zoom Napisano 20. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2004 No stokovnjaki povejte mi kolk bom spomlad dobu za MX5 1.6 standard oprema +hardtop+roll bar+daljinsko centralno+alu p. avto bo mel 40 000km letnik 2001 lepo ohranjen. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 20. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2004 Lepo bi bilo ?e bi dal kak?no sliko zraven!! ?e pa te zanima koliko bo? pribli?no dobil poglej malo na avto.net kak?ne so cene tam!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest GostZOOM Napisano 20. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2004 Sej sem pogledal pa kaj ?e ti ?e je po pol miljona razlike!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 20. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 20. oktober, 2004 Te pa postavi vi?jo ceno in jo potem zbijaj dol!! No jaz bi postavil ceno nekje okoli 3 miijone, ?e je rees ohranjen, pa ?e hardtop zraven da?! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Zakaj sploh prodal MX-5? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Klimo ma tudi??? Kupi kdo Premacy-ja?? lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 @vuk: 1500000 pa mxo ti dam zraven v ponedeljek dam ke? ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 No stokovnjaki povejte mi kolk bom spomlad dobu za MX5 1.6 standard oprema +hardtop+roll bar+daljinsko centralno+alu p.avto bo mel 40 000kmletnik 2001lepo ohranjen. ene 3 milijone s hard topom vred, pa potem e z resnim kupcem zmeni? o cifri... kdo bo hotel kupit, bo itak vedel kak so cene... v najslab?em primeru mora? 2.7 MIO dobit po moje, pa hard top posebej proda? tu je ena s hard top strehosam je cena mal prehuda http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=149679 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 ?e bi bila za mx ?tevilka 5 bi se takoj zmenla... Drga? pa resno razmi?ljam o prodaji Premacy-ja...tako,da ?e je kdo zainteresiran...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest Gostzoom Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Ne klime nima.... Dej mi povej kaj kur.. rab? klimo v cabriu Prodat jo bom pa mogu slej al prej familija pa to.... Sm pa tut sam razmi?lal da bi streho prodal posebej, nova ?tihana je 700k, mislm res je draga Skupaj s streho pa bi kr mogu dobit 3milje, drga? bom pa kupu ?e kr en jajc za 1 avto, ker vem da se tako dobr pa za tak $ kmal ne bom pelov Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Po avto cesti se bo? sredi poletja vozil z odprtim avtom pri cca. 150 km/h...Je mel dober prijatelj MX-5ko in si je dal naknadno vgraditi klimo...in njegovemu mnenju zelo zaupam. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest Gostzoom Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Uzitek pri cabriu ni AC...... Jst ne vem ?e sem bil v lanskem letu 5X na AC... Drugje pa ?e je vro?e - veter v lase- Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Jaz sem ?isto brez las...he,he Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Vuk zakaj pa misli? prodat Premaciya, kater avto pa gledas kot naslednega ?e smem vpra?at?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 21. oktober, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. oktober, 2004 Nabavil bi MX-5ko,Premacy-ja bi pa prodal zato,ker bi pa? rad mel MX-5ko...to je ?ist po pravici povedano. Avtek drga? dela odli?no,stanovanja pa kako leto ali dve ?e ne mislim kupit. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.