Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Kva dogaja?? en dan v LJ pa ze kvaka...e jojljubljana je bolana (tko sem slisu) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Labi jz se u to prov n? ne zastopm, pa? sm dav mo?nost izbire mazda?em, k mi je maher to omenu, vem pa da so pred kratkim enojni ksenon dra?je kot to montiral! Kot ?e re?eno od tega nimam niti fakin centa, edino mogo?e k?ne stro?ke telefonjade! hitr popravi post pa napisi 250 eur, ker niso vsi to vidl...(pol si bova delila midva tistih 100eur)evo moji balkanski mozgani v akciji Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 ja ko bi vidli allyjin fake tatoo bi rekli "glej cehe, tam je se vedno trendovsko met tatooje z cigumijev" Ta ga pa od vseh najbolj seka Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2007 NI FAKE!!! BEMU SUNCE,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 NI SONCA!!!! JEBES FAKE... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2007 ga bo poky prnesu ti me bo? pa na tortico pelu ker bo? zgubu stavo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 To je najnovej?a metoda za enostavno merjenje hitrosti po bosanski licenci. Naj opi?em kako "radar" deluje v Bosni. Ustavi policaj enega voznika, gasterbajterja. "Kontrola prometa" ipd. Zakri?i kolegu v zasedi na oddaljenosti okoli 250m: "kolko je vozijo?" Odvrne ta:" ZUUUUUM"!!!!. " A kolko je ograni?enje?" " ZUUM", odvrne "radar" . "Vozili ste 30km/h prebrzo. 500KDM kazne." "Radar" je poceni in u?inkovit. ta me je do solz nasmejal da me trebuh boli Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 NI FAKE!!! BEMU SUNCE,.. Ja pa Labi mi je dans reko,da kao pa je! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 Ma tudi po mojem da je fake ?ungalunga varijanta! Citiraj
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2007 zdle se komi zadr?ujem da ne napi?em kej "lepga",.. ma vas mam useen use rada Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 zdle se komi zadr?ujem da ne napi?em kej "lepga",.. ma vas mam useen use rada Then give us some sugar Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2007 ma sploh se mi ne da ve? "kregat" in prerekat,..mislte si svoje js pa vem kaj je res konc tattoo debate Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Kak konc?? ?e pa ?e zaj ne vemo,?e je real ali fake! Joke,se vem da je pravi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 I need some izjavas here, not a tatoo fight Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
qwerty Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Sej ti verjamemo da ni fake a zdej ne bo mafinov zarad tega Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 He he,se ne re?em,se ste dobri ljudje tudi tam............ Sploh ti iz foruma. Samo preveliko mesto je,mam rad bolj mir,tak ko je tu pri meni! hahah izjava leta....saj se hecas ane? Ma ne,prevlko mesto je,zako ker zmeraj ko sn tam,nimam pojma ki sn! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Ne was,GAS bo? mogo ti?at v soboto od 17. ure naprej. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ...a nisi vedu da sm splo?no vsestranska... A to pomeni, da splo?no z vseh strani... :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 1. avgust, 2007 Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 Men je pa v?e? Bossova dana?nja izpovedba - izjva iz njegove "sanjske knjige" o porabi na km oz. miljo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 1. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. avgust, 2007 A to pomeni, da splo?no z vseh strani... :ne vem: hudi?a kako sm pa tole spregledala no comment Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 3. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2007 aha, zdaj mi je pa ?e bolj jasno zakaj nekateri kljub koloni na AC drvijo mimo po odstavnem pasu. ?istijo filter Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 lol Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 Men je pa u?e? od Nisdeja aktualni podpis - u smislu po?tenga dela! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 29. avgust, 2007 Prijavi Napisano 29. avgust, 2007 Men je pa u?e? od Nisdeja aktualni podpis - u smislu po?tenga dela! Men pa ni v?e? napis pod tvojem avantarju - od kje ti to :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 30. avgust, 2007 Prijavi Napisano 30. avgust, 2007 To je odlomk iz ene ljudske doma?e ?tirivrsti?nice k jo kolega rad zapoje k se ga orng zakolje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.