SilverX Napisano 28. maj, 2007 Prijavi Napisano 28. maj, 2007 Pozdravljeni! Sam sem bolj fri?en na forumu, vendar se v bodo?e odlo?am za nakup mazdice. Pri enem izmed uporabnikov sem zasledil izpuh z nastavljivo glasnostjo, s katerim naj bi celo pri?el skozi tehni?nega! Avto pa je bil temno zelen, mislim da mx-3, mogo?e 323. Zaenkrat sem na?el samo tole, kar je cenovno ugodno, vendar nima homologacije. Zanima me tudi cena monta?e. Zaenkrat samo okvirno, da si vem mal splanirat ke? za dober sound. No skratka zanima me kako je kej s prakti?no uporabo, kok je dejansko nastavljiv ipd. Skratka va?e izku?nje, ?e jih imate. Pa ?e linkec http://www.bolha.com/oglas1742790in sicer zadeva je od www.avto-oprema.com Citiraj
matej mx3 Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 tega z nastavljivo glasnostjo imam jaz gore.se pozna razlika ?e je zaprt ?isto ali odprt. samo meni je najbol?e brez du?ilca, pa vseeno ni preglasen lih prav Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
SilverX Napisano 29. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2007 Preglasen je zelo relativen pojem. Torej nima? homologacije pa si useen pri?el skoz tehni?nega? ?e ni skrivnost, kok te je ko?tal ror pa monta?a? Pa kje si vzel/montiral. Smo radovedni Citiraj
matej mx3 Napisano 29. maj, 2007 Prijavi Napisano 29. maj, 2007 montiral sem pri avto Novak v mb-ju. montaza+1m cevi me je stalo starih 8k.sam lonec pa 100?. nekje v eni temi mam prilepljen zvok, ?e ho?e? sli?at. Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
matej mx3 Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 evo zvok, nov forum pa verjetno starega ve? ni http://videos.streetfire.net/category/Mazd...91500109b4f.htm Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
daver Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 evo zvok, nov forum pa verjetno starega ve? ni http://videos.streetfire.net/category/Mazd...91500109b4f.htm Mene pa zanima, kako to deluje?Kako nastavlja? glasnost?Ima? mogo?e kak?en posnetek, kjer je glasnost na minimumu?Tale zvok pa drga? trga Citiraj
bbilder Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 Preglasen je zelo relativen pojem. Torej nima? homologacije pa si useen pri?el skoz tehni?nega? ?e ni skrivnost, kok te je ko?tal ror pa monta?a? Pa kje si vzel/montiral. Smo radovedni Sej ti ma? lohk vse homologiranu na avtu pa tehni?nega ?e zmeri nebo? naredu Ni va?n kaj je homologirano pa kaj ne, va?n kje tehni?ni dela? Jest nimam homologiranga auspuha pa se dere kt svina, pa pridem zmerej ?ez Pa kokr jest vem se pr nas da homologirat sam REMUS-a. Nej me kdo poprav ?e je ?e kak?n ki se ga da Citiraj
qwerty Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 ... da homologirat sam REMUS-a... tega pa nisem vedel kaj pa ?e ti pride?, nwm. z magnaflow auspuhom na homolomo, kaj bi rekli :ne vem: access denied Citiraj If in doubt, flat out...
blindek Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 ?e je T?V za tvoj tip vozila potem pride? brez problema skoz. Samo papirji morajo biti in seveda ustrezna vgradnja. Zanimivo ma npr. narejen BMW 330i, kjer je v izpuhu en ventil?ek, kateri deluje na podtlak in se odpre samo pri obratih vi?jih od 3500rpm in se od tam naprej komaj sli?i pravi zvok. ?e najdem slike bom prilepil Citiraj
bbilder Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 ?e je TUV za tvoj tip vozila potem pride? brez problema skoz. Samo papirji morajo biti in seveda ustrezna vgradnja. Preglasen je zelo relativen pojem. Torej nima? homologacije pa si useen pri?el skoz tehni?nega? ?e ni skrivnost, kok te je ko?tal ror pa monta?a? Pa kje si vzel/montiral. Smo radovedni No sam kokr jest vem dobi? TUV sam zram remusa pa ?e ena firma sm zdi da je u sloveniji, drugo je pa sam a-testirano, kar pa ni isto kot homologirano oz. iz a-testom ne more? nrdit homologacije. Drga? ?e si pa tako zelo ?eli? homologacije izpuha, naj ti en remusa posod pa papirje, pol pa homologiri, pa dej nazaj drug auspuh gor, pa po mo?nosti ?e iste ?tevilke na njega vre? kot so na remusu. ?eprav je to izguba ?asa in denarja Zdej nej pa dvigne roko gor tist ki ima homologiran auspuh pol boste vidl o ?em govorim tega pa nisem vedel kaj pa ?e ti pride?, nwm. z magnaflow auspuhom na homolomo, kaj bi rekli :ne vem: access denied ?e ni TUV-ja zram nima? tam kaj iskat. Citiraj
BOBI Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 dvignem roko da mam homologiran auspuh POWER FULA,ki ga brez problema homologiras v mb RTI Citiraj MAZDA POWER
bbilder Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 a pa ima svoj TUV, al je s kak?nimi drugmi papirji homologiran?? Al pa jest nism prov ne? na teko?em Citiraj
BOBI Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 z svojimi papirji,dobil ko sem ga kupil tu pri nas,brez kakih vez in predelav papirjev Citiraj MAZDA POWER
daver Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 No, na moje vpra?anje pa ?e ni nih?e odgovoril... :ne vem: Kaj mi priporo?ate za dober zvok? Z mo?nostjo homologacijo oz. da bi ?lo ?ez tehni?nega brez problemov... Citiraj
BOBI Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 No, na moje vpra?anje pa ?e ni nih?e odgovoril... :ne vem: Kaj mi priporo?ate za dober zvok? Z mo?nostjo homologacijo oz. da bi ?lo ?ez tehni?nega brez problemov... na e-bayu mas puno loncov za tvoj avto so pa kar dragi,power ful pa ne vem ce ima precni lonec se moram pozanimat Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 25. maj, 2008 Prijavi Napisano 25. maj, 2008 Fantje, temu jaz re?em nastavljiva glasnost izpuha. Ko bi le bilo tole kje bli?e nam, pa pomoje pride ?e dosti carine vmes... Citiraj
nisde Napisano 25. maj, 2008 Prijavi Napisano 25. maj, 2008 Matr, to pa je noro Sam mal dale? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.