kowkele Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Pozdravljeni! Preden napi?ete, da je bilo o tem ?e dosti napisanega...pregledal sem vse, samo nisem dobil neke to?ne informacije. Meni so rekli, da se da v 6-tko diesel Castrol SLX C1 ali pa PDF- ali kdo ve, kje to dobit? Za castrol sem dobil to: http://www.avtodeli.net/katalog/product.ph...t_id=1022373927Ali je pravo? Tu na forumu sem videl, da nekateri dajejo v 6 castrol slx, drugega pa nisem zasledil. lp Citiraj
DMC Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Jaz imam isto M6 z 136 km(dizel-letnik 2003 brez PDF filtra) pa sem ?e drugi? nalil olje Mobil Rally 5w50 noter, ker sem opazil ,da klub moji zelo razli?ni vo?nji(tudi zelo dinami?ni) ne porabi v 20.000 km skoraj ni? olja-ni bilo potrebno ni? dolivat, motor te?e zelo umirjeno tudi ko je hladen. Citiraj NI NAM LAHKO!!
LabiGT Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 jaz imam ta famozni SLX...drago olje, ampak tudi zelo dobro. Pozimi se zares izkaze Poleti, ko je pa zelo vroce je tudi poraba mal vecja, ker to olje ni tok gosto. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 ammmmmmmmm,..en blond kwe??n,..a to vi na servisu re?ete kaj ho?te da vam not zlijejo al se sami igrate s tem? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 mene so vprasali kero olje bi mel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 aha,..pol sm napa?nga spola da mi kdo mene kej pra?u Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 ko gre? na servis prej kupi tebi ?eleno olje in jim re?i naj ti dajo to olje not pa ni? spra?evat!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Aha,pol bo mela pa Proton olje not...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
torstorm Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 ammmmmmmmm,..en blond kwe??n,..a to vi na servisu re?ete kaj ho?te da vam not zlijejo al se sami igrate s tem? :ne vem: Kaj bo? to na servis vozila, tam jih je polovica nesposobnih.Jaz to doma delam vse.Pa menjava olja in olj. filtra ni noben problem. Pri M6 oljni filter : menja se samo vlo?ek ne celi kot obi?ajno.Easy..... Allyssa, ?e kaj neve? me vpra?aj, samo mislim da se razume? na avte ?e kar, sem te zadnji? videl pa si delovala tako Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Kaj bo? to na servis vozila, tam jih je polovica nesposobnih.Jaz to doma delam vse.Pa menjava olja in olj. filtra ni noben problem. Pri M6 oljni filter : menja se samo vlo?ek ne celi kot obi?ajno.Easy..... Allyssa, ?e kaj neve? me vpra?aj, samo mislim da se razume? na avte ?e kar, sem te zadnji? videl pa si delovala tako ti si mene vidu kje? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 samo mislim da se razume? na avte ?e kar, sem te zadnji? videl pa si delovala tako Samo res ne vem,?e si ti vido pravo....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 mogo?e jo je zamenjal za frikico je tudi blond Citiraj
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Hja,samo Fr3akica ne vem,?e se kaj dosti po Lj vozi..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 a torstorm pa misli? da se pomoje je videl koga od nas v SG na dragu Citiraj
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Aha,sn mislo,da je od kje tam doma..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
torstorm Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 a torstorm pa misli? da se pomoje je videl koga od nas v SG na dragu ja v SG sem videl ja, blont je bila.Hm... , zdaj pa pa? ve? nevem katera je katera Potrebno de kako bli?nje sre?anje, da bom potem razlo?il . ups Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 no ja,..mene nisi vidu ker nism bla u SG,.. zgledam pa js ne tko kukr da se spoznam na avte,..ampak bl tko da se spoznam na francosko manikuro Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 ?e me spomin ne vara Alyyse v SGju ni bilo, je zahinavila Citiraj
zemir Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 ?e me spomin ne vara Alyyse v SGju ni bilo, je zahinavila Ja to je pa res! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 ?e me spomin ne vara Alyyse v SGju ni bilo, je zahinavila aha,..zakaj ?e res???? no ja,..sploh pa so se gledalci MMM prto?val da je blo boring,..tko da,..j*** ga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Merkach Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Allysa u zivljenju nebi kupla Proton olja....ma ne ker ve da je slabo...samo pinki ni zapakirano Citiraj Right foot down.
torstorm Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Allysa v nedeljo pridi v Ljutomer na styling... show, pa minico oble?i ker bo vro?e ..... Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
poky Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Styling ?esa pa bote te meli tam,avtov ali deklin?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Allysa u zivljenju nebi kupla Proton olja....ma ne ker ve da je slabo...samo pinki ni zapakirano bej? se u?it! Allysa v nedeljo pridi v Ljutomer na styling... show, pa minico oble?i ker bo vro?e ..... sure,..sm ?e tm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.