mazdohist Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Rahlo malo si pozen razen ?e bi ?i?i posebej zate naro?il, ga mora? lepo prosti in se te mogo?e usmili MEN SE ZDI DA JE ORENK POZEN! samo lahko pa bi se se eno narocilo res odalo?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazda_men86 Napisano 28. oktober, 2007 Prijavi Napisano 28. oktober, 2007 no kdaj se bo naro?valo ?e se bi in kako ? Citiraj
Sishi Napisano 28. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2007 no kdaj se bo naro?valo ?e se bi in kako ? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 30. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2007 ja smej se ja hehe Evo ?e misli? resno javi na PM:?tevci = 139 PLN = 38 EURInverter = 58 PLN = 16 EURPo?tnina = 25 PLN = 7 EURSkupaj = 61 EUR Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 30. oktober, 2007 Prijavi Napisano 30. oktober, 2007 sisi a nisi malo zajebal vse skupaj pride 61? ne 71 Citiraj
Allyssa Napisano 30. oktober, 2007 Prijavi Napisano 30. oktober, 2007 kaj pa njegova provizija? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 30. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2007 sisi a nisi malo zajebal vse skupaj pride 61? ne 71 Ups ?e popravljeno kaj pa njegova provizija? Vidi? Mare, tako je prav, mora? biti podjeten Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Tich Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Sishi...?e se bo ?e kaj naro?evalo, sem resen kandidat, tako da mi javi! Hvala, LP Citiraj
Sishi Napisano 2. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2007 Sishi...?e se bo ?e kaj naro?evalo, sem resen kandidat, tako da mi javi! Hvala, LP www.moman.pl, ?e ima? paypal si lahko pri njih naro?i?. ?e ga nima? mi javi. ?tevci = 139 PLN = 38 EURInverter = 58 PLN = 16 EURPo?tnina = 25 PLN = 7 EURSkupaj = 61 EUR Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOBI Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 ?traus je tudi kupo stevce tu pri momanu in ma isto barvo kot ulkopko,ampak pisem to zato ker njemu se je zdelo cudno imajo take velike lujknjice za tiste spice ko drzijo stevce in da ni znakov za dolgo luc,meglenko in seveda lucka za tank,in je poklical na poljsko(no en kolega ki se zna menit)in so rekli da stare podlage obvezno ostanejo gori da samo nove das prek in vse lepo pa?e,in tako tudi je,mi kreteni pa smo stare rezali Citiraj MAZDA POWER
Sishi Napisano 9. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2007 ... kreteni pa smo stare rezali Jaz pa nisem, sm kr gor dal vsaj neki Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Tich Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 Itak da mam paypal thx za info Citiraj
Eldo_323f Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 A se bo naro?ala kaka nova runda??? kje sm bil jst par mescov nazaj hahaha lepo zgleda... spla?a se Citiraj ELDO_323f
uklopko Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 ?traus je tudi kupo stevce tu pri momanu in ma isto barvo kot ulkopko,ampak pisem to zato ker njemu se je zdelo cudno imajo take velike lujknjice za tiste spice ko drzijo stevce in da ni znakov za dolgo luc,meglenko in seveda lucka za tank,in je poklical na poljsko(no en kolega ki se zna menit)in so rekli da stare podlage obvezno ostanejo gori da samo nove das prek in vse lepo pa?e,in tako tudi je,mi kreteni pa smo stare rezali A res al kaj !!!Jaoooo.......... jebat jih ,pa vsaj ni potem roba kjer so lukne!No jaz sem pa? to po?timal tako da sem seveda odrezal vun pa nalimal na tanove! Pa saj jih ne bom dajal ven ko bom prodajal avto!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jelen Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 A res al kaj !!!Jaoooo.......... jebat jih ,pa vsaj ni potem roba kjer so lukne!No jaz sem pa? to po?timal tako da sem seveda odrezal vun pa nalimal na tanove! Pa saj jih ne bom dajal ven ko bom prodajal avto!!!! Na na?em mazda forumu se trenuta?no organizira group buy, uskoro će se naru?ivat. Jo? se mo?ete prijavit. Mislim da de?ko koji organizira narud?bu nije na va?em forumu, pa bi vam mo?da najbolje bilo da se netko registrira na www.mazda-hr.com i prijavi va?u narud?bu za plazma ?tevce Citiraj Made in Japan
Eldo_323f Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 E super.... A je ?e kdo za plazma ?tevce???? al sam jst :ne vem: Citiraj ELDO_323f
Ripcurll Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 E super.... A je ?e kdo za plazma ?tevce???? al sam jst :ne vem: jst sm zravn,?e se bo ke naro?al.. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 za MX-3 imam ?e jaz en komplet z zeleno osvetlitvijo! Citiraj
nisde Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 @ Jelen: A se da kj za Hyundai Lantro l. 99 dobit? A to isto momanove naro?ate al kak?ne druge? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ripcurll Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 za MX-3 imam ?e jaz en komplet z zeleno osvetlitvijo! a lohk eno slikco parlima?,de vidm kako zgleda, Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Teli so od shisija, so pa ?ist isti samo zeleno svetijo Tukaj je pa ?e ena slikca mojih, kako svetijo http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...ost&p=84245 Citiraj
Ripcurll Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Teli so od shisija, so pa ?ist isti samo zeleno svetijo... sm zainteresiran...kak?na je pa cena? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 40? za komplet (3 podloge in inverter) Citiraj
Ripcurll Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 40? za komplet (3 podloge in inverter) dej mi cifro od mobitela(tuki al pa na ZS)pa te jutr pokli?em.ok Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.