Skoči na vsebino

Need For Speed

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sam za slike je pa fajni :bravo:

format 800x600 dela :D

Jst za slike uporabljam kr Paint pa je ?ist ok :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

• Odgovori 75
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Tole je pa moj japonc Mitsubishi EVO VIII. :bravo: Mazdo rx7 mam tut sam je za rezervo ker ma sam ma?ino zrihtano :blink: styling je pa na nuli :hohoho: EVO-ta skos teram do blokade 196mph ali 294kmh, sam kurc je k ma sam 5 prestav

Grafika je skor na najmanj ker so rami prepo?asni (256mb) sramezljiv Grem v kratkem po 1gb :jupiii:

Drga? je pa kristalna slika ko je vse na full :ouje:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Na prednji ?ipi je napis Japan Tuning :bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ka je to aston martin pred hi?o parkiran :hohoho::bravo: nice hi?ka :jupiii: me spominja ko smo ?e mi to ?pilal :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

qwerty, men se zdi da je odbija? ene 10cm pod sprednjo desno lu?jo malo popraskan :hohoho: a tega ti ne popravijo v delavnici :hohoho: najbr? se to pozna na aerodinamiki, al kako :ne vem: :hohoho:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

qwerty, men se zdi da je odbija? ene 10cm pod sprednjo desno lu?jo malo popraskan :hohoho: a tega ti ne popravijo v delavnici :hohoho: najbr? se to pozna na aerodinamiki, al kako :ne vem: :hohoho:

Ma kaki :hohoho: Sej mam car damage na OFF :jupiii::bravo:

Mogo? si ti most wanted zamenjal za carbon :hohoho: sej carbon je sam dodelan MW z povdarkom na driftu in aerodinamiki :bravo: Sam je pa grafika za en k.... :blink:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Vidm da si popravu post :D

Kak?no ?talo si mel joj prejoj :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Ka je to aston martin pred hi?o parkiran

Ne,Mazda 6! :P:bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ne,Mazda 6! :P:bravo:

ni mazda :( ker je nism nikjer najdla,..mybe bo za zdj?no zimsko sezono ?e kk?na mazdica kje :bravo:

pride pa nov paketk jesen vn,..potovanja smtn,..forum bo pomoje nenormalno tih in miren :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Tlele so slike simsov od mojga frenda (Nejc K. :D ). Kdo jih ma ve?? Orginalnih, ha?: :D:P:hohoho:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

Mankajo mu family fun stuff, celebration pa H&M fashion stuff :P

druga? pa ne vem zakaj ampak se mi zdi bedarija kupvat original

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 1 mesec kasneje...
Napisano

evo ga :bravo: need for speed most wanted je preteklost :bravo: dobil nazaj bmw m3 gtr in igre je konec :jupiii: :mi pijemoo: :pepsi::ouje: pa ?e final pursuit mi je uspelo pobegnat taplavim oz ta?rnim :policaj:

final porsuit pa zgleda nekako takole http://www.youtube.com/watch?v=Cltm5Xdv5Ks

obsim slike avtov kake mam gor

If in doubt, flat out... 

Napisano

?e moji afto?ki iz NFS-jev :)

Zaenkrat samo iz mw pa carbona.. Sledi ?e underground2.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

To so sam mazdice. Okej + trofeja SLK :)

Vozm pa ponavad z nissanom 350Z, k je kuuuuuul B)

Napisano

Noro!!!Si prva punca, ki igra NFS no saj za katero jaz vem!? :rispekt::prstgor:

:rispekt: se podpisem

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Tut jest sem edina punca k jo poznam, da ?pila :) ?e je kdo za, se lahko zmenmo, pa gremo prek lana :)

...izzivam :hudicek:

Sej zdaj ima? izpit pa lahko koga tudi na cesti iziva? :hohoho:

Se samo hecam hitra vo?nja je za ra?unalnik ne za na cesto. :zvizga:

Napisano

Evo :bravo: stroji z katerimi sem uspel :danzoman: so bli japonci tut sam jih je bilo zaradi pomanjkanja mo?i bilo treba prodat :( zdej ko je dnar kupim kako mazurino in jo predelam. :cheers: aja prostreet se ?e da dobit :P na crno seveda B) ni? niste od mene zvedl :hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

in ?e "predmet" okoli katerega je zgodba

Objavljena slika

Najbolji mi je bil zadnji porsuit :bravo::bravo::P

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 Bi pomoje ble čist ok. Pa so pod 200€.   Dimenzija je nenormalna. Ne glede na to kaj Alex govori. 225/45 je normalna dimenzija za 17". Tak kot so ble za Giulietto in tam so bile tudi ugodne cene.   Tudi jaz imam zimske 18" drage. Samo tak fejst pa ne.   184€ komad Pilot Alpin 5
    • Jaz zimske 17"...letne pa 19"
    • Se razume. Ampak me vseeno zanima, če ima kdo izkušnje s tistimi med 150 - 200 al je vse to crap in je treba pač kupit 250 in je mir? Dejstvo je, da sem navajen dati na avto čimboljše gume, ker je to edini stik z podlago, ampak tukile je cena res že malce ekstremna in bi mogoče bile dobre tudi kakšne cenejše.  
    • To so normalne dimenzije in normalne cene za 19".
    • Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.   Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.   Hvala.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.