostornini ohoho konjev! ves kaj bi to kosilo. sam pade rx8 po faxu.. sm se ze odlocu. ni vec. Citiraj
Allyssa Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 sam pade rx8 po faxu.. sm se ze odlocu. ni vec. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 jaz bi naredil motorno kosilnico na wankel,.. bi mela vsaj vredu zvok. pa pri isti prostornini ohoho konjev!ves kaj bi to kosilo. sam pade rx8 po faxu.. sm se ze odlocu. ni vec. fant si ?e prepozn, kosilnica je bila ?e narejena pa ne samo to tudi izvenkrmni motor za ?oln, motor za letalo, ....... malo po netu prebrska? in najde? malo morje Wanklov Citiraj
Ploki Napisano 24. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. maj, 2007 daj, naj se en spravi pa vrze v 2.0V6 ?asijo rensis motor pol pa notr se tiste pizdarije da.. navigacijo pa tist drek. RX323F. njami. takoj bi jo vzel. Citiraj
zemir Napisano 24. maj, 2007 Prijavi Napisano 24. maj, 2007 daj, naj se en spravi pa vrze v 2.0V6 ?asijo rensis motor pol pa notr se tiste pizdarije da.. navigacijo pa tist drek. RX323F. njami. takoj bi jo vzel. Tisti ki ima V6 bo pomoje vrgel kak?en liter prostornine motorja ve? notri Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 25. maj, 2007 Prijavi Napisano 25. maj, 2007 Tisti ki ima V6 bo pomoje vrgel kak?en liter prostornine motorja ve? notri Kako pa to deluje, a to recmo gre? v trgovino pa re?e? jst bi pa kupu 2 litra delovne prostornine za mazdo 323f BA in ti pol da vre?ko z 2 litri zraka in pol to nemesti? pod pokrov motorja? :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 25. maj, 2007 Prijavi Napisano 25. maj, 2007 Kako pa to deluje, a to recmo gre? v trgovino pa re?e? jst bi pa kupu 2 litra delovne prostornine za mazdo 323f BA in ti pol da vre?ko z 2 litri zraka in pol to nemesti? pod pokrov motorja? :ne vem: Ja na hitro re?eno je res tako To velja za mazda?e spet honda?i pa kupujejo navor in avtomobilska industrija kar raste in raste . misli? pol litra No tudi tega se nebi branil Samo raj?i bi 1 liter mislim da je to mazdin najmo?nej?i ?estak 3.0 V6 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.