ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Lep pozdrav Mazda?i! Imam kolega, ki vam lahko zrihta bi (dvojni) ksenon za cca. 150 EUR in to z monta?o vred kokr sm ga zastopu! Kokr vem vas je do zdej dra?je ko?tov enojni ksenon, tko da ?e koga kej mika, naj pove! Taisti ?lovk vam loh montira tut daljinski v?ig avtomobila (z blokado - v primeru d je u prestavi ne v?ge), ima prakse na tem podro?ju "?e pa jo?" tko da glede tega ni panike! Je pa dec iz Celja oz. okolce, tko da loh mene kontaktirate, pa vam dam jz pol naprej podatke od njega! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 In koliko popusta dobi? ti za vsako stranko ki mu jo zrihta?? Sli?i se zanimivo oz. vredno razmisleka. Citiraj
ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Niti mal, ker sm zgleda dost butast, da nism Mazda?em nabiv cene! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 te cunga lunga xenoni so dejansko slabsi kot originalne halogene luci... ce das, daj konkretno gor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Labi jz se u to prov n? ne zastopm, pa? sm dav mo?nost izbire mazda?em, k mi je maher to omenu, vem pa da so pred kratkim enojni ksenon dra?je kot to montiral! Kot ?e re?eno od tega nimam niti fakin centa, edino mogo?e k?ne stro?ke telefonjade! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 hitr popravi post pa napisi 250 eur, ker niso vsi to vidl... (pol si bova delila midva tistih 100eur) evo moji balkanski mozgani v akciji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Men pa zgleda gorenski ne laufajo preve? - tko da bo cena kr ostala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Ne ne, to bodo Tuhinjski mo?gani. Jap cena je kar ugodna, ?eprav ne vem v ?em je fora, da ne da? njegove cifre sem ali pa kaj tak?nega. :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Ideja ni slaba: 041677153 - Matej Pa mu povejte d je dav en z mazdurino njegovo cifro, pa bo kuj vedu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 devil kaj ?e bi tebi on raje vso napeljavo od avta pregledal Citiraj
ReDevil Napisano 29. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Ne mor? vrjet, to se pa lih dons dela na tem oz. grem zdele po makino! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Napisano 29. junij, 2007 Ne mor? vrjet, to se pa lih dons dela na tem oz. grem zdele po makino! In a je zrihtano zdaj? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Napisano 30. junij, 2007 evo moji balkanski mozgani v akciji He he,biznis Labisan! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 evo moji balkanski mozgani v akciji Dobro delajo - ni kaj ... Citiraj Papa, Tomi
uklopko Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 a se da napisat kj ve? podatkov od teh lu?i!!! Npr. vsaj za kero firmo gre,a je to cena z DDV ali brez!!!! Ker pri teh svareh kje tko!!!! Govorim na poznanih primerih ki so mi s smehom rekl he he kok si drago pla?u xenonke 50 biv?ih jurjov js pa sm dal 30 jurjov!!! Pol pa men ?ez 2 mesca pra?a '' ej a teb ?e delajo lu?i meni je en trafo odpizdlo,a kj ve? zakaj'' Potem pa pra?am sj ma? garancijo in on meni nazaj ''Res je samo bi veljala samo ob strokovni vgradni'' in bla bla bla!!! Drugui pa prav da so mu za?ele slab?e svetit kot pred 2mi ali 3mi meseci!!! zato glede tega je vredno premislit!!! Js ne bom pametval ker jih nism probal meni moje delajo ?e skoraj leto brez problema!!! Je pa tako sam naj se odlo?i kako in kaj!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Jaz sem zudi toliko dal pa delajo ?e zmeraj zelo dobro (biv?ih 35k) Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
