Skoči na vsebino

interior

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Allyssa...ko pobarvam vse skupi na roza, pa porihtam kabino, greva pa na pala?inke. Pa ti bo? pelala, ker bo men nerodn. :P

ma ?e zrihta? na roza ti js spe?em palala?inke :bravo::bravo::jupiii::ouje:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• Odgovori 66
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Kaj pa moj imid??

V pinki avto ne pa?ejo Zeppelini &CO, ampak bolj kaki Boy-bandi, ?e smo pinki, pa bodmo pinki, al?

Pa uhan?k v uho, pa lubavni tepih ven skozi pinki sraj?ko, pa bele hla?e, drobcene korakce in rokce v zrak!!!

PINKI MI ENOSTAVNO NE ULE?E!!!

Pa tud ?e pol pala?ink ne dobim...

PS.: Zdi se mi, da malo preve? uporabljam besedo pinki!!!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Ah, se bom odpovedu pala?inkam, ne bom spreminjal barve...je zelena tud lepa in taka bo ostala. Kve?jemu, da dodam odbija?e (zadnjega morm itak zamenjat) in pragove! Da bo bolj stajli?.

Najbolj me zanima, kako bi porihtal kabino...kombinacija ?rne, rde?e in krom...

Obstaja kak program, ...ala corel..., kjer bi js to lahk ra?unalni?ko obdelal prej, da vidim kaj mi bo najbolj??

Ideje?

Pala?inke?

Napisano

kaj pa ?e bi namest pala?ink ?okoladne mafine? :hohoho:

Naj vzamem to kot povabilo? :dudek:

Napisano

Vzemi to raje kot extra delo za njeno "mt".... :hohoho:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

ma kaj js vem kako bo? ti to uzeu :hohoho:

u soboto ulet na fuzbal piknik,..mam ?oko mafine za Labija, vanilijo za Maxya pa kokos za pokolinota :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ma kaj js vem kako bo? ti to uzeu :hohoho:

u soboto ulet na fuzbal piknik,..mam ?oko mafine za Labija, vanilijo za Maxya pa kokos za pokolinota :bravo:

to!

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Matr vola slike so res dobr, sm ?e mislu da je teta Alma, pa sm ugotovu, da ji najbr? niso tko hitr tok douge noge zrastle! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hm...mufffffins...

Kak okus bi imela pa za mene?

In spet smo pri hrani...hahaha

Napisano

Stvar je ratala zapletena....ne pridem na piknik, tak da ....muffini za mene ne...

Lep dan..

• 8 mesecev kasneje...
Napisano

Ker je pa? ?e moja za?etna tema, pa odpiram ?e enkrat...

Danes se za?ne monta?a prebarvanih delov srednje konzole, pragov, ?ob za ventilator.

Ob enem pa ?e demonta?a vratnih oblog. Ko ugotovim, kako snamem dolo?ene dele dol, pa spet bru?enje in barvanje.

Prodaja kdo, al pa pozna kdo koga, ki prodaja tiste majhne spojler?ke...kok se ?e re?e...dodatke k originalu?...in pragove?

No, po?kodbe so pa sestavni del demontiranja...?e vedn nism skapiru, da ?e ne gre zlepa, ne sme? na silo dol vle?t, pa mi je po?la plastika na urici...bom probu zalimat.

Slike sledijo po ?i??enju armaturke.

Napisano

:hohoho: plastika je res zanimiv materjal a ne? :ne vem:

No druga?e pa le daj kake slike gor da vidm razko?je!

:bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Tko...rahel predogled, kako in kaj sem si zamislu...?e ni fertik, ker dolo?ene stvari ne grejo po planih. :P

Tko izgleda razkopana armaturka:

post-940-1205834938_thumb.jpg

Postopek in ubadanje (za ve? slikic barvanja nism mel ?ivcev):

post-940-1205834977_thumb.jpg

No in pol kon?ni izdelek...

post-940-1205834967_thumb.jpg post-940-1205834955_thumb.jpg

Na vrsto pridejo ?e mre?ice zvo?nikov, pa plastika pri komandah za ?ipe.

