COBO Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 NO ce kdo morda ve kaj glede tega. Namrec kupili bomo ?RNO mazdo 6 in se neki govori da bi mel svetlejso notranjost zdej a v usnju obstaja sploh moznost ( dodatna oprema ) kajti nikjer nisem nic zasledil. Kako je kaj glede tega ? Hvala Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 to je eden od razlogov zakaj mam CE opremo in ne TE (za GT pa nisem hotu dat toliko casha) CE ma crnjo notranjost TE grdo sivo GT tud crno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
COBO Napisano 18. oktober, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Torej se ne da dodatno kaj drugega ? leder opcije pri mazdi 6 ni ? Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 18. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. oktober, 2004 Ko sem bil pri Mazda Marku v Lipnici so imeli kot dodatno opremo, ko sem gledal Premaciya in 6-ko dodatno usnje in npr. temnjenje ?ip...... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 19. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 19. oktober, 2004 Priporo?am ti, da si ogleda? Mazdo6 v Topline izvedbi. Je ena posebna serija vozil, zato ima med drugim tudi zelo lepo kombinaijo usnja na sede?ih.Druga?e usnja na ?alost ni kot opcije v originalni dodatni opremi. In kot je LabiGT ?e povedal:CE in GT oprema kot tudi Topline inEvolution izvedba = ?rno oblazinjenjeTE oprema = sivo oblazinjenje (ampak ni grdo, no ) Primer Mazde6 Topline: Oglas na avto.netu :Avto net M6 Topline Lep pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.