COBO Napisano 5. junij, 2007 Prijavi Napisano 5. junij, 2007 Zanima me ?e kdo ve kolk ma mx6 ET ? oz kje bi to pisalo. Bi pasale gor ET35 ? Nimam pojma kako to gre tako da predlogi dobrodo?li Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
blindek Napisano 5. junij, 2007 Prijavi Napisano 5. junij, 2007 ET40 mora? met druga?e na spodnjem naslovu bi moral najt informacijo ki jo i??e? in ?e kaj ve? http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/mlx/fr_auswahl.pl Citiraj
LabiGT Napisano 6. junij, 2007 Prijavi Napisano 6. junij, 2007 Zanima me ?e kdo ve kolk ma mx6 ET ? oz kje bi to pisalo. Bi pasale gor ET35 ? Nimam pojma kako to gre tako da predlogi dobrodo?li najprej mi moras povedat kaksno dimenzijo mas v mislih?se pravi v tej obliki: 16x7 ET40 tko nekak, al pa mi povej model felten Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
COBO Napisano 6. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2007 17x7.5 ... firma ne vem to?no kera.. se moram podrobneje pozanimat vem sam da so 17x7.5... Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
LabiGT Napisano 6. junij, 2007 Prijavi Napisano 6. junij, 2007 cobo zdaj si imel OZ Titan, ki so siroke 7.5 in imajo ET40...torej ce je slo tam brez tezav, z novo tudi ne bo problema z ET40, ET35 pomeni, da bo feltna za 5mm bolj ven gledala mal sem pogledal za Mx6 in je razpon za 7.5 sirine od 35 do 45 ET...tko nekak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.