Napisano

Ally...ka naj bi tvoj komentar pomenu? :blink:

Mazda 323...torej, teb se dopade...?e lahko tko sklepam?

Napisano

lega ........tole je pa dobr izpadl :bravo:

Mam pa pra?anje glede volana kaj ima? to preoble?enega v usnje al kaj!

Drga? pa bi tole vseskup v ?ivo vidu 1x

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Hvala! :D

Mah...na volanu je samo obro?k...uno, ko kupi? v trgovini, mnde je cena tam okol 7?, pa ma? ?e blazinice za pasove zraven. Gori pa pi?e kao sport ali racing???

Ma sm ga kupu samo zarad tega, da mi ne drsi roka, ker je guma obrabljena, pa okol obro?a se ?e suka...

Je pa kr neki, iz niti ne blaga...tko da, mor? mal poahtat, kje dr?i? volan, pa kje ga suka?, drga? se za?ne "tarde?" del cufat.

Ja od blizu pa bo vidna na kakmu meetu v LJ. ?e bo vse po sre?, zdele aprila. (?e ne bo spet kak zajc na cesti) :)

Napisano

323...Jp...zelena je Suzzy...je pravi kontrast, zato je rde?e.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če je navor tako pomemben, zakaj potem ne tega:  
    • Skrivnost dolgega, srečnega zakona je v modrem življenju. Moja žena in jaz 2x na teden najdeva čas, da GREVA NA VEČERJO S SVEČAMI, GLASBO IN PLESOM. Jaz v torek, ona pa v četrtek…
    • Itak, da se pretirava in forsira dinozavre. Pa nimajo za burek po specifikacijah in moči.
    • Srečko si.... 👍😉 Že imaš 200kkm.🤔
    • Se strinjam. Kamorkoli pridejo, se streljajo. Človek dobi celo občutek, da prav iščejo, kje bi se streljali. Tako so, na primer, na Kitajskem leta 1941 postavili ameriško bazo, kjer so imeli 60 letal P-40, s katerimi so rešili Kitajsko pred Japonsko invazijo in branili edino še preostalo oskrbovalno pot preko Burme, ki je oskrbovala Kitajsko vojsko. Enota se je imenovala Leteči Tigri oz. Flying Tigers, čeprav so vsi imeli na nosu narisane zobe morskih psov.    Ravno tako so Američani prikolovratili v Evropo, da jo rešijo pred Evropejcem, ki je sedel pod orlom s svastiko...   Res so judo bojeviti ti Američani. Za razliko od njih Rusi niso tako bojeviti. Oni imajo, recimo, podmornico K329 Belgorod, ki je ena največjih na svetu. Ta podmornica je narejena tako, da ima spodaj lahko pripeto drugo, diverzantsko, podmornico, s katero se lahko potapljajo globje in uničujejo objekte pod vodo, kot so plinovodi, optični kabli, električni kabli, stacionarni pasivni sonarji in podobno... Ima pa tudi šest jedrskih torpedov, s katerimi bi lahko uničevala pristaniška mesta z jedrskimi cunamiji... Ampak to je bolj ali manj pretekla zgodovina, o kateri se v šoli najbrž ne učijo...   Ja, Amerika je agresor. Resnici na ljubo so tudi Rusi. Razlika je samo ta, da so "Rusi" agresivni do "svojega" naroda - zato pa jih veliko beži od tam. Nisem še slišal, da bi kdo iz Aljaske plaval v Daljnovzhodno federalno okrožje. V drugo smer je bilo pa več poskusov in tudi nekaj uspehov... Pa tudi drugod je bilo precej bežanja. In zadnjih nekaj desetletij od njih bežijo cele države. Ampak, glej, ne moreš nekoga prisiliti, da bo s teboj. In tu imajo Rusi malo težav...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.