Skoči na vsebino

Skupni nakup plazma ?tevcev za vse modele mazd

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 436
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Jaz sem iz Ljubljane, tko da me lahko pokli?ete kadarkoli B) Robo bom imel skoz s sabo v avtu :rispekt:

Lahk pa naredimo 1. plazma meeting v LJ :danzoman:

@Moman: trzy tysiace siedemdziesiat oztery zl zero gr :ouje:

post-245-1184297485_thumb.jpg

post-245-1184297499_thumb.jpg

post-245-1184297514_thumb.jpg

post-245-1184298691_thumb.jpg

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Kaj pa ?e bi danes se dobili pri rutarju ? :ne vem:

Tvoje je ?e Mare vzel :bravo:

Napisano

No kdo je ?e zmontiral ?tevce :D

Mene zanima nekaj!!!

V navodilih ka?e vhodne napetost 12v!

Kaj pa ?e ti to priklopi? na un potencjometer v avtu(regulacija svetlobe) kok bi to vplival na inverter ali same plasma ?tevce!!! Bo delal al se bo ugasnl use skup!!!

Sicer je nek triak zraven ki najbr? slu?i za spreminjanje napetosti??

No sj sam firbec sm pa?!! :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kaj pa ?e ti to priklopi? na un potencjometer v avtu(regulacija svetlobe) kok bi to vplival na inverter ali same plasma ?tevce!!! Bo delal al se bo ugasnl use skup!!!

To so papa rojaki rekli da se da na obstoje? regler montirat. Bom vpra?u ?e za navodila :danzoman:

Napisano

@Sishi:

Ja sutra ujutro 99% prihajam v LJ, te lahko pokli?em na mobitel pre?

Ej tvoje sam već predao Mare-tu i on ide danas u La?ko, pa će jih dati BOBI-ju. On je iz Hajdine - to vam je bli?e. Ali ako ho?es doći po njih u LJ mora? mi javiti danas, da jih Mare ne preda ili izgubi negdje zbog previ?e :cheers:

LP Sishi

Napisano

:P

Uauuuuuuuuu :jupiii: a ?e sveti :ne vem:

Klopko je ?e prklju?u ?tevce in prau, da svaka ?ast papa rojakom k tko hudo svet plazma :ouje:

Napisano

mogoce ponoci se bo iz stevcev pokazal kaksen hologram vojtile (al pa vsaj marije) :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

evo da ?e jaz dodam sliko ka?ni so!!!

Prosim tiste ki imate ?e kako drugo barvo za kako sliko da jo date gor!!!

lp

Objavljena slika

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ce mu ne bi odprli poseben post za pohvalo, bi reku ajvarju, da ti montira...

zdaj je slaven pa se ne bo vec z nami ukvarjal :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
:bravo: stevci so vredi samo blokada bo zaj visja na 7000rpm,namesto na 6500rpm :ouje: slike pridejo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

:bravo: stevci so vredi samo blokada bo zaj visja na 7000rpm,namesto na 6500rpm :ouje: slike pridejo

Kako to? A so premaknjeni :ne vem: Jaz bi mel km/h do vsaj 260 :policaj:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo. Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
    • Nisem vedel kam bi dal..vceraj na placu v Vipavi  
    • Sm kmet an s hribu doma... ... ...   Kako so si zdaj teli to zamislili?   Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih | 24ur.com WWW.24UR.COM Predstavniki Amnesty International Slovenije, romskih organizacij in Romov so na novinarski konferenci v Ribnici opozorili, da v Sloveniji petina romskih naselij še vedno nima pitne vode, čeprav je pravica do...   Komunala je Cigane lep čas pozivala, da si uredijo merilna mesta in priključke. Pa si jih niso. Torej so kradli, pa čeprav vodo. In ker je bilo komunali dovolj, so jih odrezali. In zdaj cela kampanija, da morajo priklopit nazaj. Mislim, če smo že na tem: saj v Sloveniji jih je še zelo veliko, ki bi radi brezplačno vodo.    In, mimo grede, če so že tako zagnani - tudi mi še nimamo priklopa na vodovod (zbiramo deževnico in jo filtriramo) in kanalizacijo, čeprav dobivamo položnico in jo moramo tudi plačevati. Če je torej to po ustavi zagotovljena pravica...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.