323F Mate Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 ?ivijo vsi, a se da pri tem osvetlitev uravnavat (z ?e vgrajenim gumbom) ali ne? Mene ful mika modra, sicer pa imam v avtu vse zeleno, tako da bi mogo?e ?la tudi zelena, ki verjetno tudi manj bode v o?i... Eh... Citiraj
uklopko Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 kolikor je meni znano se da uravnavat svetlost!!!! :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 zato tud drgacni stevci. ko stevcev pri istih modelih nikoli ne menjajo, so vedno narejeni po najmocnejsem modelu Ne dr?i vedno. Na nekem avtu (ne bom ga omenjal, ?eprav je parkiran v gara?i ) ima ?tevec do 240 in obrate do 9000, 1.6 varianta ima pa samo do 8000 obratov in 220 kon?na. Pa sicer ne naro?am ampak se mi zdi pa ?e kar neumno tole kompliciranje z barvo. ?e ne drugega vzame? belo pa je univerzalna, osebno sem pa itak za modro barvo. Pa predlagam, da se pla?a vnaprej, da si ne bo kdo premislil... Citiraj
uklopko Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 Js sm povedal kaj ?em in ?e jih nakonc tud sam v smeti fuknem ?e mi novjo pasal al pa v?e? ,se ne bom sekiral za teh 50? K jih itak ob kaki ve?ji pizdariji vr?e? ?e kaj ve? !!!! no komu dam dnar!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 1. 323F, tip MX3, barva niebiski 2. bbilder, tip 323F BG, wzor1!!!, barva bialy - bela + rde?a florescenta barva 3. Uklopko mazda 323BA barva Zelena + rde?a barva 4. Zelc Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-BIALY+Tablica Mazda limited edition 5. mazdohist 323 BG vzor1, barva bialy! 6. Zuna, tip MX3, barva bialy 7. ----- , mx3 , bialy No tak?en je seznam lahko bi res ?im preje pobrali denar in naro?ili Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Ploki Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 1. 323F, tip MX3, barva niebiski 2. bbilder, tip 323F BG, wzor1!!!, barva bialy - bela + rde?a florescenta barva 3. Uklopko mazda 323BA barva Zelena + rde?a barva 4. Zelc Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-BIALY+Tablica Mazda limited edition 5. mazdohist 323 BG vzor1, barva bialy! 6. Zuna, tip MX3, barva bialy 7. ----- , mx3 , bialy 8. Ploki Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-Zielony(zelena) ka pa ce bi se 2 pocakal a tablica rabi posebej inverter. ce bi jo kam druga mdal bi verjetno moral vlect kabl po celem avtu?al bi to moru tak al tak edit3: pizda jaz si bom se 10× premislu vmes.. (Sej ko bo naroceno si nebom, zato ker tak nisem da bi zajebo, pol jih placam cetudi jih mam za podstavke za per.) Citiraj
Sorti Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 ?ivijo vsi, a se da pri tem osvetlitev uravnavat (z ?e vgrajenim gumbom) ali ne? Mene ful mika modra, sicer pa imam v avtu vse zeleno, tako da bi mogo?e ?la tudi zelena,ki verjetno tudi manj bode v o?i... Eh... Veste kaj ?e se da zvezati na vgrajeni gumb (dosedanji)??? In ?e se ne da, kam se potem vstavi oziroma zmontira novi gumb za uravnavanje osvetlitve, ki je prilo?en??? Citiraj
Ploki Napisano 7. junij, 2007 Prijavi Napisano 7. junij, 2007 pomoje se da, sej to je sam en potenciometer ki uravnava voltazo... edino ce vgrajeni gumb ni narjen za tako visoke napetosti. samo res, ce se ne da z istim gumbom uravnat sem out. ker nam vrtu avta. Citiraj
ReDevil Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 1. 323F, tip MX3, barva niebiski 2. bbilder, tip 323F BG, wzor1!!!, barva bialy - bela + rde?a florescenta barva 3. Uklopko mazda 323BA barva Zelena + rde?a barva 4. Zelc Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-BIALY+Tablica Mazda limited edition 5. mazdohist 323 BG vzor1, barva bialy! 6. Zuna, tip MX3, barva bialy 7. ----- , mx3 , bialy 8. Ploki Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-Zielony(zelena) 9. Red... 1 x MX 5 niebiski barva, 1 x BG F ista barva No in zdej jih mamo 10, ?e se ne motm! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ploki Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 kdo ?e dnar pobere? :ne vem: gre morda v SG na drek? Citiraj
Allyssa Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 kdo ?e dnar pobere? :ne vem: gre morda v SG na drek? ti si tud mal blond a ne? ?e en mesc o tem debatiramo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ploki Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 ve? da sem res bol svetle barve. ampak naravno Citiraj
Allyssa Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 pol nam osamljen primer "blond" u nedelo,..a pride?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 gre morda v SG na drek? Ve? kaj,na drek pa ne rabim hodit tak dale?,ga mam lahko doma. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ploki Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 ja pridem, tak niam kaj boljsga za pocet Citiraj
Allyssa Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 Ve? kaj,na drek pa ne rabim hodit tak dale?,ga mam lahko doma. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ploki Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 zaj bom malo nesramen, brez zamere,a zato bos zdaj raje 'traktorja' vzel namesto RX8 Citiraj
poky Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 Ma ja,rabim traktor,sn njivo podedoval..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 zaj bom malo nesramen, brez zamere,a zato bos zdaj raje 'traktorja' vzel namesto RX8 khmmm,..da te nam js,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 8. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2007 Za denar se bomo takole zmenli. Jaz bom kupcem poslal na PM ?tevilko mojega teko?ega ra?una, na katerega se bo nakazoval denar. Tistim, ki bodo nakazali denar do dogovorjenega roka (sporo?im ga v ponedeljek) bom naro?il artikle kot so jih napisali na spisku. Poleg tega bom po PM napisal skupno ceno naro?enih artiklov s po?tnino vred. Poljakom sem poslal tudi vpra?anje glede gumba za uravnavanje osvetljenosti! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 danes sem pa razpolozen za gobcanje, torej moj offtopic prispevek na temo: skoda, k niso stevci iz ceske, bi dobili se kaksne zavesce kot bonus, tko najbrz boste dobili priveske za kljuce s papezovo sliko (vojtilo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ploki Napisano 8. junij, 2007 Prijavi Napisano 8. junij, 2007 1. 323F, tip MX3, barva niebiski 2. bbilder, tip 323F BG, wzor1!!!, barva bialy - bela + rde?a florescenta barva 3. Uklopko mazda 323BA barva Zelena + rde?a barva 4. Zelc Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-BIALY+Tablica Mazda limited edition 5. mazdohist 323 BG vzor1, barva bialy! 6. Zuna, tip MX3, barva bialy 7. ----- , mx3 , bialy 8. Ploki Tip:323 BA (PO LIFTINGU) ,barva-Zielony(zelena) 9. Red... 1 x MX 5 niebiski barva, 1 x BG F ista barva No in zdej jih mamo 10, ?e se ne motm! labi jao Citiraj
Sishi Napisano 8. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2007 danes sem pa razpolozen za gobcanje, torej moj offtopic prispevek na temo: skoda, k niso stevci iz ceske, bi dobili se kaksne zavesce kot bonus, tko najbrz boste dobili priveske za kljuce s papezovo sliko (vojtilo) Kva a bo? reku, da niso dobri al kva :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.