LabiGT Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 kje lahko dobim 2 otroska sedeza za rent? 2 pa 5 let stara sta al ce ma kdo tukaj?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Kdaj rabi??Jaz mam ?e 2 doma,ki sta moji tamali ?e premala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 rabim za to sredo do naslednjega cetrtka...LJ-dunaj-LJ relacija to bi blo pa odlicno ce bi slo nekak... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 rabim za to sredo do naslednjega cetrtka...LJ-dunaj-LJ relacijato bi blo pa odlicno ce bi slo nekak... Pa ni vrag.da ti jih je kaka pripeljala in nisi niti vedu za njih,dajih ima?? Citiraj
LabiGT Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 naslednji post bo: prodam mazdo 4 4vratno ali menjam za karavana Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 naslednji post bo: prodam mazdo 4 4vratno ali menjam za karavana He,he,sem vedu da bo? pri?u na moje. Citiraj
LabiGT Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 zdaj vidim kaj sem napisal...mazda 4 to je zaradi tega, ker sem odstranil napise pa slpoh ne vem kater avto vozim :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 zdaj vidim kaj sem napisal...mazda 4 to je zaradi tega, ker sem odstranil napise pa slpoh ne vem kater avto vozim :ne vem: To?no,prej sploh nisem opazu.Kaj pa ?e ima? ti res mazdo 4,pa ne ve?? Citiraj
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Hmm Labi,kdaj v sredo pa bi ?e rabo?? Ker se zna zgodit,da grem v sredo v Novo Mesto,pa se lahko kje dobima,da ti jih izro?im. Pa BTW,tak ?ist iz radovednosti.....?igave pam?e pa bo? mel to?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.