theBill Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Premantura...v glavnem ?ez vikende. Pol pa ?e kak?en surferski izletek mogo?e...? Bomo ?e vidl. Absolvent v Gr?iji pa ?al odpade zaradi problemov z likvidnostjo Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Premantura...v glavnem ?ez vikende.Pol pa ?e kak?en surferski izletek mogo?e...? Bomo ?e vidl.Absolvent v Gr?iji pa ?al odpade zaradi problemov z likvidnostjo Se pravi bo? ?e malo na medicinke, namesto da bi ga "mal namo?u" Ah bo bol? praujo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Na Kor?uli je ?e dogovorjen mini Mazda meet in seveda drag race verjetno bo tudi dirka s policaji po otoku V6 power vs 4 v vrsto - pa ne morem z zgubit otro?ko igrico?ibedah vs Cabrio - no tuki bo na tesno ?lo - sam vseeno bo Si?i najbr? bomo tm z dizlom karavanom, tko da jebe? dreg rejs, bova u potaplanju udarla dreg! Na Kor?uli bom pa med 11. in 21.8.! Pred tem me pa mika kdaj Mo??eni?ka draga za vikend, kej tut na?a slana voda in pa ene parkrat Kolpa v Vinici! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Si?i najbr? bomo tm z dizlom karavanom, tko da jebe? dreg rejs... Ne upa?, ne upa? Pol grem pa jst tud z volvo dizela?em. Bo ful bolj ekonomi?no ... bova u potaplanju udarla dreg! ... V tej drag disciplini bo? pa sploh zgubu Poznam diving center (tri porte), pa se greva lahk potapljat tja, ?e ma? licenco. Je ful noro so potopljene ladje iz 2. sv. vojne Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 No sam d nav dougcjt, drga? se pa loh pomerva kermu dizlu bo mn po?ru goriva! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Se pravi bo? ?e malo na medicinke, namesto da bi ga "mal namo?u" Ah bo bol? praujo Jah, lohka se pa z motorjem skantam, pa bodo spet medicinke v igri.... Mal....?e ga, ga dej orenk, al pa ni? Sej mi je ?ist jasen, kak?en bo naslednji reply...."a pol ga ni?"...??? Ally&Co. forum pa?... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 No sam d nav dougcjt, drga? se pa loh pomerva kermu dizlu bo mn po?ru goriva! Dva nitro-fuel-high-output fana se gresta drag s traktorji na ni?jo porabo to bo atrakcija na otoku Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Dobr se sli?, al pa jz sm ?e bl zato, da greva tekmovat, kdo prej posu?i brisa?o na dnu morja! Sm pa zlo konkuren?n tut u disciplini: dol?insko spanje! P.S. ?eprov nekteri na forumu spijo loh tok kot jz - tudi ve?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ... al pa jz sm ?e bl zato, da greva tekmovat, kdo prej posu?i brisa?o na dnu morja! V tej drag disciplini si pa ti absolutni favorit P.S. Midva bi z uvedbo novih disciplin iz dregrejs dolgcajt eventa ustvarla ultra high power multipurpose nitro-fuel maniacs atraction event Pol bi blo na dregrejsi ve? folka kot na ?tadionu v ?asu slovenske nogometne pravljice Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 To je res, ampak je ?e treba trenirat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 To je res, ampak je ?e treba trenirat! Kaj trenirat? A za organizacijo prvega ultra high power multipurpose nitro-fuel maniacs atraction eventa :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Mislu sm su?enje brisa?e na dnu morja, ampak ajde loh tut ostale stvari! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Mislu sm su?enje brisa?e na dnu morja...Vem, vem Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Kaj trenirat? A za organizacijo prvega ultra high power multipurpose nitro-fuel maniacs atraction eventa :ne vem:A dalj?ega imena se nisi mogu spomnt Jah, lohka se pa z motorjem skantam, pa bodo spet medicinke v igri.... Hehe, ma? dobre ideje ni kj Pa k prid? do dohtarce re?e? da te "spodnja mi?ica" neki boli, da si jo neki pretegnu ko si se prevra?u Nadaljevanje mislim da je jasno Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 No kako bo pol z mazda?kim morjem, a bodo k?ne ?evle (k zlezejo u ?evle) u igri? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Letos ?e bil: 7 dniTenerifa 4 dni na RAB-u 2 Vikenda v kopru na vikendu 1 vikend v Kamien Slaski - Polska Jutri grem v novigrad do sobote potem ?ez 14 dni za en teden na RAB potem pa do konca avgusta kak lastminit Gr?ija Seveda pa ?e vsak vikend ko bo mo?nost v Koper,Novigrad in smu?anje v Zeleni laguni,... Skratka ni mi dolg?as. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Letos ?e bil: 7 dniTenerifa 4 dni na RAB-u 2 Vikenda v kopru na vikendu 1 vikend v Kamien Slaski - Polska Jutri grem v novigrad do sobote potem ?ez 14 dni za en teden na RAB potem pa do konca avgusta kak lastminit Gr?ija Seveda pa ?e vsak vikend ko bo mo?nost v Koper,Novigrad in smu?anje v Zeleni laguni,... Skratka ni mi dolg?as. Ali ima? preve? denarja? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 yavarye pozabil si ?e SG in Rudnik, tam smo se tudi son?ili Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 yavarye pozabil si ?e SG in Rudnik, tam smo se tudi son?ili Ups, se opro??am. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
blindek Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 ?ez nekje 2tedna grem za 1-2tedna na Pag v Novalje ?ez no? pa tak Zrće parti parti Citiraj
poky Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Hmm,v Zr?ah so partyji ?ez dan! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Hmm,v Zr?ah so partyji ?ez dan! Ob ene treh se po?asi za?nejo animacije, vsaj lansko leto je bilo tako. Seveda v Aquariusu House pa to Citiraj
blindek Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 v papayi so tudi partiji...tam je tak v bistvi dan in no? parti, v vsakem klubu. Lani je tak bil motorola party ne?neverjetno je to tam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.