rekula Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 pozdrav, sem nov na forumu in imam problem. sem lastnik mazde 6 diesel 136 KM karavan l.2003 140.000 km. problem je ta, da avto ne gre ve? kot 195 km/h. ko sem gledal video na tem forumu o mazdi 6 do 180 na uro je moja ?la ravno toliko z istimi obrati ampak potem avto ne gre ve?. kaj bi lahko bil vzrok oziroma ali je to max. ki ga ta avto dose?e. prosim za pomo?. lp Citiraj
Alex Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 No,jest imam isti motor,pa sem jo z lahkoto "pognal" na 205 km/uro. Nekateri ?printerji tu na forumu pa tudi preko 220. Res ne vem,kaj bi bil lahko vzrok za to,da tvoja ne gre ve? Ma kaj je to gas do daske?Da nima? mogo?e kakega tepiha zvitega,pa ne gre pedalka za plin do konca? Citiraj
LabiGT Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 pozdrav, sem nov na forumu in imam problem. sem lastnik mazde 6 diesel 136 KM karavan l.2003 140.000 km.problem je ta, da avto ne gre ve? kot 195 km/h. ko sem gledal video na tem forumu o mazdi 6 do 180 na uro je moja ?la ravno toliko z istimi obrati ampak potem avto ne gre ve?. kaj bi lahko bil vzrok oziroma ali je to max. ki ga ta avto dose?e.prosim za pomo?. lp kaksne gume mas gor in kok napolnjene?drugace pa vlece v redu? od cca 2000rpm zacnet brutalno butat...ker ce ne potem mogoce mas pokvarjen LMM (jaz sem mel to tezavo)prej pa je sla normalno cez 210? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rekula Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 kaksne gume mas gor in kok napolnjene?drugace pa vlece v redu? od cca 2000rpm zacnet brutalno butat...ker ce ne potem mogoce mas pokvarjen LMM (jaz sem mel to tezavo)prej pa je sla normalno cez 210? pod pedalom plina ni tepiha, gume so 205/55/16 napolnjene 2.3 bara in avto vsaj za moje pojme vle?e dobro od 2.000 obr/min naprej samo potem v visokih obratih mu zmanjka mo?i in ne gre ve?.kako pa je z merilcem pretoka zraka ali se da videti, da je zani? ali kako se postavi diagnoza in koliko pride nov ?e bo treba? lp Citiraj
LabiGT Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 ufff tko na pamet ti ne znam nc povedat... moras peljat da najblizjega mazda servisa pa naj ti priklopijo racunalnik pa naj vidijo kaj naj bi blo narobe... 195 je definitivno premalo, vec kot 210 mora it Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Ja definitivno premalo 195! Najbolj? stestirat zadevo na servisu,moja je ?la 225,pa sem imel ob?utek, da ?e ni konec... Citiraj
DMC Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 jaz sem ga stiskal tam do 210, pa ni problema. Po mojih izku?njah gre avto dost slab?e ?e tanka? pri petrolu, jaz tankam pri MOL-u, avto gre dost bolj?e-vsaj pri mojem je tak.Je pa tud vredi ?e vlije? na polni tank kak dodatek za ?i??enje ventilov, avto gre potem dost bolj?e. Pa fajn je ?e ga tu pa tam malo stisne?, do visokih tur, ker se malo poleni, ?e ves ?as vozi? ?parovno. Citiraj NI NAM LAHKO!!
Marko_mx-3 Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 zakaj bi ?istilo vlival notri, saj je skoraj nov avto! Citiraj
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 A ni omejitev 130km/h? samo tm kjer je radar Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
323F Mate Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 samo tm kjer je radar Zadnje ?ase je to skoraj povsod... Citiraj
komar Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 A ni omejitev 130km/h? Citiraj Papa, Tomi
nisde Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 A ni omejitev 130km/h? A ni ta omejitev za kolesarje??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 A ni ta omejitev za kolesarje??? mislm da je za une k rolajo po obvoznci :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
DMC Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 zakaj bi ?istilo vlival notri, saj je skoraj nov avto! Glede na to da imam 140.000 km se je vsaj pri mojem avtu, ta poteza iskazala za zelo u?inkovito. Avto gre po moje za kak?nih 10-15% hitreje in pospe?ki so dost bolj?i, pa ?e manj kadi ko stisnem do konca.Odlo?itev je va?a! Citiraj NI NAM LAHKO!!
Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Glede na to da imam 140.000 km se je vsaj pri mojem avtu, ta poteza iskazala za zelo u?inkovito. Avto gre po moje za kak?nih 10-15% hitreje in pospe?ki so dost bolj?i, pa ?e manj kadi ko stisnem do konca.Odlo?itev je va?a! spet moje nepazljivo branje nisem opazil koliko km pi?e Citiraj
LabiGT Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Glede na to da imam 140.000 km se je vsaj pri mojem avtu, ta poteza iskazala za zelo u?inkovito. Avto gre po moje za kak?nih 10-15% hitreje in pospe?ki so dost bolj?i, pa ?e manj kadi ko stisnem do konca.Odlo?itev je va?a! kero pa mas?ker tisto od siriusa, ki sem ga dal noter (megasel) ni pomagalo niti najmanj... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rekula Napisano 10. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 ?au vsem no samo za info ?la je turbina, kak?ni predlogi, nova je cca. 1.5 k EUR lep pozdrav Citiraj
Sirius Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 ?au vsem no samo za info ?la je turbina, kak?ni predlogi, nova je cca. 1.5 k EUR lep pozdrav No pri takih in podobnih te?avah noben Sirius ne pomaga... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Alex Napisano 10. avgust, 2007 Prijavi Napisano 10. avgust, 2007 ?au vsem no samo za info ?la je turbina, kak?ni predlogi, nova je cca. 1.5 k EUR lep pozdrav Uf,to pa ni dobro.Pa dokaj kmalu ti je ?laRes ne vem,kako bo? ceneje pr?u skozi... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.