Ojej, to je ostalo notri še od taqkrat, ko so testirali sekcijsko merjenje. To ne deluje več, ker je bilo konec testa. Slabo so updejtal tele mape, ker konec testa je bil že leta 2017 ali 2018.
Drugače pa za info, bodo v drugi polovici letošnjega leta uvedli sekcijsko merjenje na vsakem kraku AC po eno. Trojane, Višnjegorski klanec, Vrhniški klanec in med Brodom ter Vodicami.
Danes obrisal prah z domačih uteži in malo pokwihtal oz. testiral fizično moč. ŠE VEDNO niso težava dvigi preko 100kg in to ne samo v "benč potisku", tudi v zahtevnejših vajah, sem zelo zadovoljen in očitno še nisem za v DeSUS, haha. Navdušen nad dosežkom 46-letnika, ki je s tem dobil zagon, da začne redno trenirati, počutje pa je itak odlično odkar sem pri 2-mestni cifri na tehtnici. Želim tudi vam polno takšne ali drugačne akcije v letu 25 ter seveda temu primernega počutja! V kratkem še energijske pijače v celoti prepustim pozabi in sem zmagal na celi črti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.