Allyssa Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 uf,..getz je pa taka gajbica, da bog se usmil,..no sej ne da sm ga kej velik vozila,..mogo?e vsega skupi ene 50km,...ampak je pa podn od podna,..kot bi reku Labi,..edina pozitivna stran,...bil je ?rne barve tko da kar se parkiranja ti?e,...kukr kol ga ?e parkira?,..sam da je ?imhitrej, da loh hitr vn spizdi? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 uf,..getz je pa taka gajbica, da bog se usmil,..no sej ne da sm ga kej velik vozila,..mogo?e vsega skupi ene 50km,...ampak je pa podn od podna,..kot bi reku Labi,..edina pozitivna stran,...bil je ?rne barve tko da kar se parkiranja ti?e,...kukr kol ga ?e parkira?,..sam da je ?imhitrej, da loh hitr vn spizdi? ups... pol pa z mojo nikar teme o avtih ne odprita, ker je namre? zaljubljena v Getza in jaz tud za to navijam, da se vsaj tistega smrtno nevarnega skreta od Renaulta znebi. Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 hehe,..no sej mogo?e so pa ?e kej izbol?al,..mi smo ga kupl 4 leta nazaj,...k sm se js na trepalnce postavlala, da ho?m mazdo,..od mt biv?i se ji ni hotu odpovedat,..mat je rekla, da rablenga avta ne bomo kupval,..loh si pa zmi?ljujem za 2mio kaj ho?em,.. in ker pametnej?i odneha,..sm js dobla mojo predrago zelenko on pa getza,..in se je sklopka kr zatikala,..menjalnik je v p*****, prostora notr sploh ne,..js sm se skoz z roko v vrata zaletavala,...uglavnm,..za tak mejhn avto se mi zdi da je ful,..?torast no Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Jst bi sam dodal da tole ni ravno tuning... brez zamere... Pod tuning spada tudi tehnika in podobno Nimamo posebej teme Tehnika Citiraj
Tich Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Lahk bi jo mel... se ekskjuzam Citiraj
qwerty Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ups... pol pa z mojo nikar teme o avtih ne odprita, ker je namre? zaljubljena v Getza in jaz tud za to navijam, da se vsaj tistega smrtno nevarnega skreta od Renaulta znebi. moj star ata je tut u mini avte zalublen ma pa tut getza sam je avtek pol leta star ma pa not od mp3 radia,... pa 1.4 benciner, oma ma pa 1.5 dizla se pa strinjam dale? stran od renaulta poznam enga ko mu je 2mesca star avto raznes---> motor in to v logarski je z omejitve 70 prtisno na 90 pa je mal pred 90 rekl KABUM pol so ugotovil da je bla napaka v cilindru ker jim je matica med proizvodnjo noter padla ko je le?ala je blo vredu ko se je pa pokonc postavla je blo pa kr konc muske je bil pa na servisu ?e? da mu neki ropota pa so rekl da se mu neki vkljaplja in izklaplja kr neki Citiraj If in doubt, flat out...
vuk Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Kje pa si to nabavu/montiral? Avtoelektrika Sa?o Horvat v Mariboru,nabavil pri njemu in on mi jih je zmontiral,vpasal v odbija? in pobarval pa li?arstvo Murko Iztok v okoli MBja. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Jimmy Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Avtoelektrika Sa?o Horvat v Mariboru,nabavil pri njemu in on mi jih je zmontiral,vpasal v odbija? in pobarval pa li?arstvo Murko Iztok v okoli MBja. malo dale? mi je.?e lahko kdo koga lahko priporo?i v okolici LJ ali na obali, bi mu bil za informacijo zelo hvale?en. refo?k.press Citiraj
maline Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 za vse kar se elektrike ti?e pa park senzorjev in raznih dvd-jev ter avtoakustike vam res priporo?am roberta iz kranja, ma delavnico ponovem zraven ETP, to je na primskovem pri telekomu model je res stru?ko! se zavzame pa ?e pocen je njegov gsm:040 707700-robert Citiraj mazda all the way
Marko_mx-3 Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 a to je ta ko ima zdej na novo narejeno? je ?e imel otvoritev Citiraj
ReDevil Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 ups... pol pa z mojo nikar teme o avtih ne odprita, ker je namre? zaljubljena v Getza in jaz tud za to navijam, da se vsaj tistega smrtno nevarnega skreta od Renaulta znebi. To?no to Boss, avto ko avto, mojmu atu npr. voz ne pomen lih nekega luksuznega artikla, tko da je po enmu letu ve? kt zadovoln z avtom! Teta Alisa, pa se je mogo?e z zlato ?lico rodila, pa pol mal zvi?ka gleda na ta korejski "vozi?ek", no upam d ji ni ?ist krona z glave padla tekom omenjenih 50 km! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 za za?etk,..nehi s to teto druga? ti garantiram, da bo? dobu neki v glavo,.. in za naprej,..nism vedla, da ?lovk ne sme pokomentirat avta in povedat svojga mnenja o avtu,..zato, da ne u?al slu?ajn va?e visokosti, ki ma v familiji ta avto in btw,..zlo dobr opa?a?,..ta post je star en teden Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 And the war begins Ally ne bit jezna na na?ga Borutka Saj en pove kaj misl ne pa ostali zahrbtne?i Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 And the war begins Ally ne bit jezna na na?ga Borutka se je ?e kon?ala v chat is back Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 se je ?e kon?ala v chat is back Aja ?ele zbudu sm se pa ?e nism pr?u do chat is back. Sorry Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.