chercc Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 pi.zda, ?e je pr teb preve? kompliciran kok bo ?ele pr men ko sm ?isti lolek za to mate ?e kakega monta?erja vi?ka? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 pri meni je en drug problem, pa ?e tehni?ni prete?e ?ez dober mesec, zato ne bom montiral, dam jih pa po isti ceni kot sem jih dobil! Citiraj
chercc Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 koga bi pa js lak prosu za pomo? pr monta?i :ne vem: ? nism glih neki mehanik, moj najve?ji poseg v avto je bil monta?a radija in zvo?nikov . res bi se lak za kako skupinsko ?ravfanje zmenli , da se mal priu?im Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 malo dale? si lahko pa gre? zdele v Austrijo na mazdascene trefen in tam po?ravfamo izgled: samo malo bolj zeleno ?e svetijo izgleda fenomenalno Citiraj
uklopko Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 No te?a?i da vam dam jaz moje profi fotke ......no?ne seveda no kaka so mnenja!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 balzam za o?i. ful lepo. zanima me, kaj sta tista dva kvadratka spodaj, pri ?tevcu za obrate. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 balzam za o?i. ful lepo. zanima me, kaj sta tista dva kvadratka spodaj, pri ?tevcu za obrate. he he zgleda kot bi mankalo nekaj ........pa ne!!!!!Tam je prikaz dolgih lu?i in meglenk!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 meni pac ne rata slikat tega(uklopko kako to gre),bote pac vidli na kakem srecanju Citiraj MAZDA POWER
Allyssa Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 hudo zgleda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Bobi js mam pa tud zate eno pra?anje!! Kaj ma? ti v ?tevcu(ledice,al ?arnice) da ti ful cagarji se svetijo!! Moji so ful temni pa ne vem zakaj,sicer mam navadne ?arnice not!!! no zgol za info!!! Slikal sem pa z malo bol?im foti?om!!!(zato taka slika) Moji ?tevci so green kaj pa tvoji? Probaj pa slikat kot no?no varjanto brez fle?a ali pa probaj s kakim makro funkcijo slikat!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 No te?a?i da vam dam jaz moje profi fotke ......no?ne seveda no kaka so mnenja!!! Ej stari noro noro to zgleda Dejte pogruntat kaj narest, da se bodo ?e ?tevci svetil. Ledice? Klopko posodi? lak za nohte. Ful bol zgledajo rde?i cagarji kot beli A tile od Grofa se dobr svetjo - ma ledice not.Mare danes ho?em monta?o pa ?e se svet podre Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 ni blema!!!!! Drga? bom pa probal kako sveti z LED-icami in to rde?imi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Drga? bom pa probal kako sveti z LED-icami in to rde?imi Rde?e ja rde?e. Kje si jih kupil? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 A3M ziher,Conrad je zaprt ker prenavlajo, morda ?e kje kjer bi bile mogo?e kak cent ceneje,samo se mi ne da jajcat ukol za par centov!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 A3M ziher,Conrad je zaprt ker prenavlajo, morda ?e kje kjer bi bile mogo?e kak cent ceneje,samo se mi ne da jajcat ukol za par centov!!! Kekec, Conrad se je preselu, je v isti stavbi kot Baby center. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 kaj si ?e gledal kaj v baby centru al kaj d ve? d je tam :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 kaj si ?e gledal kaj v baby centru al kaj d ve? d je tam :ne vem: Js ma Baby Center v Poljanah in zaenkrat je ?e samo ceneter brez baby. Druga?e pa sem bil v conradu na novi lokaciji, zato vem da je to tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Ri?otarj ups, pimperji na udaru! Pa da ne bo zamere, tile ?tevci so mi res v?e?. Bwahahahaha..... unpimp my ride.... Me v pisarni vsi ?udno gledajo kaj se tolk smejim..... Citiraj Feel free....
BOBI Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Bobi js mam pa tud zate eno pra?anje!!Kaj ma? ti v ?tevcu(ledice,al ?arnice) da ti ful cagarji se svetijo!!Moji so ful temni pa ne vem zakaj,sicer mam navadne ?arnice not!!! no zgol za info!!! Slikal sem pa z malo bol?im foti?om!!!(zato taka slika)Moji ?tevci so green kaj pa tvoji? Probaj pa slikat kot no?no varjanto brez fle?a ali pa probaj s kakim makro funkcijo slikat!!! pobarvano z fluroscentnim zelenim flumastrom,se kar vredi vidi najbolj mi je vsec podnevi na skatli je pisalo caladon probal ze vse variante slikanja razen makro,bom probal Citiraj MAZDA POWER
Grof Napisano 20. julij, 2007 Prijavi Napisano 20. julij, 2007 ?tevce sam smontiral. Trebao sam pokazivaće dugih i kratkih lu?i odrezati sa starih in ih prilije?iti za nove, tako sam naredil in sa onim grani?nikima za cajgere... Premazal sam cajgere z floroscentnom bojom in u drugom tednu o?ekujem da mi kompa spoji UV led diode in to je to!! Najlep?a vam fala! Citiraj
Sishi Napisano 21. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2007 Premazal sam cajgere z floroscentnom bojom in u drugom tednu o?ekujem da mi kompa spoji UV led diode in to je to!!Zar nema? ti već LED diode :ne vem: UV su jo? ja?e :ne vem: Slike su obavezne P.S. A je ?e kdo montiral MLE tablico? A ima kdo idejo kako? Tisti priklju?ek je mal neroden, ga je treba nekako skrit pa tablico pokrit-za??itit Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
qwerty Napisano 3. avgust, 2007 Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rxFrbHc322Y...ted&search= Pimp My Ride - ?e koga zanima po?lem torrente da si lahka downloadate arhiv z 8 serijami. Imam 3. in 4. sezono ter nekaj serij posebej in so me?ane. Citiraj If in doubt, flat out...
Sishi Napisano 22. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Kaj je zdej - a ni nobenih novih slik :ne vem: Mare zdej sem pri?el z dopusta pa lahko ?tevce pa ?ort?ifterja montirava ?e enkrat Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 uff tale bo pa te?ka se bomo zmenil, pokil? kej Citiraj
zemir Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Kaj je zdej - a ni nobenih novih slik :ne vem: Mare zdej sem pri?el z dopusta pa lahko ?tevce pa ?ort?ifterja montirava ?e enkrat A je devil tud pr?u? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.