YavarYe X6V6 Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Samo malo v razmislek, montiral preko 35 kompletov Xenona v razli?na avte in v enem letu do sedaj, je samo 1 ?arnica crknila. Uveljavljanje grancije je bilo tako, pokli?em, mi model po?lje novo, potem pa jez njemu crknjeno nazaj in je stvar re?ena brez problema. Tako da raje dam 150?, za kit ki ga poznam in vem da ni problema kot da bi dal recimo 110? za enega ki ga delajo in prodajajo nevem kje. BiXenon pa stane 200?, zadeva pa dela tako kot mora, ker jo ima brat v svojem avtu, je pa to nadomeste za H4 ?arnico. Ne pravim da so drugi slabi, lahko imajo samo slab servis, lahko Marko pove kaj se je dogajalo z XY kitom na Renault Cliu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Samo malo v razmislek, montiral preko 35 kompletov Xenona v razli?na avte in v enem letu do sedaj, je samo 1 ?arnica crknila. Uveljavljanje grancije je bilo tako, pokli?em, mi model po?lje novo, potem pa jez njemu crknjeno nazaj in je stvar re?ena brez problema. Tako da raje dam 150?, za kit ki ga poznam in vem da ni problema kot da bi dal recimo 110? za enega ki ga delajo in prodajajo nevem kje. BiXenon pa stane 200?, zadeva pa dela tako kot mora, ker jo ima brat v svojem avtu, je pa to nadomeste za H4 ?arnico. Ne pravim da so drugi slabi, lahko imajo samo slab servis, lahko Marko pove kaj se je dogajalo z XY kitom na Renault Cliu. Zelo dobro napisano In se totalno s tabo strinjam!!!Majkemi Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
chercc Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Taisti ?lovk vam loh montira tut daljinski v?ig avtomobila (z blokado - v primeru d je u prestavi ne v?ge), ima prakse na tem podro?ju "?e pa jo?" tko da glede tega ni panike! am, kolk pa to kej stane? Citiraj
ReDevil Napisano 31. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. julij, 2007 am, kolk pa to kej stane? Pomoje d najbol? d se ga kr vpra?a, sej dec je fajn poba, tko da mislm da te neb ocuru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 31. julij, 2007 Prijavi Napisano 31. julij, 2007 Bratranec je zdaj kupil en XYZ xenon kit in za?uda tudi ?arnica ne gre v luknjo zanjo To je pa to ko se nekateri preve? zapodijo v nakup Citiraj
nisde Napisano 31. julij, 2007 Prijavi Napisano 31. julij, 2007 ?koda da mu ni ratal, bi kr pasu ksenon v tak voz. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BITJE Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 EI SAM EN UPRA?ANE NEK SM ?LI?OV SAM NE VEM ?E JE RES AM AJ RES TREBA U SLOVENIJI ?E MA? KSENON OZIROMA BIKSENON MET TUD UN ZA LU?I PRAT BAJE KAO PI?E U URADNEM LISTU REPUBLIKE SLOVENIJE JEST SM ?E MAL PO NETU ISKOV SAM NE NAJDEM....TOK DA ?E KDO VE A LAH PLIS POVE Citiraj
Allyssa Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 nek sm sli?ala pa ne vem kje,..da te ZARD CAPS LOCKA NE BO NOBEN KEJ BL PORAJTU Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 ei sam en upra?ane nek sm ?li?ov sam ne vem ?e je res am aj res treba u sloveniji ?e ma? ksenon oziroma biksenon met tud un za lu?i prat baje kao pi?e u uradnem listu republike slovenije jest sm ?e mal po netu iskov sam ne najdem....tok da ?e kdo ve a lah plis pove Da, mora? imet in poleg tega ?e avtomatsko izravnavo vi?ine svetlobnega snopa teh lu?i. Se pravi morajo biti v avtu senzorji, ki preverjajo kako "visi" (nalo?en, grbine, itd) avto in kora?ne motorje, ki temu primerno takoj uravnavajo vi?ino. Ta komplet je v Slo edini dovoljen in homologiran. Vse ostale opcije raznoraznih kitov za 200? so pa? nelegalne in tvega? kazen, stro?ke izrednega tehni?nega in odvzem tablic dokler ne spravi? zadevo v prvotno stanje ali pa nekako doda? ?e vse ostale zahtevane elemente. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.