Skoči na vsebino

Preobleke za v avto

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kak?no bi pa ?elel - usnjeno al sam blago?

?e bi bilo mo?no kombinirano?

Seveda odlo?il bi se potem ko bi bile okvirno povedane cene...

Kulk stane usnje in kulk blago??

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• So oropali sex shop. Lastnik je policiji povedal,da so mu pustil en kurac...
    • Danes sem pospravljal garažo in razmišljal o dinozavrih, nekako probam izračunati, koliko dinozavrov je moralo hoditi po Zemlji, da imamo sedaj že 100 let nafte za cel planet poganjati, katera je po mnenju znanstvenikov nastala iz dinozavrov, iz leskovih grmov ter mahu... In potem sem prišel do presenetljivega zaključka: vsak dan poslušamo, kako živinoreja in proizvodnja mesa negativno vpliva na klimatske razmere in k uničenju planeta, proizvodnji CO2 in podobno... in sem ugotovil, da nekaj je na tem: če dinozavra primerjamo s kravo potem je v nekem trenutku prišlo do takega števila dinozavrov, da so nastale nepopravljive posledice (klimatske spremembe) in dinozavri so izumrli zaradi tega. Torej če bi vedeli, kakšno je bilo število dinozavrov ob izumrtju, potem bi vedeli, koliko krav imamo lahko, preden gre svet SPET v maloro.
    • Sedaj sem ugotovil, zakaj se človeku vrti, ko je pijan. Vsi vemo, da alkohol uničuje možganske celice. Ampak iz narave vemo, da najprej umre najšibkejši, torej alkohol najprej uniči slabe možganske celice, to so celice, ki človeku nižajo IQ. Uničevanje slabih možganskih celic z alkoholom ima 2 posledici, prva je, da pijan človek postane neverjetno inteligenten, druga stvar je pa, da se mu poveča zaznavanje okolice in zato dejansko čuti vrtenje Zemlje - in iz tega izhaja občutek vrtoglavice...
    • Ginekolog - pacientki: - "Ali uporabljate še katero drugo zaščito razen svojega zajebanega značaja?"
    • Saj ne vem, kam naj napišem, mogoče še najbolj paše sem...   Se mulci v šoli učijo o ribah in pride mulc domov in me čisto resno vpraša, če bi lahko naredili tudi čoln na elektriko. Mu rečem, da seveda in da v bistvu jih že imajo. Pa me mulc vpraša, če bi ga lahko napajali kar z električno jeguljo (baje proizvede kar 800V!)...   Mladi so naša prihodnost!   Mene je že strah...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.