uklopko Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Kot sm reku ?e na pikniku bom naro?al stranske ?migavce!!!!! ?migavci so beli cleen look (fotka pride kasneje) Naro?al bom pri A3M cena za par pa je 15?(14,95) ker teh nimajo na zalogi in dobava traja cca do 14dni (in morda bi keri rad imel) pa da se ne ?aka po nepotrebnem!!! Morda na kako koli?ino pade kak popust ?e!!! Zato kandidati napi?te se ?im hitreje!!! 1. Ploki 2. Wiperboy Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
alby46 Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Zato kandidati napi?te se ?im hitreje!!! 1. Ploki 2. Wiperboy 3. Alby46 Citiraj
323F Mate Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 je alby46 napisal: Zato kandidati napi?te se ?im hitreje!!!1. Ploki2. Wiperboy3. Alby46 Je to ?e aktualno? Citiraj
zemir Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 je 323F Mate napisal: Je to ?e aktualno? Uff ti si pa zamudil. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 mislim da ni zamudil, ker je ?ele pri?la po?iljka Citiraj
zemir Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 je Marko_mx-3 napisal: mislim da ni zamudil, ker je ?ele pri?la po?iljka Ja a misli? da so kaj ve? naro?ili? :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 7. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 ammm tako bom reku!! Naro?il sm jih ................popizdeval ker jih ni in ni bilo zdaj pa sm jih dobil, 4 namesto 5!! 3-je kompleti so zasedeni 1 pa je ubistvu ?e prost,rabil bi pa ?e 3komplete. Ampak ker pa? eni ne spremljajo foruma in so redni uporabniki se lahko kaj zmeniva! Lahko pa jih naro?im ?e(?e je ?e kdo za)Da nom lih enga kompleta naro?al. Pa kar nov seznam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
323F Mate Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 je uklopko napisal: ammm tako bom reku!!Naro?il sm jih ................popizdeval ker jih ni in ni bilo zdaj pa sm jih dobil, 4 namesto 5!! 3-je kompleti so zasedeni 1 pa je ubistvu ?e prost,rabil bi pa ?e 3komplete.Ampak ker pa? eni ne spremljajo foruma in so redni uporabniki se lahko kaj zmeniva! Lahko pa jih naro?im ?e(?e je ?e kdo za)Da nom lih enga kompleta naro?al.Pa kar nov seznam No, ?e ima? enega fraj, se priporo?am! Lahko sporo?i? na ZS... Citiraj
ReDevil Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Ja sej to da "slavni" A3M nateguje ko 300 zajcov, to nam je bl kot ne ?e usm jasno! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 7. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 je ReDevil napisal: Ja sej to da "slavni" A3M nateguje ko 300 zajcov, to nam je bl kot ne ?e usm jasno! :ne vem: Lej js mam z nimi vredi izku?ne in lahk pa? povem da to zamujanje ni bilo od nih odvisno(so pa? posredniki te robe) ampak od samega proizvajalce ker pa? ni imel zadosne zaloge :S je pa res da za nekatere stvari so pa pod podnom na ?alost. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Uroš_ Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 evo js bi tud imel take ?migovce tko da ?e ?e ni prepozno tudi mene na seznam Citiraj
uklopko Napisano 8. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 uuu !!! Ko je bla tema odprta nikjer nobenga!!!! No tko je 1. po?ilka je razprodana. ?e pa ?e keri bi rad mel pa nj za?ne nov seznam pa js naro?im!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
323F Mate Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 je uklopko napisal: uuu !!! Ko je bla tema odprta nikjer nobenga!!!! No tko je 1. po?ilka je razprodana. ?e pa ?e keri bi rad mel pa nj za?ne nov seznam pa js naro?im!!! lp Uro? najlep?a ti hv(d)ala za ?migovce! Ful so sexy. Pa za pija?o tudi! Citiraj
wiperboy Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 alo ?e vedno nevem kje jih dvignem pa tudi komara bi moral enkrat dobit mava ?e neke ra?une pa nikak ne moremo prit skupaj Citiraj gremo na?i.....
uklopko Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Daj po?li mi naslov na ZS pa ti jih po?ljem po po?ti. Razen ?e se naredi kako KROF sre?anje v ponedeljek na Trojanah? Kdo bi ?e bil za? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 kje si pa ponedeljek na?el Sem za enkrat okoli 18. do 19. ure Citiraj
zemir Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Ja jaz bi tud KROF Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
wiperboy Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 donut hmmmm i'll keep in touch Citiraj gremo na?i.....
Ploki Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 jaz jih se nism dal gor frisne fotke takoj ko bodo gor Citiraj
nomisDJ Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Jaz bi jih tudi naro?il, ?e se ?e vedno da Citiraj
uklopko Napisano 20. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2007 Ja- za mx 3 lih ne vem kako je z dobavo :ne vem: Kar se ti?e pa za F in C model pa sm ?e dejal da naj se naredi ponovni spisek in grem naro?it. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.