Bosti Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 Lep pozdrav vsem! Opravi?ujem se, ker je forum kar naenkrat nehal delovat, ampak ?al ni ?lo druga?e. Sedaj smo spet na novem stre?niku, tokrat upam da zadnji? za nekaj let. Prosim preglejte ?e vam vse deluje, nalaganja slik, videa itd. in mi prosim javite. Citiraj
komar Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 Samo, da smo back online .... bomo sproti javljali in gnjavli za "nedelovanje" - tako, kot vedno ... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 ja samo da smo back...js sm ?e dva dni tko zaspana u slu?bi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 Bravoooo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 No kon?no,bi lahko rekli! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 Sm ?ele zdele opazu (sm mev dons dopust in se ?ov vrtnarja, k ma mami 50 let, pa jo je treba mav presenetit), no fino da spet dela, k je biv totalni mrk neki cajta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 1. junij, 2007 Prijavi Napisano 1. junij, 2007 Sploh nisem opazil, da ga ni bilo..... (hecam se).... Lepo da je nazaj.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
suicidal Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 check --- check --- one two three --- test test --- ?est ?est ?est quick edit: dela! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
uklopko Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Jaz pa imam en problem!!!! Me zanima zakaj jaz ne vidim nobene svoje pretekle slike ki sem jih nalo?il!!! (v predstavitvi,DIY)A ostali to vidite!!!!! :ne vem: :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Pri meni isti problem..... Bo?ti?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 pa ura na forumu za 5min prehiteva Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Jaz pa imam en problem!!!! Me zanima zakaj jaz ne vidim nobene svoje pretekle slike ki sem jih nalo?il!!! (v predstavitvi,DIY)A ostali to vidite!!!!! :ne vem: :ne vem: pri meni pa delno...ene kaze ene pa ne....bosti?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 pa ura na forumu za 5min prehiteva Jp,to tudi ja. Samo ?udno,da to ravno ?enska opazi,ko vemo kak ste glede to?nosti.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Jp,to tudi ja. Samo ?udno,da to ravno ?enska opazi,ko vemo kak ste glede to?nosti.... js sm ?ist to?na Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 jaz tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 ok...js ponavad ?e clo prehitevam... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Bosti Napisano 2. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2007 Uro lahko prilagodim Kar se priponk ti?e bom pogledal kaj se da narediti, mo?no je, da jih bo potrebno ponovno nalo?it, ker so te stvari vedno rizi?ne za prena?at. Citiraj
Allyssa Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 ...kaj z mazdo al pe?? valda z beybo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 ok...js ponavad ?e clo prehitevam... Kaj prehiteva??? To je tak dvoumno.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 kaj je nekaj novih funkcij na forumu Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.