Marko_mx-3 Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 saj jaz bi tudi raje videl zelene, modre mi niso preve?, pa ?e bolj bodejo v o?i pono? Citiraj
zemir Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 ?e boste vzeli tiste od Momana sem jaz tudi zraven vzel bi pa bele Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 sej so vsi beli samo osvetlitev je druga?na Citiraj
zemir Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 A ni to bela svetloba? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 Mater zgledajo super!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 ne to je rahlo modram, ?udno je slikano poky ti ima? ?e tako enkratne ?tev?ke Citiraj
zemir Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 ne to je rahlo modram, ?udno je slikano Ja ja kr zgovarji se No uglavnem jaz sem za 1.Zelc Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 Plazma je kul! Me mika ampak jaz bi raje videl, da jo imajo za 100NXa. Citiraj
eye Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 ewo js sm tud zravn 1. Zelc 2. ----- 3. . . . Citiraj
Ploki Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 a pol barve ni mozn spremenit? k ledik nocem menjat po celem avtu, sicer mi je pa tko al tko ta zelena vsec pa noben avto vec skor je nima Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 bo ?e vse pravi ?as znano, nekaj sem gledal ?e to poljsko stran in se mi zdi da lahko zbira? razli?ne barve od bele. modre, zelene, .... Citiraj
Ploki Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 ce je lahko zelena pol sem jaz tud zravn ker teli k niso celi beli so mi pa ful hudi.. celih belih neb mel. ker fonti stevca so pa malo grdi original. Citiraj
mazdohist Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 a to se se da dobit keer pol sm jaz kar orenk zinteriseran!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 1. Zelc 2. ----- 3. Borut (?e ne vem za kerga ?e ne kr za oba voza) 4. ? . . Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 4. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Evo tkole cena ?tevcev je 139 PLN + cena inverterja pa 58 PLN. Komplet je 197 PLN kar pride cca 52 EUR. Po?tnina ne bi smela biti dra?ja od 15 EUR (iz ebay.de v SLO za 1 kos pride 14,99 EUR). Ker nas je ve?, bi na osebo moralo priti ?e ceneje. Imamo pa tudi par junakov, ki grejo kmalu na Polland in bi lahko prevzeli robo kar tam. Poslal sem mail glede popusta za 10 kosov in prevzema na King of Europe. Ko dobim odgovor javim.Kar se ti?e barv pa mislim, da grejo takole modra (niebieski), zelena (zielony), bela (bialy) za seledynowy pa nimam pojma. Zadnja slikca je inverter. Sem pa v emailu napisal, da mi po?ljejo tudi slike vseh mo?nih barv! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 1. Zelc 2. ----- 3. Borut (?e ne vem za kerga ?e ne kr za oba voza) dry.gif 4. Uklopko (zelena) . . Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Zanimivo, ?koda ker ni takega da bi bil za mojo f-ko ok Citiraj
uklopko Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Zanimivo, ?koda ker ni takega da bi bil za mojo f-ko ok Zakaj da ne!!!!!!itq d je!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Ufff evole najdu na tejle poljski strani...prej sem gledal na ebayu Citiraj
ReDevil Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Ja sej tle je res tolk robe, da ne mor? falit! @?una, a ti dođe? na na? piknik malo pogledati, ali ?emo se morati nekako druk?ije organizirati da ti dobije? svoju robu? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Hmmm sam pazite, tam kjer je luknain kjer imam jest display je barva zelena tak?na kot je in ?e s temle zamenjam ima display za kilometre staro zeleno barvo ?tevci pa druga?no :ne vem: Tisti ki imate analognega je pa verjetno podobno. Citiraj
mazdohist Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 1. Zelc 2. ----- 3. Borut (?e ne vem za kerga ?e ne kr za oba voza) dry.gif 4. Uklopko (zelena) 5.mazdohist(ce je varjanta v rdeci barvi) Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Zuna Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 @ReDevil: Hmmm. Ne znam. Ja neću znat do zadnjeg ?asa jel dolazim ili ne... Ali, iz ZG bude sigurno i?la ekipa pa ja u najgorem slu?aju po?aljem po njima novce. Do?ao bi ja ovak, prije u slo, ali me malo frka sa 17" prek granice!!! Vi samo odredite datum do kojeg se budu skupljali ?? i ja ću vam nekak dostavit!!! Ja sam 100% in za ?tevce!! Citiraj
Sorti Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 1. Zelc 2. ----- 3. Borut (?e ne vem za kerga ?e ne kr za oba voza) dry.gif 4. Uklopko (zelena) 5.mazdohist(ce je varjanta v rdeci barvi) 6.Sorti (modra) Citiraj
Sorti Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Hmmm sam pazite, tam kjer je luknain kjer imam jest display je barva zelena tak?na kot je in ?e s temle zamenjam ima display za kilometre staro zeleno barvo ?tevci pa druga?no :ne vem: Tisti ki imate analognega je pa verjetno podobno. A misli? da nebi ?lo skupaj?? Pomojem se pa nebi tak teple barve... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.