Skoči na vsebino

Napi?i nekaj lepega o osebi, ki posta nad tabo!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ena tema brez zlobe in pikanj.

Ajde, 3, 4, zdaj.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Dobr zgleda... B)

...?eprav njena sestra ?e bol?... :P:hohoho:

Napisano

?eprav ga ne poznam, se mi zdi fajn...

p/s: tako bedaste teme pa ?e ne :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Plokija sicerne poznam, samo glede na to,da ima Mazdo je ziher cool guy.

33112_1.png

Napisano

Boss ima vedno ful dobre "stru?ne prispevke",tko da se kej nau?imo in dobre sme?nice napi?e. :bravo::jupiii:

Napisano

Nima jajc,da se vr?e v morje niti poleti. :P

To pi?i v sestrsko temo....tle je tema napi?i nekaj lepega...

Napisano

Alex je lucky gay,ker ma morje tak blizu. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Kdo drug me ?e kli?e pokole?nik??? :D

Ti?a vun!!

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

no ja,..pokole?nik je faca k nobenmu ne pusti da bi biu slabe volje,...

btw,..obe s sis komi ?akava da vidva u soboto pokolinota :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Alex je pa zgovorno bitje s kerim je ful fajn ?vekat in ma dobr okus za tortice :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ally pa vsak dan z velikim naskokom vodi med najbolj gob?nimi. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

V nulo jo zadane pesem od Aque: I'm a barbie girl, in a barbie world,... :hohoho:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sploh ne poznati stric.... ampak kill bill je pa hud film.... :aaaaa:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kot sem predvideval, se je bencin res pocenil  ...      Bencin cenejši, dizel dražji | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se je ob nespremenjenih trošarinah na bencinskih servisih zunaj avtocest liter 95-oktanskega bencina pocenil za 0,4 centa na 1,482 evra, medtem ko se je liter dizelskega goriva podražil za 2,4...   Sem zato dobrih 16 centov več plačal 😝
    • - "Madona Janez včeraj si se ga pa dobro nalil." - "Ah ni bilo sile, zakaj tako misliš." - "Taxi si klical, da te pelje domov." - "Seveda sem, zato, da me policija ne dobi." - "Janez, ampak pili smo pri tebi doma..."
    • Jože vpraša Zalo: - “Zakaj si likaš lase?” - ”Da so moji lasje daljši.” Drugi dan lekarnar vpraša Jožeta: - "A pravte, da ste si penis opekli z likalnikom?”
    • Tudi ostali bi radi videli, da se tole sploh začelo ne bi.   Ampak...   Če se zdaj Putinu popusti in pustijo Krim Rusiji - a nismo nekaj podobnega v zgodovini človeštva že doživeli? Davnega 1938 je ena Evropska država "pridružila" Porenje, še istega leta celo Avstrijo in del takratne Čehoslovaške (Sudete) in šele naslednjega leta, ko si je ta država "pridružila" še Poljsko, se je ostali svet zganil. Vemo, kako je šla zgodba dalje.   Torej, kakorkoli obrneš, ne bodo samo tuji kurci v koprivah ampak tudi tvoj. Pa jajca in rit tudi. In za to ne bodo krivi Ukrajinci, ker oni nikogar ne želijo priključiti k sebi...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.